BURN NOTICE ב-YES HD
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני ב-DELAY רציני אז רק היום פניתי לצפות בעונה השניה של הסדרה הזו (סוכן שרוף אני חושב שקוראים לזה).
האיכות ממש גרועה.
זה UPSCALED 4:3 אבל CROPPED. כלומר, זה דורש עיוות של התמונה בכדי להיראות נכון והרזולוציה ממש גרועה.
הקלטתי את זה מ-YES HD ACTION, שזו לא היתה החלטה טובה. ככל הנראה זה משודר בסדר ב-YES ACTION הרגיל אבל עוד לא הספקתי לבדוק.
מישהו שם פישל בהמרה של הסדרה הזו.
האיכות ממש גרועה.
זה UPSCALED 4:3 אבל CROPPED. כלומר, זה דורש עיוות של התמונה בכדי להיראות נכון והרזולוציה ממש גרועה.
הקלטתי את זה מ-YES HD ACTION, שזו לא היתה החלטה טובה. ככל הנראה זה משודר בסדר ב-YES ACTION הרגיל אבל עוד לא הספקתי לבדוק.
מישהו שם פישל בהמרה של הסדרה הזו.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
Pan & Scan. משהו שחשבנו שלא נראה יותר, עדיין מופיע. נדמה לי שזה נראה אותו דבר גם ב- yes stars Action הרגיל.
אם יש לך איזשהו מידע נוסף למה אתה חושב שזה cropped אבל לא בגלל שזה Pan & Scan אני אשמח לשמוע.
אם יש לך איזשהו מידע נוסף למה אתה חושב שזה cropped אבל לא בגלל שזה Pan & Scan אני אשמח לשמוע.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסדרה נקראת בישראל "סוכן מחוק" והבעיה איתה מתחילה מהשורש: יס משום מה משדרים אותה ב 4:3 בערוץ ה SD ומשם היא עוברת Upscale לערוץ ה HD - כנראה בגלל שליס אין זכויות שידור על גרסת ה HD.
כבר התלוננתי פעם על הטמטום שבשידור סדרה חדשה ומצליחה יחסית ב 4:3 ועוד בערוצי הבית אבל כנראה שנתקענו עם ההחלטה האומללה הזו עד לסוף הסדרה.
כבר התלוננתי פעם על הטמטום שבשידור סדרה חדשה ומצליחה יחסית ב 4:3 ועוד בערוצי הבית אבל כנראה שנתקענו עם ההחלטה האומללה הזו עד לסוף הסדרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ייתכן. לדעתי היא עומדת על קו פרשת המים מבחינה זו.
משעשעת: אבל לא ממש מצחיקה וממש לא קומדיה
עלילה טובה: אבל לא מרתקת במידה זו שאתה יושב וכוסס ציפורניים
פעולה: יש אקשיין אבל הוא די מדולל. זו לא ממש סידרה אלימה
לעומת זאת יש את נקודות החוזק: שחקנים מעולים (ברוס קמבל, גבריאל אנואר וטרישיה הלפר למשל) ומשחק טוב. קלילות המהולה בתסריט אינטליגנטי ודמות שהיא באמת יוצאת דופן ומורכבת.
משעשעת: אבל לא ממש מצחיקה וממש לא קומדיה
עלילה טובה: אבל לא מרתקת במידה זו שאתה יושב וכוסס ציפורניים
פעולה: יש אקשיין אבל הוא די מדולל. זו לא ממש סידרה אלימה
לעומת זאת יש את נקודות החוזק: שחקנים מעולים (ברוס קמבל, גבריאל אנואר וטרישיה הלפר למשל) ומשחק טוב. קלילות המהולה בתסריט אינטליגנטי ודמות שהיא באמת יוצאת דופן ומורכבת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים