משתפת הקבצים תשלם כשני מיליון דולרים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האמת...
מגיע לה. לא בגלל שהיא השתמשה בתוכנת שיתוף קבצים וגם לא בגלל שהיא הורידה חומר מוגן זכויות יוצרים.
מגיע לה כי היא "שכחה" לספר שהיא החליפה כונן קשיח ובגלל נסיונות הסיבון שלה במהלך המשפט. בקיצור, If you can't do the time don't do the crime. זה מה שעיצבן את המושבעים וגרם לפסיקה שלהם ולקנס הגדול שהיא חטפה.
מגיע לה. לא בגלל שהיא השתמשה בתוכנת שיתוף קבצים וגם לא בגלל שהיא הורידה חומר מוגן זכויות יוצרים.
מגיע לה כי היא "שכחה" לספר שהיא החליפה כונן קשיח ובגלל נסיונות הסיבון שלה במהלך המשפט. בקיצור, If you can't do the time don't do the crime. זה מה שעיצבן את המושבעים וגרם לפסיקה שלהם ולקנס הגדול שהיא חטפה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עד כמה שהבנתי, היא לא הורשעה בכך שהורידה תכנים אלא בכך ששיתפה תכנים, ונקנסה פר שיר.Catskinner כתב:האמת...
מגיע לה. לא בגלל שהיא השתמשה בתוכנת שיתוף קבצים וגם לא בגלל שהיא הורידה חומר מוגן זכויות יוצרים....
בכל מקרה, התוצאה של המשפט יגרמו לה לפשוט רגל (בארה"ב אדם יכול לפשוט רגל).
You are never fully dressed without a smile
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
היתה צריכה לקחת איזה עורך דין ישראלי, יש לנו תמיד את כל התירוצים למה זה בסדר להוריד תוכן מוגן זכויות: זה יקר, קשה להשיג בארץ, וכו'
שימו לב בתגובות, יש שם איזה הזוי שקורה להחרים את חברות התקליטים, הרס אותי
שימו לב בתגובות, יש שם איזה הזוי שקורה להחרים את חברות התקליטים, הרס אותי
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
ברור שהיא תשאף להיות מוכרת כפושטת רגל, אבל מכיוון שמדובר בתביעה חריגה ולא בעסקים כושלים , אז מן הסתם יהיו לכך הרבה מתנגדים. קשה לקבוע שזו תהיה התוצאה, בטח לא בטווח הקצר.Shed כתב:עד כמה שהבנתי, היא לא הורשעה בכך שהורידה תכנים אלא בכך ששיתפה תכנים, ונקנסה פר שיר.Catskinner כתב:האמת...
מגיע לה. לא בגלל שהיא השתמשה בתוכנת שיתוף קבצים וגם לא בגלל שהיא הורידה חומר מוגן זכויות יוצרים....
בכל מקרה, התוצאה של המשפט יגרמו לה לפשוט רגל (בארה"ב אדם יכול לפשוט רגל)....
(למה רק בארה"ב, גם בארץ ובטח בכל מדינה מתוקנת אחרת).
משה