האם ניתן להוסיף כתובית חיצונית לסרט בלו-ריי בפורמט מלא

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

רציתי בבקשה לדעת, האם יש דרך להכניס כתובית בעברית, לסרט בלו-ריי הכולל תפריטים מלאים.
ידוע לי שבעקרון, כאשר רוצים להוסיף כתובית לסרט בלו-ריי בפורמט מלא, צריכים לאתר את קובץ ה-M2TS הגדול ביותר בתיקיית STREAM, ופשוט להתאים אליו את קובץ הכתובית, כך שיהיה להם שם זהה.
אבל בדרך הזאת, אם אנסה להריץ את הסרט באמצעות תוכנה היודעת גם להפעיל את כל תפריטי הסרט, ממש כמו נגן בלו-ריי (תוכנה כגון POWERDVD או ARCSOFT TOTAL MEDIA THEATRE) -התוכנה פשוט לא תזהה את קובץ הכתובית החיצונית שהוספתי !

אשמח לדעת, אם יש אכן דרך כזאת.

תודה רבה!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

bariko,
מה שאתה בעצם רוצה לעשות זה להטמיע את הכיתוביות לתוך ה-M2TS ואז לנגן את הסרט עם למשל POWERDVD כדי להינות מהתפריטים והתוספות שעל הדסיק.
במדריך שפירסמתי, ניתן להטמיע את הכיתוביות לתוך ה-M2TS באמצעות TSMUXER, ואם בוחרים באופציית יצירת בלוריי מלא, אז ניתן עם POWERDVD להציג את הכיתוביות, הבעיה היא שבצורה זו, לא ניתן להחזיר את הקובץ שעשינו לו REMUX חזרה לספריית BMDV, כי אם נעשה זאת, לא נקבל לבחירה את הכיתוביות שהוספנו.

א. יש לבדוק זאת על נגן בלורי י(גם TVIX יספיק...), האם שם כן ניתן לקבל את הכיתוביות המוטמעות
ב. אולי תוכנה אחרת או אול גירסה מתקדמת של TSMUXER עם הגדרות אחרות כן עושה את זה

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

Guyezra תודה :)

לגבי הסעיף הראשון, הנגן של TIVX לא טוב בשבילי, כי הוא לא מציג תפריטים בצורה מלאה.
לגבי הסעיף השני, נראה. אולי יש פה מישהו שבאמת מכיר תוכנה אחרת...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

חשבתי על אפשרות לכתוב תוכנה קטנה, שממירה את ה SRT לפורמט PGS של הבלו ריי, אבל במקום לבצע remux, התוכנה תחליף את אחד מה PGS הקיימים בקובץ ה m2ts.

לדוגמא אם בסרט התרגום הראשון בצרפתית, הוא יוחלף בתרגום החדש בעברית.
ההמרה מ SRT ל PGS פשוטה. לאחר מכן יש לעבור על הקובץ ה m2ts, ולהחליף את ה frame של ה PGS הקיים בחדש.
התהליך אמור להיות מאוד מהיר גם לקבצים גדולים - כמספר דקות.
כמו כן הסנכרון יהיה כמעט מושלם, כי התיזמון של הכתוביות המקוריות ישמר.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

jpost

זו תהיה ברכה גדולה לכולנו, אם תוכל לכתוב תוכנה כזו, ובמקביל גם איזה מדריכון קטן לשימוש. 8)
אני כבר תקופה ארוכה שוקל לרכוש את ARCSOFT TOTAL MEDIA THEATRE, אבל הגעתי למסקנה שנגן כזה יהיה אצלי מיותר לגמרי, כל עוד אין אפשרות לראות סרטים עם כתוביות בעברית...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #6 

bariko כתב:jpost

זו תהיה ברכה גדולה לכולנו, אם תוכל לכתוב תוכנה כזו, ובמקביל גם איזה מדריכון קטן לשימוש. 8)
אני כבר תקופה ארוכה שוקל לרכוש את ARCSOFT TOTAL MEDIA THEATRE, אבל הגעתי למסקנה שנגן כזה יהיה אצלי מיותר לגמרי, כל עוד אין אפשרות לראות סרטים עם כתוביות בעברית...
...
גם אני התלבטתי בנושא זה.
אני ממתין כרגע לראות מה יהיו היכולות של ה popcorn החדש בניגון ריפים עם תרגום חיצוני.
לאחר מכן יתכן שאני אכתוב תוכנה כזו.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #7 

מצטרף...
יהיה נחמד מאוד

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

jpost כתב:
bariko כתב:jpost

...
גם אני התלבטתי בנושא זה.
אני ממתין כרגע לראות מה יהיו היכולות של ה popcorn החדש בניגון ריפים עם תרגום חיצוני.
לאחר מכן יתכן שאני אכתוב תוכנה כזו.
...
נקווה רק שלא תקפח גם את משתמשי המדיה סנטר :D
אפילו אם התוכנה שלך תתאים ל-6500, זה עדיין לא יהיה הפתרון שחיפשתי, היות שהמכשיר לא תומך בתפריטים מלאים של בלו-ריי...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”