בעיית סאונד
היי חבר'ה, יש לי בעיה בסאונד.
אז ככה, אני מקליט ע"י כרטיס טלוויזיה ואני לא יכל להקליט עם סאונד כמו שיש לי.
היה לנו הוט, ולפני כמה ימים עברנו ליס בחזרה.
דוגמה לבעיית הסאונד: http://rapidshare.com/files/246247844/P ... 0.avi.html
הלוח אם שיש לי: Asus P5GC-MX DDR2 LGA775
אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה, אני עם הבעיה הזו כמה ימים ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות.
אז ככה, אני מקליט ע"י כרטיס טלוויזיה ואני לא יכל להקליט עם סאונד כמו שיש לי.
היה לנו הוט, ולפני כמה ימים עברנו ליס בחזרה.
דוגמה לבעיית הסאונד: http://rapidshare.com/files/246247844/P ... 0.avi.html
הלוח אם שיש לי: Asus P5GC-MX DDR2 LGA775
אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה, אני עם הבעיה הזו כמה ימים ואני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
איזה כרטיס טלוויזיה יש לך? באיזו תוכנה אתה משתמש? איך חיברת בדיוק את הכבלים של הסאונד? האם הווליום בממיר של יס (הווליום של הממיר עצמו נראה כעיגול כחול קטן שהממיר מצייר) הוא על המקסימום?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
איזה כרטיס טלוויזיה יש לך?
WinFast TV2000 XP WDM
באיזו תוכנה אתה משתמש?
בתוכנה WinDVR 3
איך חיברת בדיוק את הכבלים של הסאונד?
ע"י חיבור מצד אחד לכרטיס קול, וצד שני 2 יציאות לאודיו בצבע אדום ולבן.
האם הווליום בממיר של יס (הווליום של הממיר עצמו נראה כעיגול כחול קטן שהממיר מצייר) הוא על המקסימום?
כן. אם אני מוריד את הווליום בממיר ע"י (עם העיגול של הווליום) אז אני שומע רק ברמקול אחד.
WinFast TV2000 XP WDM
באיזו תוכנה אתה משתמש?
בתוכנה WinDVR 3
איך חיברת בדיוק את הכבלים של הסאונד?
ע"י חיבור מצד אחד לכרטיס קול, וצד שני 2 יציאות לאודיו בצבע אדום ולבן.
האם הווליום בממיר של יס (הווליום של הממיר עצמו נראה כעיגול כחול קטן שהממיר מצייר) הוא על המקסימום?
כן. אם אני מוריד את הווליום בממיר ע"י (עם העיגול של הווליום) אז אני שומע רק ברמקול אחד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם חיברת בכרטיס הקול לכניסת Line In (בד"כ בצבע כחול) ולא לכניסת מיקרופון (בד"כ אדום)?
מה שכתבת על החלשה ואז שמיעה ברמקול אחד נשמע מוזר. האם חיברת את היציאות הנכונות בממיר, אלה שכתוב עליהן AUDIO LEFT/RIGHT?
כמו כן (אני מניח שאתה ב-XP), הפעל את המיקסר של מערכת ההפעלה (דאבל-קליק על הרמקול), בחר ב-Options-Properties, אחרי זה Recording, ואחרי זה OK. יופיע חלון מיקסר שונה במקצת של הגדרות ההקלטה. וודא שה-Line In שם הוא Selected ושהעוצמה שלו מספיק גבוהה.
כמו כן, גם ב-WinDVR עצמו, כנס להגדרות (כפתור ימני על חלון הוידאו של התוכנה ו-Setup), לך ללשונית ה-Device, ותוודא שאתה מגדיר את ה-Source של כניסת האודיו כ-Line In של כרטיס הקול המובנה שלך ולא משהו אחר. אפשר גם לכוון שם עוצמת הקלטה. נסה להעלות אותה.
כמו כן, נסה לעשות הקלטה בפורמט MPEG2 ולא כקובץ AVI. ייתכן שיש בעייה עם הקודק של האודיו.
מה שכתבת על החלשה ואז שמיעה ברמקול אחד נשמע מוזר. האם חיברת את היציאות הנכונות בממיר, אלה שכתוב עליהן AUDIO LEFT/RIGHT?
כמו כן (אני מניח שאתה ב-XP), הפעל את המיקסר של מערכת ההפעלה (דאבל-קליק על הרמקול), בחר ב-Options-Properties, אחרי זה Recording, ואחרי זה OK. יופיע חלון מיקסר שונה במקצת של הגדרות ההקלטה. וודא שה-Line In שם הוא Selected ושהעוצמה שלו מספיק גבוהה.
כמו כן, גם ב-WinDVR עצמו, כנס להגדרות (כפתור ימני על חלון הוידאו של התוכנה ו-Setup), לך ללשונית ה-Device, ותוודא שאתה מגדיר את ה-Source של כניסת האודיו כ-Line In של כרטיס הקול המובנה שלך ולא משהו אחר. אפשר גם לכוון שם עוצמת הקלטה. נסה להעלות אותה.
כמו כן, נסה לעשות הקלטה בפורמט MPEG2 ולא כקובץ AVI. ייתכן שיש בעייה עם הקודק של האודיו.
האם חיברת בכרטיס הקול לכניסת Line In (בד"כ בצבע כחול) ולא לכניסת מיקרופון (בד"כ אדום)?
כן.
הכל בסדר גמור, כמובן שיש לי XP, וה-Line In גבוה מספיק.
אני מקליט בפורמט MPEG2 ולא כקובץ AVI.
פשוט מאז שעברתי ל-YES (ביום שלישי שעבר) אני שומע לא טוב (תוכל להוריד את הקובץ בהודעה הראשונה שלי ולשמוע את איכות הקול).
כשהיה לי HOT שמעו מצויין..
כן.
הכל בסדר גמור, כמובן שיש לי XP, וה-Line In גבוה מספיק.
אני מקליט בפורמט MPEG2 ולא כקובץ AVI.
פשוט מאז שעברתי ל-YES (ביום שלישי שעבר) אני שומע לא טוב (תוכל להוריד את הקובץ בהודעה הראשונה שלי ולשמוע את איכות הקול).
כשהיה לי HOT שמעו מצויין..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם באמת עם ממיר של הוט הכל עבד בסדר, זה נשמע לי כמו ממיר תקול, אולי יציאות אודיו שמשתמש קודם שרף. במקרה כזה צריך להזמין טכנאי של יס.
כשאתה מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אתה שומע בסדר?
כשאתה מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אתה שומע בסדר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

משהו בטוח השתבש... נסה להחליף כבל אודיו (אני מניח שבטלוויזיה אתה משתמש בכבל אחר), עוד אפשרויות: נסה להוציא אודיו מהסקארט עם מתאם סקארט,
ואולי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס הקול של לוח האם.
ואולי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס הקול של לוח האם.