קודם כל אצלי לפחות אין בפלזמה מקלט פנימי מתאים,שנית אני כבר היום מושקע בצלחת פרטית ובמקלטים.זורו44 כתב:הסיפורים האלו ניראים כסיפורי אלף לילה ולילה.יותר מזכיר את התקופה של י.ק. ואריה דרחי לפני כניסת מתב.עם כניסת מתב נעלמו הפיראטים ועיתם כל הספקים בפינות רחוב שמכרו ממירי היפרבנד לפני שהטלויזיות כללו היפרבנד בילד ין.בכל מקרה לפי המכרז אמורים המשדרים לכסות את רוב המדינה ועד השידור הרשמי באוגוסט אין לכם מה לדאוג.עד היום קולטים בצורה אנאלוגית את ערצי 23,11,22בצורה סבירה בעזרת חוט תייל או אנטנה,לא יעבוד הדיגטאלי תחזרו לאנאלוגי עד שחליטו לכבות את המשדרים.כשהמקלטDTT לא יתפקד בפלזמה שרכשתם ותיכנסו להוצאות מיותרות תגעגעו לימים עברו
בהם היה שידור אנאלוגי או חברת כבלים/לווין שטיפלה בממיר.אני כבר רואה בליל שבת יושבים מול מסך שחור ומקללים את הרשות או הממיר שנתקע או הפסיק לעבוד מסיבת תוכנה או חומרה אחרת.
לא מובנת החסכנות של אותם מתענינים בDTT.הריי רכשתם מסך דק ויקר ולא תרצו להנות מערוצים איכותים ובנלאומיים
ושידוריי ספורט מרתקים?במסך רחב ובHD ובדולבי
תחזרו אחורה בזמן שוק הפשפשים מלא בCRT משובחות שמחכות לכם....
אגב גם אצל יס והוט אם יש לך תקלה משביתה ביום שישי בערב אתה יכול לקלל עד יום ראשון במקרה הטוב.
את החומר האיכותי אנו מורידים מהאינטרנט באיכות שאף חברה כולל SKY לא מסוגלים לשדר, אולי BBC שלקלוט בארץ אי אפשר.
שידורי ה DTT הם שירות ציבורי הניתן בחינם בכל מדינה נורמלית כולל אגב בארצות "מתקדמות" כגון מצרים.
אני בהחלט התאכזבתי מאיכות השידורים של הרשות כרגע ולשמחתי עדיין ניתן לקלוט בצלחת פרטית את אותם ערוצים באיכות פי כמה טובה.
לגבי השידורים האנלוגיים אנחנו לא נתגעגע, לימים של הפרעות מקפריסין וירדן 1 ו 2 וMETV שקלטו בקושי.
שלג אני מעדיף לראות בחרמון.