מבצע ל xbox 360
שלום,
יש פירסום של מחסני חשמל - xbox360 arcade מוסב במחיר של 999ש"ח
נשמע מחיר זול , לא ?
אני מניח שאם זה arcade וכן לפי מה שרשום 256mb זיכרון אז זה גירסת jasper.
האם יש דרך לוודא שאכן כך ?
במחסני חשמל לא ידעו להגיד באיזו הסבה מדובר. כמו כן האחריות של חברת kaya israel
(רשום גם ק.איה). מישהו מכיר ?
בכל מקרה למי שמעוניין (אני לא קניתי) המבצע עד מוצאי שבת
יש פירסום של מחסני חשמל - xbox360 arcade מוסב במחיר של 999ש"ח
נשמע מחיר זול , לא ?
אני מניח שאם זה arcade וכן לפי מה שרשום 256mb זיכרון אז זה גירסת jasper.
האם יש דרך לוודא שאכן כך ?
במחסני חשמל לא ידעו להגיד באיזו הסבה מדובר. כמו כן האחריות של חברת kaya israel
(רשום גם ק.איה). מישהו מכיר ?
בכל מקרה למי שמעוניין (אני לא קניתי) המבצע עד מוצאי שבת
אני גם רוצה... אם תגלה עוד פרטים אני ישמח אם תשתף אותי גם 
במחשבה שנייה זה לא כזה משתלם...http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692151
במחשבה שנייה זה לא כזה משתלם...http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692151
זה לא מוסב מה שהבאת..ohad522 כתב:אני גם רוצה... אם תגלה עוד פרטים אני ישמח אם תשתף אותי גם
במחשבה שנייה זה לא כזה משתלם...http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692151...
גם אני חשבתי לקנות מאנג'ויסטיק ארקייד ב1100 ש"ח
ואז ראיתי את זה..
נראה שווה :O
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני הולך להגיע לשם היום בערב עם המשחק prototype . המשחק הוא מ wave3 ולכן אם הוא יפעל על המכשיר אז ההסבה היא 1.51 ומעלה .
כמובן שאבדוק לפני זה אם הוא מגירסאת גאספר (ספק של 150W , הספק מכשיר של 12.1a , אי אפשר לטעות! ) .
מכיוון שכבר היה לי מכשיר בעבר שקיבלתי בו טבעת מוות (ונשבעתי שלא אקנה אחד חדש ... הבטחה שלא מחזיקה מים) אני יכול להבטיח לך שלא אקנה אם זה לא גאספר .
כמובן שאבדוק לפני זה אם הוא מגירסאת גאספר (ספק של 150W , הספק מכשיר של 12.1a , אי אפשר לטעות! ) .
מכיוון שכבר היה לי מכשיר בעבר שקיבלתי בו טבעת מוות (ונשבעתי שלא אקנה אחד חדש ... הבטחה שלא מחזיקה מים) אני יכול להבטיח לך שלא אקנה אם זה לא גאספר .
- sagyle
- חבר ותיק

נראה לך שמישהו יקנה מכשיר קורא צרובים בלי לבדוק שהוא באמת קורא כאלו?!!
הם גם לא יכולים לטעון שאי אפשר לפתוח את המוצר מכיוון שהוא כבר נפתח על מנת לבצע את ההסבה
חשוב לבדוק בכל מקרה אם הוא עובד בשיטת PAL (בXBOX יש איזורים שונים למשחקים) אם הוא JASPER ואם הפריצה iextreme 1.51 ומעלה
אני אגיע לסניף בביל"ו בערב.
הם גם לא יכולים לטעון שאי אפשר לפתוח את המוצר מכיוון שהוא כבר נפתח על מנת לבצע את ההסבה
חשוב לבדוק בכל מקרה אם הוא עובד בשיטת PAL (בXBOX יש איזורים שונים למשחקים) אם הוא JASPER ואם הפריצה iextreme 1.51 ומעלה
אני אגיע לסניף בביל"ו בערב.
לא הייתי באמת מתרגש מהמבצע הזה - כל יום יש איזו פרסומת אחרת שלהם ברדיו... 'רק עד היום בערב' וכו'. תוכל לקנות את זה בראש שקט בחנות קצת יותר מקצועית (כמו חלק מהחנויות בזאפ), ולכל היותר לבצע את ההסבה בעצמך (סה"כ מדובר בתוכנה למיטב ידיעתי).
- sagyle
- חבר ותיק

יש בעיה ...
אין בעיה לבצע הסבה לבד (קצת לקרוא באינטרנט) . הבעיה היא שאף חנות שקנית אצלה מכשיר לא תתן אחריות לאחר מכן . כל החנויות רוצים שיעשו אצלם את הפריצה ומשם הרווח (350 ש"ח על רבע שעה עבודה) .
וכאמור , כבר אכלתי אותה במכשיר אחד עם טבעת המוות (אני אקח ממנו את השלטים ואת הHDD , לפחות הם עדיין תקינים) ואני לא מוכן לוותר על אחריות בשום אופן
אין בעיה לבצע הסבה לבד (קצת לקרוא באינטרנט) . הבעיה היא שאף חנות שקנית אצלה מכשיר לא תתן אחריות לאחר מכן . כל החנויות רוצים שיעשו אצלם את הפריצה ומשם הרווח (350 ש"ח על רבע שעה עבודה) .
וכאמור , כבר אכלתי אותה במכשיר אחד עם טבעת המוות (אני אקח ממנו את השלטים ואת הHDD , לפחות הם עדיין תקינים) ואני לא מוכן לוותר על אחריות בשום אופן
- sagyle
- חבר ותיק

בפורום הילדים של gamer איזה עולל רשם שהוא קנה את הקונסולה אתמול והפריצה עצמה ישנה ולא מריצה משחקים מ wave3 כלומר , 1.5 ומטה .
לא מומלץ לשחק עם פריצה כזו ברשת ובאופן כללי חלק מהמשחקים בכלל לא יעלו .
אני בכל מקרה אלך לבדוק , רק שזה נראה לי פחות ורוד עכשיו .
לא מומלץ לשחק עם פריצה כזו ברשת ובאופן כללי חלק מהמשחקים בכלל לא יעלו .
אני בכל מקרה אלך לבדוק , רק שזה נראה לי פחות ורוד עכשיו .
- sagyle
- חבר ותיק

טוב הייתי
הגעתי ב2130 ונאמר לי שכבר בפתיחה עמדו בחוץ 10 אנשים כאשר היו להם רק 4 מכשירים בחנות .מה אני אגיד לכם , באמת תחושה של מחסן משרה המקום הזה ... מזגן לא עובד , אי אפשר לעבור מרוב אנשים צועקים ומכונות כביסה .
בכל מקרה, בזמן שהייתי בחנות הייתי מוקף אנשים ששאלו על הXBOX , וראיתי חוזר פנימי שאמר להם שהמחיר של הXBOX הינו מתחת למחיר עלות .
הציעו לי לשלם 999 במזומן ויביאו לי את המכשיר השבוע לסניף . כששאלתי איזה פריצה הוא אמר ג'וק ixtereme 1 ככה שהבנתי שאין לו מושג.
אני לא משלם על מכשיר עד שאני בודק שהוא ג'אספר והפריצה 1.51 או צפונה . גם אם אני צריך לשלם עוד 300 ש"ח !
לא מוכן לעוד טבעת מוות בגלל גרסה ישנה
הגעתי ב2130 ונאמר לי שכבר בפתיחה עמדו בחוץ 10 אנשים כאשר היו להם רק 4 מכשירים בחנות .מה אני אגיד לכם , באמת תחושה של מחסן משרה המקום הזה ... מזגן לא עובד , אי אפשר לעבור מרוב אנשים צועקים ומכונות כביסה .
בכל מקרה, בזמן שהייתי בחנות הייתי מוקף אנשים ששאלו על הXBOX , וראיתי חוזר פנימי שאמר להם שהמחיר של הXBOX הינו מתחת למחיר עלות .
הציעו לי לשלם 999 במזומן ויביאו לי את המכשיר השבוע לסניף . כששאלתי איזה פריצה הוא אמר ג'וק ixtereme 1 ככה שהבנתי שאין לו מושג.
אני לא משלם על מכשיר עד שאני בודק שהוא ג'אספר והפריצה 1.51 או צפונה . גם אם אני צריך לשלם עוד 300 ש"ח !
לא מוכן לעוד טבעת מוות בגלל גרסה ישנה
רגע אולי אני יכול לספק מידע שיועיל לכם.
מישהו שאני מכיר רכש את הקונסולה המדוברת מהמחסנים.
הוא סיפר שהוא הצליח להריץ את prototype.
האם זה מספק לומר שהגרסא המותקנת היא עדכנית או לא?
החשש שלי שזה לא מספיק.
למרות מה שנכתב פה קודם, אם אני מבין נכון, ה- F.W יאפשר להריץ כל משחק אבל רק הגרסא האחרונה תבטיח שהיא נמצאת בתצורת stealth או משהו כזה שמספק רמה של הגנה בפני ה- BAN.
אם מישהו יכול להסביר זה יהיה מצוין.
מישהו שאני מכיר רכש את הקונסולה המדוברת מהמחסנים.
הוא סיפר שהוא הצליח להריץ את prototype.
האם זה מספק לומר שהגרסא המותקנת היא עדכנית או לא?
החשש שלי שזה לא מספיק.
למרות מה שנכתב פה קודם, אם אני מבין נכון, ה- F.W יאפשר להריץ כל משחק אבל רק הגרסא האחרונה תבטיח שהיא נמצאת בתצורת stealth או משהו כזה שמספק רמה של הגנה בפני ה- BAN.
אם מישהו יכול להסביר זה יהיה מצוין.
- sagyle
- חבר ותיק

פריצה 1.51 ו 1.6 הם פריצות שמצליחות להפעיל משחקים חדשים (נקרא wave3( בצורה stealth , כלומר , ניתן לשחק איתם ברשת ללא חשש (או בחשש מינימלי למען האמת)
ניתן להסיר הגנה של steath גם בגירסאות פריצה ישנות יותר אבל מיקרוסופט יזהו אותו בקלות ברגע שיתחבר לרשת . בקיצור - לא מומלץ .
לפי איך שאני מכיר את הפרסומים של מחסני חשמל , המבצע יחזור על עצמו מס' פעמים ואז יהיה אפשר לבדוק את העניין ביסודיות . לא הייתי ממליץ לקנות כיום קונסולה עם פריצה ישנה מ1.51 בכל מקרה , וכמובן , לא לוותר על גרסאת גאספר של 150W .
ניתן להסיר הגנה של steath גם בגירסאות פריצה ישנות יותר אבל מיקרוסופט יזהו אותו בקלות ברגע שיתחבר לרשת . בקיצור - לא מומלץ .
לפי איך שאני מכיר את הפרסומים של מחסני חשמל , המבצע יחזור על עצמו מס' פעמים ואז יהיה אפשר לבדוק את העניין ביסודיות . לא הייתי ממליץ לקנות כיום קונסולה עם פריצה ישנה מ1.51 בכל מקרה , וכמובן , לא לוותר על גרסאת גאספר של 150W .