bi -wire/amp שאלה
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש לי מגבר דגם 663 ימאה ורכשתי רמקולים מסוג מוניטור אודיו דגם סילבר ורציתי לדעת אם משהו חיבר את הרמקולים לבי-וויר אם מגבר כזה ואיך זה נשמע.
אם זה טוב יותר מחיבור רגיל היתי רוצה לדעת איך מחברים את המגבר לתוצאה טובה ביותר.
תודה
אם זה טוב יותר מחיבור רגיל היתי רוצה לדעת איך מחברים את המגבר לתוצאה טובה ביותר.
תודה
למה שלא תנסה ותראה?
יכול להיות שזה ישמע שונה ויכול להיות שלא.
יכול להיות שבשמיעה ראשונה תאהב ואחר כך תחזור לחיבור רגיל.
אצלי bi-wire ע"י חיבור ביציאות A/B של הרסיבר מחזק את הבאס אבל על חשבון דברים אחרים.
סתם bi-wire חסר משמעות בדרך כלל.
המגבר שלך תומך ב Bi-Amp?
אם יש לך זמן, פשוט נסה את זה.
יכול להיות שבשמיעה ראשונה תאהב ואחר כך תחזור לחיבור רגיל.
אצלי bi-wire ע"י חיבור ביציאות A/B של הרסיבר מחזק את הבאס אבל על חשבון דברים אחרים.
סתם bi-wire חסר משמעות בדרך כלל.
המגבר שלך תומך ב Bi-Amp?
אם יש לך זמן, פשוט נסה את זה.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

מה ההבדל בין השתיים?
המגבר שלי תומך בbi-amp.
המגבר שלי תומך בbi-amp.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

חיברתי את המוניטור אודיו למגבר בבי -אמפ ואין הבדל.כיוונתי גם את המגבר ל-6 אום כמו הרמקולים.
היתי צריך לשמוע הבדל?
היתי צריך לשמוע הבדל?
כשאתה אומר שחיברת את הרמקולים למגבר בבי אמפ, אתה מתכוון שחיברת את הצמד העליון של המחברים ליציאה אחת של המגבר ואת הצמד השני ליציאה שנייה של המחבר? אם ככה חיברת ואתה לא שומע הבדל, בדוק אם הפרה שלך תומך בשני מגברים (שתי יציאות שונות לשני מגברים). חיבור של A ו B מאותו מגבר לא אמור לתת שינוי נכון לסאונד, לא לזה הכוונה בד"כ.
אם אכן הפרה שלך תומך בשני מגברים, תתארגן על מגבר שני (אפילו בהשאלה, רק כדי לראות את טיב השינוי) וחבר את הרמקולים לשני מגברים: את צמד המחברים האחראי על הצלילים הגבוהים למגבר אחד, ואת הצמד שאחראי על הנמוכים למגבר השני.
חשוב מאוד מאוד מאוד - מאוד חשוב - ששני המגברים יהיו באותה עוצמה ומכוונים לאותה התנגדות, כדי למנוע נזק לרמקולים וכדי לקבל תוצאות כמו שצריך.
אם אכן הפרה שלך תומך בשני מגברים, תתארגן על מגבר שני (אפילו בהשאלה, רק כדי לראות את טיב השינוי) וחבר את הרמקולים לשני מגברים: את צמד המחברים האחראי על הצלילים הגבוהים למגבר אחד, ואת הצמד שאחראי על הנמוכים למגבר השני.
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
זה לא מגבר ברמה לחבר לשני יציאות , חבל על זמן.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

לא מדובר בשני מגברים.יש לי מגבר אחד שתומך בבי-אמפ.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

אני עומד לרכוש פאוור קטן... רק עוד לא הוחלט איזה.
אני רוצה לבדוק חנות שיש לה גם מגבר כמו שלי וגם רמקולים כמו שלי(מוניטור אודיו סילבר) ואז לראות את ההבדלים ולרכוש.
הרמקולים מצויינים אך לא כל כך נצילים
אני רוצה לבדוק חנות שיש לה גם מגבר כמו שלי וגם רמקולים כמו שלי(מוניטור אודיו סילבר) ואז לראות את ההבדלים ולרכוש.
הרמקולים מצויינים אך לא כל כך נצילים