הנה וידאו ממסיבת העיתונאים של אייסר שנערכה לפני כמה ימים בתל אביב.
בוידאו יש סקירה של ה- Acer Aspire Revo שהוא תחליף קטן ואלגנטי ל_HTPC המגושמים בסלון.
המכשיר מהפכני משום שהוא מבוסס על פלטפורמת ה- ION של Nvidia, מה שמאפשר לו להריץ סרטים
ב Full HD ואפילו קצת משחקים, למרות המעבד החלש יחסית (Atom).
המכשיר בעל יציאות וחיבורים רבים ונראה מעולה,ובתמחור נכון אני סבור שהוא יכול להצליח יפה בארץ.
קישור לוידאו:
עדכון - על פי ההכרזה לעיתונות, ה-REVO הולך לעלות בארץ 2900 ש"ח. זה ככל הנראה המחיר לגירסה עם הארד דיסק 160 ג'יגה ומערכת הפעלה ויסטה הום פרימיום.
כלומר - 250 פאונד באנגליה הפכו ל-2900 ש"ח. איך בדיוק (250 פאונד + מע"מ זה בערך 2000 ש"ח), אין לי מושג...
אם עושים חשבון על פי אותו יחס, הדגם של 8 ג'יגה זכרון SSD שעולה 150 פאונד באנגליה יעלה כאן ככל הנראה 1750 ש"ח (אם בכלל יביאו אותו לכאן).
בקיצור, שוב היבואנים "דופקים" מחירים על חשבוננו. כדאי ככל הנראה להביא מחו"ל.
2900 ש"ח... האמת עוד קיוותי שלפחות מוצר אחד לא ידפקו בשביל לעשות קופה על חשבון הצרכן
חוזרים להזמנות מחו"ל
הנה מידע אמין - http://aceraspirerevo.com/pricing-relea ... fications/
הדגם הנורמלי (קשיח רגיל וזכרון גדול) למעשה שבא עם ויסטה (מה לעשות) יעלה 367$ ~ 1468 ש"ח גם עם כל מכס/מס/משלוח אפשרי המחיר לא יכפיל את עצמו
מה גם שיש עוד פתרונות ION במחיר נמוך יותר, אבל הגודל שלהם והצורה שונים (לא שזה דבר רע)
וגם ה easyStore שלהם זה לא משהו מיוחד, יש מספיק פתרונות מבוססים על WHS בשוק כולל כאלו שאפשר להרכיב לבד בשבריר מהמחיר אבל גם פה המראה לא יהיה כזה יפה
המחיר מומלץ לצרכן של ה- Revo הוא 2899 ש"ח (נשמע סביר למחשב כזה קטן).
ולמיטב הבנתי תגיע רק גרסת ה-XP (אם היה לינוקס אני מאמין שהיו דואגים להדגיש), למרות שייתכן שהגרסה כן תגיע,
אפשר להתקשר ולברר.
זה מסביר את זה... אבל שוב, למרות של ACER יותר קטן הASROCK יותר חזק וזול יותר... לדעתי שווה קניה
ובכל מקרה. להתרחק מהארץ, 3000 בשביל הACER, אני צריך לדעת פעם מה מעשנים האנשים שמוציאים את המחירים האלו
מחיר ה ACER ירד לכ1000 ש"ח כולל משלוח (משלוח בינלאומי חינם) גרסת מעבד החד-ליבה N230 .
שימו לב שיש את אותו המחשב בגרסת הליבה הכפולה N330 אבל עולה כ 120 דולר יותר - ומגיע עם העכבר + מקלדת +מצלמת USB המקוריים של החבילה .