אפרת - הסיפור מאחורי להקת החימום של דרים תיאטר.....

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

זהו סיפור סינדרלה נחמד.....איך מישהו שסתם כתב להנאתו חומרים מוזיקאליים , מוצא את עצמו פיתאום עומד על הבמה ומחמם לא פחות ולא יותר את אחת מלהקות הרוק הגדולות בהיסטוריית הרוק הכבד.

לפני כמה חודשים.....שומע בחור בשם רונן שלהקה שהוא מאוד אוהב ומעריך מגיעה לארץ......דרים תיאטר.
הוא פונה מיד לאימו.....שהוא יודע שהיא דיי מקושרת בעינייני תקליטים ומוזיקה......ומבקש ממנה אם היא תוכל להשיג לו כרטיס להופעה.
רונן לא מעלה בחלומותיו הפרועים ביותר.......שהוא יהיה זה שישיג את הכרטיס להופעה לאמא שלו ,ועוד יעמוד על הבמה וינגן.....כלהקת חימום לדרים תיאטר.

וזה סיפור המעשה.............

יושב בחור בשם אפרת שהוא גם מוזיקאי..........וכותב להנאתו חומרים על המחשב.הוא מעלה להנאתו ערוצים למוזיקה שהוא מחבר ויוצר לו כמה קטעי מוזיקה. הוא מעלה את הקטעים שהוא יצר לאינטרנט כמו שרבים וטובים עושים.

כוון שהמציאות עולה הרי על כל דימיון.......יד המיקרה גרמה לחברי דרים תיאטר לשמוע ממש במיקרה את החומרים הללו.וראה זה פלא.........חבריי דרים נידלקים על החומר שיוצר אפרת , והם מנסים ליצור איתו קשר.....ומצליחים.

הם מספרים לו שהם מגיעים לישראל והם מעוניינים שאפרת והלהקה שלו ינגנו את החומרים האלה לפני ההופעה שלהם.

אבל.........לאפרת אין בכלל להקה.......הוא כותב את כל החומר לבד , ומעלה את כל הכלים כך שזה נישמע כמו להקה. אז מה עושים עם הצעה כזאת של פעם בחיים ???????????????

אפרת מחליט להענות לאתגר הנדיר שניקרה בדרכו......ומחליט לנסות ולאסוף כמה מחבריו שהם נגנים ומוזיקאים , להקים הרכב שיעבוד ויתאמן על החומר שכתב אפרת.
אפרת אוסף חבורת נגנים ומתחיל היתאמן יומם ולילה. הזמן קצר.....החומר לא קל..........וצריך לכבד את המעמד ולהישמע הכי טוב שבעולם.
כך שלמעשה..........להקת אפרת היא למעשה לא להקה פעילה......אלא מיקבץ חברים שבראשם יוצר החומר , שיצרה להקה לצורך הפרוייקט המיוחד של חימום להקת דרים תיאטר............

וזהו סיפור המעשה.......שסופר לי יום לפני ההופעה.....ע"י אימו ( שעובדת איתי כמנהלת התקליטיה ) של הגיטריסט רונן שאפרת קרא לו לדגל לעזור לו להקים להקה......

זהו הסיפור..שאפילו מוסר השכל יש בו.......שאם אתה מוזיקאי ויוצר..........תעלה את החומר שלך לרשת............. לעולם אין לך מושג לאיזה ידיים יגיעו החומרים שלך......במיקרה הזה.....הם הגיעו לחברי דרים תיאטר , שהגשימו לאפרת וחבריו.........חלום של פעם בחיים.

והנה גם מיספר תמונות של הלהקה מהופעת החימום המיוחדת והתהילה שהם זכו לה.........

רפי_א
חברי להקת אפרת.....על הבמה
 חברי להקת אפרת.....על הבמה
אפרת מנסה להדליק את הקהל............
 אפרת מנסה להדליק את הקהל............
רונן זל.......גיטריסט הלהקה
 רונן זל.......גיטריסט הלהקה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

מדהים (Y)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

פאקינג סינדרלה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

רפי, יכול להיות שאתה קשור לתוכנית מציאות ב88?
רועי
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78881
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #5 

מטורף.

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

כן........pup26

שליחה #6 

ואם האזנת לתוכנית היום בצהריים אחרי 2 בצהריים.........אז שמעת יצירה ארוכה של קרוב ל-20 דקות של דרים תיאטר ( אוקטוואריום ) בתוכנית.........שדאגתי שהיא תהיה. גם המגיש נועם......הגיע לחלק האחרון של ההופעה ונידהם.
הוא לא בקטע של המטאל .....כנראה השיג כרטיס...........והגיע......ראה....ונישאר פעור פה.......ממה שראה.

רפי_א

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

איזה סיפור אדיר (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78881
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #8 

סיפור פשוט מטורף!

הבחור זה אותו אחד שעושה מיקסים ביוטיוב?

יש לינקים לקטעים ביוטיוב?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #9 

סיפור יפה...
הם לא נשמעו טוב על הבמה.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #10 

שמו של גיטריסט הלהקה והיוצר הוא עומר אפרת.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #11 

סיפור יפה מאוד , מקווה שנשארו לך עוד נקודות במקלדת ... :lol:

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

כן....הסיפור שלהם מגניב....

שליחה #12 

אין לי מושג אם יש לו מיקסים ביוטיוב עופר........אבל הנה לינקים לקטעים שלו במייספייס.

אני חושב שבהאזנה אליהם......אפשר אולי לנסות להבין למה דרים תיאטר נידלקו על החומר שלו. לפחות לי יש הרגשה שהבנתי את המכנה המשותף של המוזיקה שלהם ושל דרים.

הנה לינקים של להקת אפרת......והיוצר עומר אפרת.

http://www.last.fm/music/Omer+Ephrat/+wiki

http://www.myspace.com/omerephrat

הם לא הצליחו לעשות לי את זה גם בהופעה של דרים....אולי היה להם קצת פיק ברכיים כמו שאומרים חחחחחח

אבל במייספייס הם מצליחים להישמע קצת טוב יותר ובהחלט מעניין , ומה שניקרא פרוג רוק כחול לבן מעניין.

רפי_א

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #13 

מה אני אגיד, עם כל זה שאני פתוח לכל כיוון מוזיקלי חדש, ספרתי כל שנייה עד שההרכב הזה יירד מהבמה.
יכול להיות שלשבת ולשמוע אותו בנחת באוטו בדרך מהעבודה זה יהיה קצת אחרת. בדגש על קצת.
אני כנראה אוהב פרוגרסיב רוק יותר מכל סוג מוזיקה אחרת, אבל הסגנון שלהם היה כל כך לא מוגדר והזוי שלא התחברתי אליו בכלל.
אפשר לעשות פרוג של שוקולד עם צ'ילי, ואפשר לעשות פרוג של קונפיטורה מעגבניות אבל אי אפשר לעשות פרוג של עגבניות ברוטב שוקולד. זה פשוט לא הולך.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

בוא אגיד לך את זה מזוית אחרת Booboo.....

שליחה #14 

אתה לא היחיד שספר את הזמן כדי שהלהקה תסיים ותרד מהבמה.

רבים וטובים חיכו.....גם אני חיכיתי שהם יסיימו והיה קשה לי להקריב את ה 20 דקות הופעה שלהם.

העניין היה אחר........לאף אחד לא היה כוח ורצון וסבלנות וחשק להאזין להם......כולם חיכו לדבר האמיתי וידעו שרק הזמן של ההופעה של להקת אפרת מפריד בין כולם לבין דרים על הבמה.אנשים מחכים 3 חודשים עם הכרטיס...ובכלל שנים שהחברים הטובים האלו יועליו להגיע אלינו.......והנה זה מגיע ,כולם בקריז להופעה ,ופתאום מספרים לכולם ,שהם יחכו עוד קצת.עד שאיזו להקה אלמונית תסיים את המנה המוזיקאלית שלה........ולמי היה כוח לחכות עוד , כשכולם סופרים את השניות להופעה הגדולה.

אין לי ספק....שסתם ככה בהאזנה יותר סבלנית לחברי אפרת אולי הם היו עושים יותר נעים וכף לשמוע אותם.

תאמין לי שגם ביום למחרת....ספרתי את החלקי שניות שמשינה תסיים את ההופעה ותסיים לי את החור באוזן ,ואולי גם את החור באוזון שהם עשו.....מהרעש המטריד של הסאונד הרע.

אבל בובו........בוא נעשה דיל. אני בטוח שאתה ורבים אחרים יסכימו אליו, שאפרת תהיה החימום של עוד כמה מהלהקות הגדולות שאנחנו רוצים שיגיעו חחחחחחח העיקר שיגיעו לפה ואנחנו כבר נוותר לאפרת על 20 דקות. :P

שבת טובה לך עם המון מוזיקה טובה

רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 20/06/2009 20:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

Re: בוא אגיד לך את זה מזוית חרת Booboo.....

שליחה #15 

רפי_א כתב:אבל בובו........בוא נעשה דיל. אני בטוח שאתה ורבים אחרים יסכימו אליו, שאפרת תהיה החימום של עוד כמה מהלהקות הגדולות שאנחנו רוצים שיגיעו חחחחחחח העיקר שיגיעו לפה ואנחנו כבר נוותר לאפרת על 20 דקות. :P

שבת טובה לך עם המון מוזיקה טובה

רפי_א
...
יאללה, יש דיל:
Porcupine Tree - מוכן ל-20 דקות הופעה של אפרת
Rainbow - מוכן ל-25 דקות הופעה של אפרת
Opeth - מוכן ל-35 דקות הופעה של אפרת
Iron Maiden - מוכן ל-45 דקות הופעה של אפרת
Led Zeppelin - מוכן לשעתיים וחצי הופעה של אפרת + הופעת אורח של חווה אלברשטיין + איסור למכור בירות + עמידה בשורה האחרונה

הולך? :lol:
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #16 

תגידו, הייתם באים להופעה של Pain Of Salvation?

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

zovirax.........

שליחה #17 

בטח שהולך.........ידעתי שיש לי דיל מנצח ......... :P

רפי_א

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

רפי, לא יכולתי לכתוב בשבת, אבל מהתוכנית קישרתי שרפי_א זה כנראה רפי אפלויד (מקווה שלא טעיתי).
אני מאזין מתמיד של התוכנית מזה כשנה וחצי ואני אחד מאלה ששיגעו אותם באי מייל לגבי DT.
יופי של תוכנית ויופי של סיפור

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

PAIN OF SALVATION לא הייתי חושב פעמיים, להקה פנטסטית

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #20 

אפרת לא סתם העלה את החומרים לאינטרנט, הוא אפילו שחרר אותם בלייבל INSIDEOUT שעד לפני שפשט את הרגל לפני שבוע היה ללייבל בין הכי גדולים של הפרוג מטאל , פרוג רוק העולמי..... הוא כתב את החומרים ובהם התארח גם ליאור סקר שהוא מוערך בסצינת הפרוג הישראלית והוא גם הווקאליסט אצל EGGROLL שהם להקה ישראלית די טובה, הדיסק יצא ברשת וקיבל ביקורות טובות אפילו בעברית - http://mitkadem.homestead.com/files/artists/ephrat/

סטיבן ווילסון עשה מאסטרינג ומיקסינג לדיסק ככה שזה לא סתם דיסק אלא דיסק פרוג ישראלי חמוד ביותר - שמעתי אותו עוד בזמנו שהוא יצא בלי שום קשר להופעה ונהנתי גם מהחומרים....

הם נגנו גם אחלה מוסיקה בהופעת החימום והקהל פשוט לא הכיר את החומרים שלא כאלה קלים לעיכול על שמיעה ראשונה ולכן התגובות היו בהתאם- אני ועוד כמה שהכירו את המוסיקה נהנו מאוד..

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”