ביקורות על משחקים לקונסולות השונות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
tnt424 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

החלטתי לפתוח שרשור חדש שישמש את כולנו למקום שבו נוכל לקרוא על משחקים חדשים שיצאו או קיימים, וכך נוכל לקבל דרך שיתוף הידע של כולנו מושג כללי לגבי כל משחק ואם אנחנו מעוניינים לרכוש\ לשחק במשחק הנל.

ראשית כל אני אודה לכל מי שיגיב בשרשור הזה על מנת שכולנו נצליח להנות ממנו.
שנית אני אבקש מספר דגשים מהמגיבים, מבנה הביקורת צריך להיות ברור :
1. שם המשחק ובאיזה מכשיר שיחקת אותו
2. תיאור כללי של המשחק
3. חוות דעת המגיב על המשחק
4. ציון (1-10) והמלצה אישית

שוב תודה בתקווה שיעזור לכולנו.

tnt424 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

X-men Origins: Wolverine
שוחק בxbox 360
משחק פעולה המבוסס על הסרט החדש בסדרה שמופיע בקולנוע, המשחק עובר דרך דמות הגיבור וולברין ודרך שלל משימות אלימות בעיקר.
הגיבור פשוט נע דרך סיפורו כשבדרך נתקל באינסוף אויבים הרוצים לפגוע בו.
גרפיקה - הגרפיקה מעולה ומהנה מאוד, כאשר חסרים מעט פרטים קטנים שניתן לראות ברקע אבל בסה"כ טובה
ממשק - פשוט מאוד וקל להפעלה מספר צעדים בסיסי מאוד וקל לשינון
הנאה - בינונית סה"כ המשחק מרגיש נמאס מאוד מהר למרות העיניין שהוא מעורר בהתחלה, קצת חסר אתגרים בהמשך המשחק

סה"כ הייתי נותן 7\ 10

למי שרוצה : http://www.vgames.co.il/article/5238.html
ביקורת על המשחק מאתר vgames

tnt424 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Velvet Assassin
שוחק בxbox 360
משחק פעולה \ התגנבות סגנון המוכר לנו דרך משחקים מוצלחים יותר כגון splinter cell. משחק המספר את סיפורה של מרגלת בריטית במלחמת העולם השנייה שמנסה להפיל את שילטון הרייך הגרמני. המשחק מתבסס בעיקר על התגנבות בצורות שונות וחיסולים שקטים של ניצבים ואויבים גרמניים.
גרפיקה - די ברור שהגרפיקה במשחק מקורית מאוד ומשתמשת בצורה משונה של אור וצל, דבר שבהחלט קוסם לנו בשלבים הראשונים של המשחק ובהמשך פשוט לא מספיק כדי לשכנע אותנו, או אפילו כבר מתחיל להציק בעיניים.
ממשק - ממשק הכפתורים סה"כ ברור ומוכר כבר ממשחקים דומים (בשינויים קלים כמובן), אבל כל מבנה המשימות, חוכמת הדמויות שאיתם אתה מתמודד לא מספיק בשביל רמת המשחקים היום, חייב לציין כי המשחק לא מספיק מאתגר ברמת המשימות ונותן תחושת מוגבלות בניגוד למשחקים אחרים בז'אנר שסיומם אפשרי באינספור דרכים.
הנאה - ללא הנאה בכלל לשרוד את המשחק הזה במשך מספר שלבים זה הישג.

סה"כ 4\10 ואני נדיב...

למי שרוצה : http://www.vgames.co.il/article/5210.html
ביקורת על המשחק מאתר vgames

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”