קישור עם BREAKOUT CABLE
רכשתי פלזמה 42PWD8 ואני רוצה לוודא שהבנתי נכון איך לקשר את ממיר THOMSON של HOT וה DVD.
אני יודע שהנושא טופל הרבה אבל בחנות בה קניתי אותה אומרים לי שאי אפשר להשתמש בכניסה VGA לאות קומפוננט וצריך להשתמש בכניסה SVIDEO .
את הממיר אני ביקשתי לחבר עם כבל SCART TO 5BNC +TRANSDUCTOR כדי לקבל אות RGBS ואני מבין שאני יכול לחבר את ה DVD עם כבל BREAKOUT CABLE מיציאות הקומפוננט שלו לכניסה VGA של המסך.
וכמובן צריך לשנות את הגדרות הכניסה VGA במסך וגם לכניסת כומפוננט ובממיר בהתאמה).אני צריך לדעת בוודאות כי כפי שאמרתי בחנות אומרים שזה בלתי אפשרי.
ושאלה נוספת: האם הBREAKOUT CABLE ניתן לקנות בכל חנות לאלקטרוניקה או זה קשה להשיג?
אני מודה מראש לעזרה שלכם.
אני יודע שהנושא טופל הרבה אבל בחנות בה קניתי אותה אומרים לי שאי אפשר להשתמש בכניסה VGA לאות קומפוננט וצריך להשתמש בכניסה SVIDEO .
את הממיר אני ביקשתי לחבר עם כבל SCART TO 5BNC +TRANSDUCTOR כדי לקבל אות RGBS ואני מבין שאני יכול לחבר את ה DVD עם כבל BREAKOUT CABLE מיציאות הקומפוננט שלו לכניסה VGA של המסך.
וכמובן צריך לשנות את הגדרות הכניסה VGA במסך וגם לכניסת כומפוננט ובממיר בהתאמה).אני צריך לדעת בוודאות כי כפי שאמרתי בחנות אומרים שזה בלתי אפשרי.
ושאלה נוספת: האם הBREAKOUT CABLE ניתן לקנות בכל חנות לאלקטרוניקה או זה קשה להשיג?
אני מודה מראש לעזרה שלכם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
TRANSCODER במבצע...
ראיתי הTRANSCODER במבצע והוא עולה כפול ממה שכתבו בשירשורים בנושא (כ 200 ש"). וחוץ מיזה תמיד אמרו שהקבל מקומפוננט ל VGA היה קשה להשיג . האם ה כבל BREAKOUT משיגים בכל חנות אלקטרוניקה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מעולם לא שמעתי עם TRANSCODER במחיר כזה...
אני לא יודע אם יש BREAKOUT CABLE בעולם הדיגיטלי, את שלי הייתי בזמנו צריך להזמין מ-AVCABLE.COM
אני לא יודע אם יש BREAKOUT CABLE בעולם הדיגיטלי, את שלי הייתי בזמנו צריך להזמין מ-AVCABLE.COM
יש את הכבל באדר סוכנויות
ראיתי אותו שם. לגב המחיר אני לא יודע אם הם זולים
מה שבטוח שיש להם אותו במלאי
מה שבטוח שיש להם אותו במלאי
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
סבוכים
חבר'ה, תודה על התשובות. אני ממש מסובך, JAJAJAJAJA
תראו:
בחנות אומרים לי שאי אפשר בפנסוניק להשתמש באותו זמן בכניסה קומפוננט (או RGB) וקומפוננט בכניסה PC. וזה מתאים למה שקראתי לפני זמן בביקורת על המסך . כאשר קראתי את השירשורים כאן עם ההסברים שכן ניתן חשבתי שנבדק עם שתי הכניסות עם תקע בפנים. בחנות ניסו וזה לא הולך.
בכל מקרה, בעולם הדיגיטלי מבקשים 200 ש"ח כדי להרכיב כבל BREAKDOWN (נראה לי מוגזם). אם ארצה אותו גם אנ אייבא מאותו מקום.
בחנות ממליצים לתת העדפה לממיר של HOT, עם שימוש בכניסה COMPONENT עם כבל SCART TO 5BCN של MONSTER ולהשתמש בכניסה SVIDEO של הפלזמה בישביל DVD. אמרתי להם שאני רוצה הפוך ושצריך גם TRANSCODER מSCART ל COMPONENT, ואם זה נכון שלא צריך TRANSCODER אז עדיף לי להחליף את כל פעם הכבל של הממיר עם הכבל COMPONENT של ה DVD, במקום לראות DVD ב SVIDEO או לראות HOT ב SVIDEO.
הממיר מ SCART TO COMPONENT עולה 420 ש"ח בעולם הדיגיטלי לחברי האתר ובהתחשב באיכות הפחות טובה של השידור ב HOT נראה לי לא כדאי אם אכן צריך את הTRANSCODER הזה.
ANY IDEAS?
תראו:
בחנות אומרים לי שאי אפשר בפנסוניק להשתמש באותו זמן בכניסה קומפוננט (או RGB) וקומפוננט בכניסה PC. וזה מתאים למה שקראתי לפני זמן בביקורת על המסך . כאשר קראתי את השירשורים כאן עם ההסברים שכן ניתן חשבתי שנבדק עם שתי הכניסות עם תקע בפנים. בחנות ניסו וזה לא הולך.
בכל מקרה, בעולם הדיגיטלי מבקשים 200 ש"ח כדי להרכיב כבל BREAKDOWN (נראה לי מוגזם). אם ארצה אותו גם אנ אייבא מאותו מקום.
בחנות ממליצים לתת העדפה לממיר של HOT, עם שימוש בכניסה COMPONENT עם כבל SCART TO 5BCN של MONSTER ולהשתמש בכניסה SVIDEO של הפלזמה בישביל DVD. אמרתי להם שאני רוצה הפוך ושצריך גם TRANSCODER מSCART ל COMPONENT, ואם זה נכון שלא צריך TRANSCODER אז עדיף לי להחליף את כל פעם הכבל של הממיר עם הכבל COMPONENT של ה DVD, במקום לראות DVD ב SVIDEO או לראות HOT ב SVIDEO.
הממיר מ SCART TO COMPONENT עולה 420 ש"ח בעולם הדיגיטלי לחברי האתר ובהתחשב באיכות הפחות טובה של השידור ב HOT נראה לי לא כדאי אם אכן צריך את הTRANSCODER הזה.
ANY IDEAS?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אנסה לקצר...
MartinHSabag כתב:לא הבנתי כלום.......
1) כנראה אי אפשר לחבר בו זמנית DVD ב COMPONENT (דרך כניסה VGA עם BREAKOUT CABLE) והממיר של HOT עם כבל SKART TO 5BNC (דרך כניסה COMPONENT/RGB)
2) ממליצים לי לצפות בסרטים ב DVD בעמצאות הכניסה SVIDEO עם כבל מתאים ושידורי HOT באיכות RGB דרך כניסה COMPONENT/RGB עם כבל SKART TO 5BNC.
3) צריך TRANSDUCTOR כדי לראות באיכות RGB את שידורי HOT ? או בשביל לראות DVD בעמצאות הכניסה מ PC מוגדרת כ COMPONENT?
4) אפשר או אי אפשר להגדיר ולהרכיב כבלים בשני הכניסות לשני השימושים האלה (לא לשימוש בו זמית כמובן...)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. לא יודע. צריך לקרוא ב-MANUAL.
2. המלצה סבירה או ההיפך בעזרת ממיר עם יציאת SVIDEO. תלוי מה יותר חשוב לך.
3. TRANSCODER לא TRANSDUCTOR. אם אין לך כניסת RGB במסך ויש לך רק קומפוננט, התשובה היא כן.
או להתפשר על SVIDEO (בעזרת ממיר מתאים) או קומפוזיט (לא מומלץ).
4. ראה תשובה 1.
2. המלצה סבירה או ההיפך בעזרת ממיר עם יציאת SVIDEO. תלוי מה יותר חשוב לך.
3. TRANSCODER לא TRANSDUCTOR. אם אין לך כניסת RGB במסך ויש לך רק קומפוננט, התשובה היא כן.
או להתפשר על SVIDEO (בעזרת ממיר מתאים) או קומפוזיט (לא מומלץ).
4. ראה תשובה 1.