התמיכה של Logitech לשלט הרמוני ONE - מדהים

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
a_yaron פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #1 

הדלקת המערכת שלי היא פרויקט מסובך מאוד אשר דורש תיזמון מדויק וביצוע לחיצה רציפה של 4שניות על לחצן ההדלקה של המגבר המשולב (וגם הכבוי לא הכי פשוט) למעבר למצב ByPass

לפני כשנה רכשתי את ההרמוני ONE וראיתי שזה לא ניתן לתיכנות ולכן לאחר ההדלקה לחצתי בעצמי על לחצן מסוים למשך 4 ש' וכך זה עבד

נסיון ליצור קשר עם התמיכה לא הצליח משם מה
השבוע ניסיתי שוב ליצור איתם קשר והסברתי להם את הלוגיקה והם התנצלו מאוד שאני לא מצליח ... והתנצלו על לא ענו לי בפעם הקודמת... ואמרו ששינו לי את ההגדרות ושאבדוק
השינוי לא הצליח הודעתי להם את זה ולאחר פחות משעה היתה תשובה עם תיקון נוסף קצת יותר מוצלח והיתנצלות נוספת אבל לא מושלם
כך זה נמשך מספר פעמים אני בודק שולח בקשה ולאחר כחצי שעה יש שינוי נוסף (והיתנצלות)... תחושה של כמעט דו שיח ישיר עם התומך
לבסוף הכול הצליח !

מסתבר שהשלט יותר משוכלל ממה שאנחנו יודעים כולל לחיצה רציפה על לחצן בודד למשך זמן ארוך יחסית (4 ש')
אבל צריך את התוכנה המתאימה לביצוע השינוים (והיא לא הגירסה הרגילה של הLogitech Harmony Remote Software 7)

תודה לתמיכה של Logitech (Y)
ולא צריך להתנצל כל כך הרבה :)

ירון

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כיף לשמוע !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #3 

חבל על הזמן , אני שומע כאן המון על התמיכה המעולה שלהם (גם אני בזמנו שלחתי להם מייל לגבי ההרמוני שלי ונעניתי מייד).
בזכות יחס כזה של חברה , אני יודע שאני (ובטח לא היחיד) יקח את זה כשיקול משמעותי בקניית המוצר הבא.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #4 

אכן יש להם אחלה תמיכה ושרות
שלחתי להם פעם הצעה לגבי תפריטים ב SB3
קיבלתי 4 מכתבי תוגה
כל פעם ממישהו בכיר יותר

וזה כולה להכניס את הסינכרון לרמה העליונה בתפריט... :)

אבל עדיין לא יישמו את זה
העם דורש..... כל מיני דברים

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”