האם ניתן לחבר כונן קשיח נייד לטלויזיה דרך חיבור ה- USB
אני אנסח את השאלה בצורה אחרת -
האם קיים כונן קשיח חיצוני שניתן לחבר אותו ל- LCD כך שניתן יהיה להקרין בטלויזיה את הסרטים המאוחסנים בו ?
קניתי LCD של פיליפס מהדגם 42PFL5604H
טרם קיבלתי אותה, אך לפי המפרט שלה כתוב שיש לה כניסת 2.0 USB הקוראת DIVX .
נראה לי שכונן קשיח חיצוני בנפח של 250GB ובעלות של 350-400 ש"ח הרבה יותר משתלם על פני קנייה של סטרימר בעלות של יותר מ-1000 ש"ח.
אני מפספס כאן משהו ?
נראה לי שכונן קשיח חיצוני בנפח של 250GB ובעלות של 350-400 ש"ח הרבה יותר משתלם על פני קנייה של סטרימר בעלות של יותר מ-1000 ש"ח.
אני מפספס כאן משהו ?
Re: קניתי LCD של פיליפס מהדגם 42PFL5604H
כן, הכניסת USB לא קוראת קבצי MKV.yeblue כתב:טרם קיבלתי אותה, אך לפי המפרט שלה כתוב שיש לה כניסת 2.0 USB הקוראת DIVX .
אני מפספס כאן משהו ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מנסה למצוא פתרון זול יותר מהסטרימר
במפרט של הטלויזיה כתוב שיש בה כניסת VGA המאפשרת חיבור למחשב. אם אני יכול להציג קבצי MKV על המחשב, אז איך תהיה האיכות כאשר מסך הטלויזיה ישמש כצג של המחשב ?
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
Re: אני מנסה למצוא פתרון זול יותר מהסטרימר
אם המחשב שלך מנגן את ה-MKV כמו שצריך בלי קפיצות, והכרטיס מסך שלך תומך בהוצאת רזולוציות גדולות (1920x1080) לא אמור להיות לך הבדל מבחינת איכות, היה תהיה דומה לאיכות סטרימר אם לא זהה לחלוטין.yeblue כתב:במפרט של הטלויזיה כתוב שיש בה כניסת VGA המאפשרת חיבור למחשב. אם אני יכול להציג קבצי MKV על המחשב, אז איך תהיה האיכות כאשר מסך הטלויזיה ישמש כצג של המחשב ?...
יהיה מומלץ יותר להשתמש בחיבור-DVI או HDMI כי הוא דיגיטלי ולא יהיו רעשים שיכול להיות שיהיו לך כתוצאה מכבל VGA ארוך או לא איכותי,
אבל אנשים "נורמליים" בד"כ לא ישימו לב לזה אלא אם יחפשו אותם, מה שבד"כ יפריע לאודיופילים ווידאופילים.
אה, ועוד דבר. אחי משתמש בלפטופ של LG שלו כדי לראות סרטים אצלנו על ה-LCD בבית. בכל פעם שהוא מחבר את ה-VGA ואת החשמל ביחד, רואים רעשים מטורפים בתמונה כאילו שאנחנו רואים סרט דרך אנטנת RF, וממש לא יפה לראות ככה את הסרט. כנראה שלא כל המחשבים ככה, אבל שים לב לזה, כי זה קורה לפעמים.
כדי לראות את הסרט דרך VGA בצורה נורמלית היינו צריכים לנתק את החשמל, ואז היינו נתונים לחסדי הסוללה. לא כיף.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קודם כל חיבור כונן חיצוני יחייב אותך לפרמט אותו ב FAT32 כך שגודל המקסימלי לקובץ יהיה 4GB ול 256 קבצים בספריית ה root ואם תפרמט את הדיסק עם XP זה יגביל אותך למחיצה של 32GB.
שנית זה יגביל אותך לקריאת קבצים שהטלוויזיה יודעת לפענח בעצמה ואני בספק אם זה אפילו יכלול DIVX.
שלישית, כפי שמרטין אמר, לרכוש טלוויזיה חדשה ולהגביל אותה בצורה זו זה ממש עוול. תשקיע עוד כסף וחבר אותה למזרימדיה.
שנית זה יגביל אותך לקריאת קבצים שהטלוויזיה יודעת לפענח בעצמה ואני בספק אם זה אפילו יכלול DIVX.
שלישית, כפי שמרטין אמר, לרכוש טלוויזיה חדשה ולהגביל אותה בצורה זו זה ממש עוול. תשקיע עוד כסף וחבר אותה למזרימדיה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה שוכח פתגם ידוע:yeblue כתב:במפרט של הטלויזיה כתוב שיש בה כניסת VGA המאפשרת חיבור למחשב. אם אני יכול להציג קבצי MKV על המחשב, אז איך תהיה האיכות כאשר מסך הטלויזיה ישמש כצג של המחשב ?...
קונים בזול - יוצא יקר.
עדיף לחסוך ופעם אחת לקנות מוצר איכותי, שיתאים לצרכים שלך, מאשר לחפש פתרונות, שאולי יהיו יצירתיים, אבל יספקו לך רק תוצאה חלקית
אני מסכימה איתך מאוד.
אתה שוכח פתגם ידוע:
קונים בזול - יוצא יקר.
עדיף לחסוך ופעם אחת לקנות מוצר איכותי, שיתאים לצרכים שלך, מאשר לחפש פתרונות, שאולי יהיו יצירתיים, אבל יספקו לך רק תוצאה חלקית...
לפותח השרשור, בהחלט כדאי לך להשקיע בסטרימר שיתן לך מענה טוב יותר מאשר ה-USB בטלויזיה.
גם אם לי היה USB בטלויזיה לא הייתי משתמשת בה, אני מעדיפה שדרך הסטרימר אני אקרין תמונות, סרטים וכו'.
USB בטלויזיה סתם גימיק שאם באמת היו רציניים אז היו מאפשרים תמיכה נרחבת לכל הפורמטים