בחירת כרטיס טלביזהי ל64 ביט
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
Hauppauge HVR-1700
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

PCI-Ex1. זה הסלוט הקטנצ'יק שיש בלוחות אם שנמכרו ב-3-4 השנים האחרונות. לא מדובר בסלוט של כרטיס המסך, ה-PCI-Ex16 הגדול.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לי אישית לא היה נסיון טוב עם כרטיסי טלוויזיה של לידטק. לדעתי לא שווה את המחיר הזול.
אבל היו פה אחד או שניים שדיווחו שהכרטיס בסדר.
אבל היו פה אחד או שניים שדיווחו שהכרטיס בסדר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נראה שלסקיי פי סי יש את המחיר הכי זול. שים לב, שבניגוד לפלונטר, המחיר כולל ערכת אינפרה אדום (תוודא את זה איתם לפני הקנייה).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הנה פתרון זול אפשרי עבור ויסטה 64 ביט:
http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html
עולה בסקיי פי סי כ-260 ש"ח. הכרטיס כולל קידוד ל-MPEG2 בתוכנה במקום בחומרה, אך תואם לחלוטין לויסטה מדיה סנטר, 32 ו-64 ביט. לי יש נסיון טוב עם מוצר אחר של ComPro מבוסס USB, ה-U890F שעולה 330 ש"ח והוא גם תואם VMC.
שים לב שערכת האינפרה אדום המגיעה עם המוצרים של קומפרו לא כוללת תמיכה ב-IR Blaster, ולכן תצטרך לקנות ערכה כזו בנפרד (כ-170 ש"ח אצל מנש מדיג'יטייז), או להשתמש בזה שמגיע עם הכרטיסים של Hauppauge אם יש לך בבית.
http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html
עולה בסקיי פי סי כ-260 ש"ח. הכרטיס כולל קידוד ל-MPEG2 בתוכנה במקום בחומרה, אך תואם לחלוטין לויסטה מדיה סנטר, 32 ו-64 ביט. לי יש נסיון טוב עם מוצר אחר של ComPro מבוסס USB, ה-U890F שעולה 330 ש"ח והוא גם תואם VMC.
שים לב שערכת האינפרה אדום המגיעה עם המוצרים של קומפרו לא כוללת תמיכה ב-IR Blaster, ולכן תצטרך לקנות ערכה כזו בנפרד (כ-170 ש"ח אצל מנש מדיג'יטייז), או להשתמש בזה שמגיע עם הכרטיסים של Hauppauge אם יש לך בבית.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. מעולם לא התקנתי ויסטה 64 ביט, כי אין לי צורך בזה. אבל אם תסתכל בנתוני היצרן, בשורה האחרונה, הוא כותב שזה "Certified for Windows Vista 32/64 bit"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה רוצה לחסוך כסף ולא לקנות את ה-HVR-1700, תיאלץ לעשות בשבילנו את הפיילוט... 
וברצינות - אפשר פשוט לשאול בחנות ו/או לוודא מראש שתוכל לקבל החזר כספי מלא אם הכרטיס לא יעבוד בויסטה 64 ביט.
וברצינות - אפשר פשוט לשאול בחנות ו/או לוודא מראש שתוכל לקבל החזר כספי מלא אם הכרטיס לא יעבוד בויסטה 64 ביט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שלח אימייל לקומפרו בעצמם. יש להם תמיכה מאוד טובה והם ישמחו לענות לך. תדגיש שיש לך ויסטה 64 ביט במחשב עם מעל 4 ג'יגה זכרון.