אתחול אקראי ב-YES MAX
זה קרה לי כמה פעמים לפני כיומיים, ה-MAX פתאום מאתחל את עצמו ללא סיבה
כאילו שנותק מהחשמל.
בשרות לקוחות חשבו שהממיר עומד ללכת לעולמו ושלחו טכנאי לבדוק ואולי להחליף
הטכנאי יגיע, בדק ורק תיקן את כבל COAX מבלי להחליף, זה היה אתמול
היום האתחול האקראי קרה עוד פעם, בשרות לקוחות עכשיו סבורים שקשור לשידורים, ולא למכשיר, הבחורה הנחמדה אמרה לי שזה קרה אצל אחרים וגם אחרי שהחליפו להם מכשיר.
ושעובדים על פתרון במחלקת ההנדסה של יס
מישהו אחר נתקע בתופעה?
הערת צד:
הפעם, למרות שהבעיה עדיין לא נפטרה, אני חייב לציין שהטיפול ע"י שרות לקוחות היה מהיר ויעל, שלחו טכנאי תוך יום, והטכנאי היגיע אלי בדיוק בזמן שהבטיחו.
כאילו שנותק מהחשמל.
בשרות לקוחות חשבו שהממיר עומד ללכת לעולמו ושלחו טכנאי לבדוק ואולי להחליף
הטכנאי יגיע, בדק ורק תיקן את כבל COAX מבלי להחליף, זה היה אתמול
היום האתחול האקראי קרה עוד פעם, בשרות לקוחות עכשיו סבורים שקשור לשידורים, ולא למכשיר, הבחורה הנחמדה אמרה לי שזה קרה אצל אחרים וגם אחרי שהחליפו להם מכשיר.
ושעובדים על פתרון במחלקת ההנדסה של יס
מישהו אחר נתקע בתופעה?
הערת צד:
הפעם, למרות שהבעיה עדיין לא נפטרה, אני חייב לציין שהטיפול ע"י שרות לקוחות היה מהיר ויעל, שלחו טכנאי תוך יום, והטכנאי היגיע אלי בדיוק בזמן שהבטיחו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
שמעתי על עוד מישהו שזה קרה לו עם מקס דור שני.
טכנאי העביר את המקס להיות מעל הוידאו במקום מתחת, אבל זה לא פתר את הבעיה.
לא שמתי לב עדיין אם זה קורה אצלי.
טכנאי העביר את המקס להיות מעל הוידאו במקום מתחת, אבל זה לא פתר את הבעיה.
לא שמתי לב עדיין אם זה קורה אצלי.
יש לי מקס דור ראשון 160oferlaor כתב:איזה מודל של MAX יש לך?
מה מצב החום שלו?...
מצב החום "נורמלי", יאני הוא לא חם יותר מהרגיל.
אגב, הטכנאי אכן אמר שאם המשיר הולך למות אז הוא מתחמם הרבה יותר, אבל זה לא המצב אצלי
המכשיר הזה לא סבל משום תקלה בחיים שלו, שזה כבר כמה שנים (אמנם גם לי זה נשמה מוזר שהתקלה תבוא איכשהו מהסיגנל)
בתוך לבי אני רוצה לאמין שזה בעיה בסיגנל, כי יש לי המון תוכן שעוד לא הספקתי לראות בדיסק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
המכשירים של הדור הראשון התחממו נורא. עכשיו קיץ.
יתכן מאוד שזה בסיגנל אבל מכשירים בד"כ מתחממים אם הם עושים REBOOT.
יתכן מאוד שזה בסיגנל אבל מכשירים בד"כ מתחממים אם הם עושים REBOOT.
כמו שעופר אמר, זה כנראה ריסטים מהחום (זה קורה גם במחשבים שהמאוורר הולך)mark13 כתב:יש לי מקס דור ראשון 160oferlaor כתב:איזה מודל של MAX יש לך?
מה מצב החום שלו?...
מצב החום "נורמלי", יאני הוא לא חם יותר מהרגיל.
אגב, הטכנאי אכן אמר שאם המשיר הולך למות אז הוא מתחמם הרבה יותר, אבל זה לא המצב אצלי
המכשיר הזה לא סבל משום תקלה בחיים שלו, שזה כבר כמה שנים (אמנם גם לי זה נשמה מוזר שהתקלה תבוא איכשהו מהסיגנל)
בתוך לבי אני רוצה לאמין שזה בעיה בסיגנל, כי יש לי המון תוכן שעוד לא הספקתי לראות בדיסק....
בדר"כ שהמערכת מזהה חום מעל 60 מעלות היא סוגרת את המכשיר.
המאוורר כנראה הלך, והם לא רוצים להחליף לך למקס מהדור החדש.
תתקשר אליהם כל שעתיים ותגיד שהממיר קורס, עד שהם יחליפו לך אותו.
rafib,
אולי אתם צודקים, אמנם כמו שאמרתי המכשיר לא חם במיוחד. ובסופו של דבר אם הדבר לא יפטר הם יחליפו את המכשיר, הרי הטכנאי הגיע עם מכשיר חדש, ולא החליף בגלל שחשב ש מצא מה התקלה.
בינתיים אני אנסה להוריד את מצבור התוכן שיש לי מוקלט, כדי כשהזמן יגיע, לא אפסיד הרבה.
אולי אתם צודקים, אמנם כמו שאמרתי המכשיר לא חם במיוחד. ובסופו של דבר אם הדבר לא יפטר הם יחליפו את המכשיר, הרי הטכנאי הגיע עם מכשיר חדש, ולא החליף בגלל שחשב ש מצא מה התקלה.
בינתיים אני אנסה להוריד את מצבור התוכן שיש לי מוקלט, כדי כשהזמן יגיע, לא אפסיד הרבה.