כמה שאלות לגבי SAGE
עכשיו, אחרי שסופסוף EPG מצליח להיקרא, יש לי כמה שאלות:
1. האם בכל פעם שאני רואה live tv זה חייב להקליט? יש אפשרות לקנפג את זה?
2. כשאני רוצה לראות LIVE TV -הוא קולט את הערוץ שכרגע משודר. כל פעולה שאני מבצע על הממיר עצמו - נקלטת ב SAGE, אבל השאלה היא לגבי הכיוון ההפוך - אם אני משנה ערוץ ב SAGE, אז פשוט יש מסך שחור, רשום NO SIGNAL וזהו. אני מניח שצריך איכשהו ש SAGE תשלוט על הממיר? איך עושים את זה? (יש לי PVR 150)
* ההיגיון אומר שחייבת להיות לשיטה, כי אם אני רוצה לבצע הקלטות בערוצים שונים, הממיר חייב לשנות את הערוצים בהתאם.
3. האם השלט של MCE עובד עם SAGE? זה דורש קינפוג מסויים? יש תיעוד לגבי איך לעשות את זה?
תודה,
ניר
1. האם בכל פעם שאני רואה live tv זה חייב להקליט? יש אפשרות לקנפג את זה?
2. כשאני רוצה לראות LIVE TV -הוא קולט את הערוץ שכרגע משודר. כל פעולה שאני מבצע על הממיר עצמו - נקלטת ב SAGE, אבל השאלה היא לגבי הכיוון ההפוך - אם אני משנה ערוץ ב SAGE, אז פשוט יש מסך שחור, רשום NO SIGNAL וזהו. אני מניח שצריך איכשהו ש SAGE תשלוט על הממיר? איך עושים את זה? (יש לי PVR 150)
* ההיגיון אומר שחייבת להיות לשיטה, כי אם אני רוצה לבצע הקלטות בערוצים שונים, הממיר חייב לשנות את הערוצים בהתאם.
3. האם השלט של MCE עובד עם SAGE? זה דורש קינפוג מסויים? יש תיעוד לגבי איך לעשות את זה?
תודה,
ניר
ועוד שאלה:
מרגע שSAGE מצליח לקורא את קובץ ה EPGDATA, איך מתבצע העידכון?
(הרי בשביל לבנות את הקובץ השתמשתי ב EXE שנמצא במקום אחר).
אני צריך לעדכן ידניתכל 3 ימים?
(הרי בשביל לבנות את הקובץ השתמשתי ב EXE שנמצא במקום אחר).
אני צריך לעדכן ידניתכל 3 ימים?
אוקי, בעזרת המשימות המתוזמנות אני יכול להריץ את הקובץ שייצור את ה EPGDATA, אבל הוא לא מעביר אותו לתיקייה של SAGE... זה אתה עושה ידנית?
הסיבה שאני לא רוצה לשים את קובץ ה EXE ביחד עם SAGE היא שאני לא רוצה בעיות עם קריאה/כתיבה של EPGDATA בזמן שאולי SAGE משתמשת בו...
הסיבה שאני לא רוצה לשים את קובץ ה EXE ביחד עם SAGE היא שאני לא רוצה בעיות עם קריאה/כתיבה של EPGDATA בזמן שאולי SAGE משתמשת בו...
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה צריך להגדיר שזה ישמור בספריה של ה SAGE אם זה לא עושה אוטומטי אז בעזרת משימה מתוזמנת
SAGE לא משתמש בקובץ XML כל הזמן , הוא קורא אותו לבסיס הנתונים שלו פעם ב 24 שעות
SAGE לא משתמש בקובץ XML כל הזמן , הוא קורא אותו לבסיס הנתונים שלו פעם ב 24 שעות
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

צריך לקנפג את ה IR BLASTER , באיזה כרטיס לכידה אתה משתמש?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
פשוט תריץ את התוכנה מהתקייה של SAGETV וכך לא תצטרך לשנות שום דברnirgomer כתב:אוקי, בעזרת המשימות המתוזמנות אני יכול להריץ את הקובץ שייצור את ה EPGDATA, אבל הוא לא מעביר אותו לתיקייה של SAGE... זה אתה עושה ידנית?
הסיבה שאני לא רוצה לשים את קובץ ה EXE ביחד עם SAGE היא שאני לא רוצה בעיות עם קריאה/כתיבה של EPGDATA בזמן שאולי SAGE משתמשת בו......
רונן
- droren
- חבר מביא חבר