אוזניות בתקציב דל (עד 150)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Big_B פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לשימוש בעיקר עם המחשב...

מה עדיף:
‏Sennheiser EH 150 או AKG K412p?

המחשב שבו ייעשה השימוש עם האוזניות נמצא בסלון...האם ב-K412p‎ תהיה בעייה עם רעשים מבחוץ כי היא חצי-פתוחה?

תודה לעונים
:D

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

יש דגם ישן יותר של AKG K26P שכעת נמכר בכלי זמר במצבע 160 שקלים. יותר טובמ- 414 עם אותו מבנה.
הן לא אוטמות רעש לחלוטין אבל במידה מספקת. בחמיר הזה אין!!! יותר טוב. לפני שנה קניתי זוג כזה בכמעט 300 שקלים. בינתיים הוחלפו לגרדו אבל למחירן הן מצוינות.
http://www.kley-zemer.co.il/category/akg-headphones

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

בתקציב כזה עדיף כבר ללכת על אוזניות חצי פתוחות ,ההבדל עצום מעוד ביחס לסגורות .. וגם נוח יותר למשך זמן ממושך ,מן הסתם ..ספוג
במחיר כזה עם (b) ילך טוב :)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

Big_B פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

הלכתי לכלי זמר, לא היה להם את ה-K26P, אבל הציעו לי בתוספת של 8 שקל (177 ש"ח) את ה-K44.
הלכתי עליהן, איך הן במחיר הזה? הייתי יכול להשיג משהו טוב יותר?

מקווה שעשיתי בחירה נבונה...

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

כן תאמת חבל שקנית אותם ,אני לא נהנתי כלכך מאוזניות של AKG מתי ששמעתי אותם ב קילומבו וקניתי PX100 של סנהייסר ..לא עצלהם כי הלבן עולה יקר שם (n) , כיום בתציב נמוך יש לך את koss porta pro המשובחות ביותר בתקציב הזה ,תאמין לי שזאת תהיה השקע ששוה כל פרוטה וגרוש :D ,המחיר רק 220 שקל באיבורי מחשבים (Y) ,פשוט תענוג של מציעה ,אתה תהנה מהם יותר מכל אוזניות שניסית ,תהיה בטוח :wink: ,אני לא היחיד שימליץ לך פה עליהם

Big_B פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

בכל מקרה האוזניות כבר נרכשו, וכרגע גבול ה-200 הוא יותר מדי בשבילי (אחרי הכל - משכורת חייל ג'ובניק).
בעתיד אני בטוח שאחליף אותם למשהו הרבה יותר איכותי, בינתיים אני עדיין חדש בתחום והאוזניות האלה (מקווה ש)יספקו אותי.

הצליל עדיין נשמע נורא סגור, מניח שהרצה תפתור את העניין (כמה שעות?)

תודה על העזרה הרבה שלך,
מעריך זאת (:

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ותהנה. תן להן קצת זמן.
קנית? עזוב את הדיונים. תתרווח ותהנה.

Big_B פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה רבה.
להנות, אני בהחלט נהנה.
אחרי הכל - עד היום השתמשתי בנו-ניימז - הסיבה העיקרית שלא הייתי שומע מוסיקה באופן קבוע מעל שנה וחצי (רוב המוזיקה שלי במחשב).
עם האוזניות החדשות אני לא מפסיק D: , למרות שבהחלט יש עוד מקום לשיפור בסאונד (ואולי אחרי שיעברו כמה עשרות שעות שימוש זה ישתפר),
אבל אין בכלל מה להשוות בין אלו למה שהיה קודם...

מה גם שאני מניח שבסכום הזה (ובאמת ש-150 היה הגבול בשבילי, משכורת צבאית לא שווה יותר מדי) קיבלתי אוזניות ששוות את המחיר.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

העיקר שתהנה ,ובכל מקרה כל אוזניה חייבת הרצה ,יש כאלו שנמשעות מעולה כבר from the box ,ויש כאלה שחייבות הרצה ..100+ נגיד
,לחלק זה לא עוזר (שיעול ,PX200) ,בכל מקרה עדין אין אוזניות מאוזנות כמו PX100 ו ה פורטה פרו של קוסס וזה לא רק לפי דעתי, כמוון שאני מדבר על תקציב גג 300 ,אבל לפחות
התחלת להיכנס לתחום (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”