what hi fi מפרגנים לסוני...מוצדק?
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מי שלא מכיר זה אחד האתרים הנחשבים בעולם לביקורת מסכים...
עברתי על הדירוגים של הדגמים האחרונים וגם הקודמים וניראה כי כמעט תמיד סוני מדורגת 5...הלווה אופטה לדוגמא שאני מכיר אישית קיבלה בממוצע דירוג 3, כמו גם רוב הדגמים של שארפ...שני חברות בעלי מעבד תמונה איכותי ביותר.
כאחד שיש לו סוני בבית(p30) ונוהג לרדת על הדגם הזה בכל הזדמנות, אני מנסה להבין על מה המהומה..דגמי w מדהימים אבל גם v ,l , x קיבלו דירוגים מאוד גבוהים.....כיוון שיצא לי לבחון אותם זה ניראה לי מאוד מוזר...אני לא אומר שהם גרועים אבל אני לא הייתי מדרג אותם כלכך גבוה בטח שלא מעל חברות מתחרות..
האם זה תימחור שונה שהסוני מקבלת בארה''ב או שפשוט מדובר באזישהם תכונות שאני לא מודע אליהם?
נ.ב מישהו העלה פה ביקורת מאתר בריטי על דגמי w של סוני שם הם קיבלו ציונים נמוכים ביותר...
מה דעתכם?
עברתי על הדירוגים של הדגמים האחרונים וגם הקודמים וניראה כי כמעט תמיד סוני מדורגת 5...הלווה אופטה לדוגמא שאני מכיר אישית קיבלה בממוצע דירוג 3, כמו גם רוב הדגמים של שארפ...שני חברות בעלי מעבד תמונה איכותי ביותר.
כאחד שיש לו סוני בבית(p30) ונוהג לרדת על הדגם הזה בכל הזדמנות, אני מנסה להבין על מה המהומה..דגמי w מדהימים אבל גם v ,l , x קיבלו דירוגים מאוד גבוהים.....כיוון שיצא לי לבחון אותם זה ניראה לי מאוד מוזר...אני לא אומר שהם גרועים אבל אני לא הייתי מדרג אותם כלכך גבוה בטח שלא מעל חברות מתחרות..
האם זה תימחור שונה שהסוני מקבלת בארה''ב או שפשוט מדובר באזישהם תכונות שאני לא מודע אליהם?
נ.ב מישהו העלה פה ביקורת מאתר בריטי על דגמי w של סוני שם הם קיבלו ציונים נמוכים ביותר...
מה דעתכם?
אני אתן דוגמא מעולם הכדורגל.
באיטליה של של שנות ה70 הבעל הבית של אינטר לפני כל משחק של כבוצתו היה נותן שעון רולקס! לשופטים.
ואינטר היו דורסים את הליגה.
מעניין היום מה שופטים מקבלים?
באיטליה של של שנות ה70 הבעל הבית של אינטר לפני כל משחק של כבוצתו היה נותן שעון רולקס! לשופטים.
ואינטר היו דורסים את הליגה.
מעניין היום מה שופטים מקבלים?
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
WHF זה לא המקום לצפות לאוביקטיביות.
במיוחד אני אוהב את הביקורות שלהם של כבלי HDMI (שבעמוד הבא יש את הפרסומת שלהם)
אבל עדיין זה לא פוסל את SONY, יש להם טלוויזיות מאוד טובות (וגם יקרות מכולם)
אגב, קראתי אתמול WHF אחרון, גם רסיבר של SONY מסדרה ES זכה ב-5 כוכבים ו-PIONEER LX81 קיבל 4
במיוחד אני אוהב את הביקורות שלהם של כבלי HDMI (שבעמוד הבא יש את הפרסומת שלהם)
אבל עדיין זה לא פוסל את SONY, יש להם טלוויזיות מאוד טובות (וגם יקרות מכולם)
אגב, קראתי אתמול WHF אחרון, גם רסיבר של SONY מסדרה ES זכה ב-5 כוכבים ו-PIONEER LX81 קיבל 4
מצטרף לדעה של החברים שהביעו כבר דעה, המגזין הזה חי מפרסומות וסביר להניח (וגם מובן) שהוא לא אובייקטיבי.
יש הרבה מוצרים שקיבלו 5 כוכבים ללא הצדקה, חשוב ללכת ולבדוק את העובדות בשטח ולהסתמך בערבון מאוד מוגבל למה שכתוב שם.
יש הרבה מוצרים שקיבלו 5 כוכבים ללא הצדקה, חשוב ללכת ולבדוק את העובדות בשטח ולהסתמך בערבון מאוד מוגבל למה שכתוב שם.
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מישהו לא מזמן העלה פה ביקורת שהתפרסמה בthe marker
מטעם wise buy באופן מפליא כל המוצרים מבית ניופאן הגיעו למקום הראשון...ההיי סינס ניצחה את הפיליפס 7803 והמסך המומלץ ביותר ע''י היה הטושיבה xv550 .....
כניראה שככה זה בעולם הזה, תכלע'ס תמיד אפשר להתווכח באיזה מסך רואים יותר טוב וזה הרבה עניין של טעם אישי.
כניראה שככה זה בעולם הזה, תכלע'ס תמיד אפשר להתווכח באיזה מסך רואים יותר טוב וזה הרבה עניין של טעם אישי.
מסכים עם אסף.
הטלוויזיות של סוני הן טובות. אולי לא הכי טובות שיש, אבל הן בהחלט מהטופ בכל אחת מהקטגוריות שהן נמצאות.
מגזין כמו WHF מדרג תמורה למחיר - ובהשוואה למתחרות שלהן הטלוויזיות של סוני נותנת יותר באותו המחיר.
כל זה נכון כמובן לחו"ל. שם מסכים מסדרות מקבילות של סמסונג וסוני למשל נמכרים במחירים דומים (ומבוססים בלאו הכי על פאנל דומה), ובדרך כלל המסביב שסוני מספקת הוא טוב יותר.
אבל בארץ כל המשוואה הזו לא שווה כלום. בארץ כל טלוויזיה של סוני מקבלת "תוספת פרמייה" מוזרה ולא פרופורציונלית, כך שהיא ממצבת כל מסך של סוני מול מסך מסדרות מתקדמות יותר של החברות המתחרות - וזה כבר הופך כל קניה של טלוויזית סוני בתמחור של הארץ לחסרת טעם לחלוטין ולא משתלמת בכלל.
אבל מאחר וWHF לא מתייחסים למחירים של הארץ, כל נקודת ההתייחסות שלהן שונה.
הטלוויזיות של סוני הן טובות. אולי לא הכי טובות שיש, אבל הן בהחלט מהטופ בכל אחת מהקטגוריות שהן נמצאות.
מגזין כמו WHF מדרג תמורה למחיר - ובהשוואה למתחרות שלהן הטלוויזיות של סוני נותנת יותר באותו המחיר.
כל זה נכון כמובן לחו"ל. שם מסכים מסדרות מקבילות של סמסונג וסוני למשל נמכרים במחירים דומים (ומבוססים בלאו הכי על פאנל דומה), ובדרך כלל המסביב שסוני מספקת הוא טוב יותר.
אבל בארץ כל המשוואה הזו לא שווה כלום. בארץ כל טלוויזיה של סוני מקבלת "תוספת פרמייה" מוזרה ולא פרופורציונלית, כך שהיא ממצבת כל מסך של סוני מול מסך מסדרות מתקדמות יותר של החברות המתחרות - וזה כבר הופך כל קניה של טלוויזית סוני בתמחור של הארץ לחסרת טעם לחלוטין ולא משתלמת בכלל.
אבל מאחר וWHF לא מתייחסים למחירים של הארץ, כל נקודת ההתייחסות שלהן שונה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
שמדברים על סוני זה קצת בעייתי . ותכף אפרט .
סוני נחשבת בעולם למותג על . אבל מה הבעיה שהיבואן של בארץ יושן בעמידה .
יש לסוני בעולם כל מוצר שרק תבקשו ברמות הכי גבוהות שיש .
מיכיוון שהיבואן בארץ איבד את שוק האודיו כולל הקולנוע הביתי .אז בארץ קהל הלקוחות איבד עיניין במותג .
יש להם רסיברים מהטובים בעולם שלא יזכו לראות את הכניסה לישראל .
לדוגמה קיים נגן בלו ריי סידרת הטופ שלהם שניבחר בכל האתרים והמגזינים למוצר הטוב ביותר BDP-S5000ES.
לבסוף חברים סוני בארץ זה שווה לשום קנה מידה ליכולות שלו בחו"ל .
שמדברים על סוני זה קצת בעייתי . ותכף אפרט .
סוני נחשבת בעולם למותג על . אבל מה הבעיה שהיבואן של בארץ יושן בעמידה .
יש לסוני בעולם כל מוצר שרק תבקשו ברמות הכי גבוהות שיש .
מיכיוון שהיבואן בארץ איבד את שוק האודיו כולל הקולנוע הביתי .אז בארץ קהל הלקוחות איבד עיניין במותג .
יש להם רסיברים מהטובים בעולם שלא יזכו לראות את הכניסה לישראל .
לדוגמה קיים נגן בלו ריי סידרת הטופ שלהם שניבחר בכל האתרים והמגזינים למוצר הטוב ביותר BDP-S5000ES.
לבסוף חברים סוני בארץ זה שווה לשום קנה מידה ליכולות שלו בחו"ל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
העדפות שלי הןkurt80 כתב:מישהו מכיר אתרים יותר אובייקטיבים שבודקים טלוויזיות?
אתם מחזיקים מהביקורות ב-CNET?...
Home Cinema Choice
HDGuru
AVSForum
9000ES - מה שאמרת תקף כמעט לכל החברות לא רק לסוני. לארץ מביאים את הדגמים הכי נחותים
של כל החברות. קח לדוגמא את LG. רק בישראל הדגם PQ300R נחשב "מתקדם וחדש" בעוד בכל
אירופה זה בכלל אחד הדגמים הנחותים ביותר בליין-אפ של 09. יש להם לפחות עוד 8-9 דגמים חדשים
ומתקדמים יותר שבארץ פשוט שכחו מהם. זה ככה בכל החברות כמעט. מילא היו מוכרים לנו בהתאם, אבל
העצוב הוא שבנוסף לדגמים הנחותים שמגיעים ארצה, גם המחירים עליהם בשמיים.
של כל החברות. קח לדוגמא את LG. רק בישראל הדגם PQ300R נחשב "מתקדם וחדש" בעוד בכל
אירופה זה בכלל אחד הדגמים הנחותים ביותר בליין-אפ של 09. יש להם לפחות עוד 8-9 דגמים חדשים
ומתקדמים יותר שבארץ פשוט שכחו מהם. זה ככה בכל החברות כמעט. מילא היו מוכרים לנו בהתאם, אבל
העצוב הוא שבנוסף לדגמים הנחותים שמגיעים ארצה, גם המחירים עליהם בשמיים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
סוני היא חברה מאוד משונה שבה כל חטיבה מתנהגת כמו חברה עצמאית וגם במוצרי הצריכה הם לא תמיד סגורים על פילוזופיה אחידה כך שמאוד לא מובן לי מדוע יש מקום לתת המלצה גורפת לכל המוצרים שלהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.