איך אנחנו מחליטים איזה מסכים לבדוק ומה לא?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #1 

הרבה אנשים שאלו אותנו למה אנחנו לא בודקים מותג X או מוצר Y שמאוד מעניין אותם אישית.

אז כמובן שהיינו מאוד רוצים לבחון את כל המוצרים שקיימים בשוק אבל מכיוון שזה עיסוק משני עבורינו (אנחנו אנשים עובדים) ומכיוון שאנחנו בודקים יסודית מאוד כל מוצר, זה אומר שאנחנו לא יכולים פשוט להגיע לחנות שבה המסך המסויים (או כל מוצר) נמצא על הקיר. אנחנו בודקים עם הציוד שלנו שאותו אנחנו מכירים, עם תכנים ומקורות שאנחנו מכירים היטב על מגוון רב של מסכים בעבר.

כל זה נעשה בחדר שהשליטה על החושך בו היא אבסלוטית ועם ציוד שנעשה מאמץ רב בכדי להשיגו (גם מבחינת עלות וגם הלימוד של איך למדוד באופן אופטימלי).

אנחנו משתדלים להמנע מלבקש מחברות להעביר לנו ציוד, חוץ ממקרים שבהם אותו ציוד או מסך ספציפית מעניין טכנולוגיות.

לצערי מרבית היבואנים כיום לא הכי משתפי פעולה. אנחנו מקפידים לומר להם שכאשר מכשיר עובר בדיקה, אנחנו מדווחים בדיוק מה שאנחנו מוצאים (הדברים הטובים אבל גם הדברים הפחות טובים) ואני מעריך שמרביתם פשוט חוששים שנמצא דברים לא מוצלחים במסכים.

אני טוען שאם יבואן כלשהו לא מספיק בטוח במוצר שלו או שלא מבין את הערך של פרסום חינם (הרי אנחנו לא לוקחים כסף כלשהו על הביקורות הללו...) לא קורץ להם, אז הבעיה היא שלהם.

אנחנו לא מתכננים לקפוץ לאנשים הביתה או לשבור את הראש. היבואנים צריכים להביא לנו את המוצרים (זה הרי דבר שהם עושים שגרתית עשרות פעמים בכל יום...) ולאסוף את הציוד אחרי מספר ימים...

לא פחות ולא יותר.

אז אם אתם לא מבינים מדוע מוצר מסויים לא נבחן, זו הסיבה היחידה. אין לנו שום אג'נדה נגד (או בעד) אף אחד.

אם יש חברה שאתם מאוד מעוניינים שהמוצרים שלהם יבדקו, תעשו דבר פשוט - צרו איתם קשר ותעדכנו אותם שאתם רוצים לראות ביקורת על המוצר שלהם כאן.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

(Y) (Y) (Y)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #3 

מסקרן אותי לשמוע בעצם מה התירוץ/תשובה של אותו יבואן שכן פנית אליו ..

האם הוא בוכה על עלויות? על כך שזה נשמע לו אתר קיקיוני? או שאתר מתחרה כבר עשה על המוצר שלו ביקורת?
או סתם ניפנוף מחשש שיבולע לו מהביקורת?

galborho
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

נראה לי שהם חושבים שלפרסם תגובות פיקטיביות בזאפ ובטוקבקים ש"המסך בנזונה" ו"קונטרסט בשמיים" יעשה עבודת יח"צ טובה. לצערי חלק קונים נתונים יבשים כמדד לטיב המצר ומקשיבים לסטיגמות כאלו ואחרות.

אגב, אני לא אתפלא אם היבואנים דואגים שיחצנים שלהם ייכתבו תגובות חיוביות לוצרים שלהם בכל מיני אתרים וחנויות רשת. אני מכיר חברה שעשתה את זה (אמנם לא בהקשר של מכירת מוצר אבל יצירת שם טוב)ץ

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #5 

להדביק בפורום כללי
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”