DTV ב COMPRO VIDEOMATE T1000W
שלום לכולם,
יש לי את הCOMPRO T1000W החדש הקישור: http://www.comprousa.com/en/product/t1000w/t1000w.html
לא הצלחתי לכוון בו את ערוצי הטלויזיה.
חיברתי אותו ליציאה של האנטנה, הוא עשה סריקה ולא מצא כלום.
גם לא הצלחתי לעדכן EPG, למרות שהמכשיר מחובר לאינטרנט ומראה YOUTUBE בסדר גמור.
(יש לי כבלים אנלוגיים בבית ולא ממיר דיגיטלי)
מישהו יכול לעזור?
יש לי את הCOMPRO T1000W החדש הקישור: http://www.comprousa.com/en/product/t1000w/t1000w.html
לא הצלחתי לכוון בו את ערוצי הטלויזיה.
חיברתי אותו ליציאה של האנטנה, הוא עשה סריקה ולא מצא כלום.
גם לא הצלחתי לעדכן EPG, למרות שהמכשיר מחובר לאינטרנט ומראה YOUTUBE בסדר גמור.
(יש לי כבלים אנלוגיים בבית ולא ממיר דיגיטלי)
מישהו יכול לעזור?
נערך לאחרונה על ידי dan_klad ב 21/06/2009 23:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. לאיזו יציאה של איזו אנטנה חיברת אותו? אתה אמור לחבר של אנטנה חיצונית - לא להוט כמובן.
ב. מאיפה המכשיר? אם מארה"ב - יש סיכוי טוב שהוא תומך רק בשיטות שלהם נראה לי, שלא מתאימות לארץ.
ב. מאיפה המכשיר? אם מארה"ב - יש סיכוי טוב שהוא תומך רק בשיטות שלהם נראה לי, שלא מתאימות לארץ.
היי,
אכן יש לי את המכשיר עם WI-FI.
המכשיר אחלה! מאוד ידידותי התפריט יפה ונח לשימוש.
יש YOUTUBE, למרות שעל מסך של "50 שיש לי רואים פיקסלים ולא תמיד כל הסרטונים עולים.
לצערי להבדיל מPOPCORN HOUR, יש רק YOUTUBE בינתיים, אבל COMPRO רשמו שיהיו עידכוני גרסא והם יכניסו עוד אתרים.
להבדיל מכל הסטרמרים עליהם קראתי, בזה יש "כרטיס טלויזיה" כלומר, יש יחולת לראות טלויזיה, להקליט תוכניות ויש מדריך טלויזיה EPG, למרות שכפי שכתבתי, עדיין לא הצלחתי לחבר את הפונקציות הללו.
אכן יש לי את המכשיר עם WI-FI.
המכשיר אחלה! מאוד ידידותי התפריט יפה ונח לשימוש.
יש YOUTUBE, למרות שעל מסך של "50 שיש לי רואים פיקסלים ולא תמיד כל הסרטונים עולים.
לצערי להבדיל מPOPCORN HOUR, יש רק YOUTUBE בינתיים, אבל COMPRO רשמו שיהיו עידכוני גרסא והם יכניסו עוד אתרים.
להבדיל מכל הסטרמרים עליהם קראתי, בזה יש "כרטיס טלויזיה" כלומר, יש יחולת לראות טלויזיה, להקליט תוכניות ויש מדריך טלויזיה EPG, למרות שכפי שכתבתי, עדיין לא הצלחתי לחבר את הפונקציות הללו.
היי איתי,Itay_Pollak כתב:א. לאיזו יציאה של איזו אנטנה חיברת אותו? אתה אמור לחבר של אנטנה חיצונית - לא להוט כמובן.
ב. מאיפה המכשיר? אם מארה"ב - יש סיכוי טוב שהוא תומך רק בשיטות שלהם נראה לי, שלא מתאימות לארץ....
למכשיר יש כניסה של אנטנה רגילה (נדמה לי שקורים לזה RF), אליה התחברתי באמצעות כבל ולאנטנה שבקיר. (כפי שכתבתי יש לי כבלים אנלוגיים בבית, כך שעל פי מה שחשבתי המכשיר צריך לסרוק ולעדכן תחנות כמו כרטיס טלויזיה).
המכשיר לא מארה"ב. יש יבואן בארץ שהתחיל לייבא אותם ואפילו עידכן גירסא לעברית (לפחות לאופציה של כתוביות מופיעה האפשרות).
לא יודע אם הוא התחיל כבר למכור.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

א. אם יש יבואן - שווה לשאול אותו - זה הכי פשוט.
ב. יותר חשוב - אסור לך לחבר לאנלוגי של הכבלים - כי זו לא אנטנה - והשידורים לא עוברים דרך שם - תצטרך לקנות/לשאול ממישהו אנטנה פנימית.
אם אתה מסתבך - שווה לבדוק אם יש מישהו שקולט ויהיה מוכן שתקפוץ אליו בכדי שיעזור - וגם יש לו כבר אנטנה מתאימה.
ב. יותר חשוב - אסור לך לחבר לאנלוגי של הכבלים - כי זו לא אנטנה - והשידורים לא עוברים דרך שם - תצטרך לקנות/לשאול ממישהו אנטנה פנימית.
אם אתה מסתבך - שווה לבדוק אם יש מישהו שקולט ויהיה מוכן שתקפוץ אליו בכדי שיעזור - וגם יש לו כבר אנטנה מתאימה.
תודה על התשובה.Itay_Pollak כתב:א. אם יש יבואן - שווה לשאול אותו - זה הכי פשוט.
אם אתה מסתבך - שווה לבדוק אם יש מישהו שקולט ויהיה מוכן שתקפוץ אליו בכדי שיעזור - וגם יש לו כבר אנטנה מתאימה....
אני קצת חדש ולא כל כך מבין עדיין את כל המושגים, מה הכוונה לאנטנה פנימית?
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעיניין!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אתה זוכר, לפני ימי הכבלים, הייתה או אנטנה על הבית, או אנטנה פנימית - שהיית מחבר לטלויזיה - אז אחת מאלה...
קרא גם פה:http://www.hometheater.co.il/article015 ... 7%95%D7%9F
קרא גם פה:http://www.hometheater.co.il/article015 ... 7%95%D7%9F