הרמוני ONE ושליטה על הווליום ברסיבר

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #1 

היי,
כשאני שולט על הווליום ברסיבר שלי (LX70) ואני נמצא בDEVICE שלו התגובה מהירה. הגדרתי ע"י לימוד הפקודה שכשאני נמצא בDEVICE של הפופקורן לחיצה על הווליום תשלוט על הרסיבר. הבעיה היא שהפקודות מאוד איטיות וכך יוצא שאם אני לוחץ מספר פעמים להגביר או להחליש לוקח זמן ארוך עד שכל הפקודות מסתיימות. ניסיתי להגדיר את זמני התגובה הקצרים ביותר אך זה לא הועיל. מישהו יודע מה הפתרון?

תודה,

איל

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אני לא חושב שתמצא בפורום זהתשובה לבעיה שהצגת. אני מציע לך לפנות לשרות הטכני של Logitech בדוא"ל (יש אפשרות ישירות מהאפליקציה שלהם) ותציג את שאלתך ישירות. אשמח לשמוע מה התשובה שלהם והפתרון האפשרי, למרות שאני אישית לא נתקלתי בבעיה שמהירות התגובה לאותה פקודה שונה בין מוד Activity למוד Device.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אולי לא הסברתי את עצמי טוב, ההבדל הוא לא בין אם אני נמצא בACTIVITY או DEVICE. בכל פעם שאני צופה בסרט אני צריך להיכנס לDEVICE של הפופקורן על מנת לשלוט בו. אם אני משאיר את הווליום בפופקורן על ברירת מחדל זה שולט על הווליום של הפופקורן. שיניתי זאת כך שזה ישלוט על הווליום של הרסיבר ע"י לימוד הפקודה מהשלט המקורי. התוצאה היא שמהירות התגובה איטית מזו של השלט המקורי ומזו של הDEVICE של הרסיבר בהרמוני (שנלקח מהמאגר).
האם ישנה אפשרות להעתיק את פקודות הווליום מהDEVICE של הרסיבר לDEVICE של הפופקורן או שהאפשרות היחידה היא כמו שעשיתי?
אני אנסה ללמד את הפקודה מחדש, אולי לחצתי לחיצות ארוכות מדי?
אם זה לא יעזור אפנה ללוג'יטק.

תודה.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #4 

אתה לא עובד נכון, לא צרי לעבור מACTIVITY לDEVICE וחזרה
אתה צריך ליצור ACTIVITY חדש עבור צפיה בפופקורן ולסמן שהווליום הור דרך הרסיבר ואז הפקודת הווליום היא מהמאגר ולא ע"י לימוד (ואתה אמר שמהמאגר היא תקינה)

באופן כללי אם במהלך העבודה אתה עובר לDEVICE זה אומר שהACTIVITY לא מוגדר נכון

ירון

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הACTIVITY מוגדר נכון וממנו הווליום נשלט טוב אבל בעמוד של הACTIVITY אין לי את כל הכפתורים שאני צריך בפופקורן, אני אראה אם אפשר לשנות חלק מהכפתורים ואז באמת זה יהיה הפתרון.
אבל אתה צודק, לא עבדתי נכון עד עכשיו בעיקר כי הרבה פעמים אני צריך גם לשנות כניסה ברסיבר, במקרן וכו' וכך יוצא שאני צריך להכנס ולצאת מDEVICES שונים. אבל מעכשיו פשוט אחזור לACTIVITY במקום להכנס לפופקורן.

תודה :)

עריכה: סידרתי את הכפתורים וזה באמת יהיה הפתרון, עזרת לי מאוד (אם כי אם אפשר לשכפל את הפקודה של הווליום של הרסיבר כך שזה יהיה גם בDEVICE של הפופקורן זה יהיה אפילו עוד יותר טוב).
נערך לאחרונה על ידי EyalR ב 17/06/2009 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

תשמע. אתה פשוט לא עובד נכון!
רושמים בדף בדיוק אילו מקשים אתה משתמש באופן קבוע ואז תגדיר אותם כאקטיביטי אחד!
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

EyalR, תעשה חושבים ותבחן שוב את מה שאתה עושה, כי יש משהו באופן שבו אתה עובד שלא מסתדר עם הצורה שבה Harmony מצפים שתעבוד.

אני בחיים לא נכנס למסך של ה Device ויש לי כנראה מערכת די מורכבת.

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

עכשיו שהתחלתי להגדיר את המקשים ראיתי שבעצם אני יכול להגדיר את כל הפקודות שאני בדרך כלל משתמש בהן בדפים של הACTIVITY. עבדתי כמו חמור עד עכשיו.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

:P במקום שבעל תשובה עומד צדיק גמור לא עומד...

נקודה קטנה לחשיבה עבורך: שינוי הווליום של הפופקורן אינו נחוץ אם אתה מחובר למגבר ויכול גם להפריע. אם הפופקורן עובד כמו יתר הסטרימרים אז העברת DTS Audio שקודד ב 44.1KHz אפשרית רק בווליום מאוד ספציפי, למשל ב TVIX 6500A זה אפשרי רק בווליום ברמה של 11. לכן אני מציע לך לקבע את הווליום של הפופקורן אחת ולתמיד ולשנות את עוצמת הקול רק עם הרסיבר.

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

תמיד עבדתי שהווליום נשלט רק ע"י הרסיבר. בפעם הבאה לא אתעצל לשאול. שוב תודה 8)

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”