חידושים מבית DViCO
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
חברת DViCO מתכננת להציג בספטמבר הקרוב דגם מזרימדיה חדש מתוצרתה. הדגם יקרא M-6600 ויהווה מחליף של דגם ה 6500 הפופולרי.
עם דגם זה, לראשונה חברת DViCO זונחת את הצ'יפים של Sigma Designs בדגמי ה TViX מתוצרתה ועושה שימוש בצ'יפ של Realtek מדגם 1283. גרסה דומה של הצ'יפ קיימת גם ב Xtreamer.
לא נמסר בנתיים מחיר משוער.
עם דגם זה, לראשונה חברת DViCO זונחת את הצ'יפים של Sigma Designs בדגמי ה TViX מתוצרתה ועושה שימוש בצ'יפ של Realtek מדגם 1283. גרסה דומה של הצ'יפ קיימת גם ב Xtreamer.
לא נמסר בנתיים מחיר משוער.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הנה עוד סיבה טובה למה לא צריך לחשוש מלרכוש את ה- XTREAMER החדשziv_r כתב:חברת DViCO מתכננת להציג בספטמבר הקרוב דגם מזרימדיה חדש מתוצרתה. הדגם יקרא M-6600 ויהווה מחליף של דגם ה 6500 הפופולרי.
לא נמסר בנתיים מחיר משוער....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
iStar - אם מחר אני אומר לך שאני לוקח מנוע של פורשה ובונה מכונית, אתה קונה?
אתה יודע שעד לא מזמן הג'יפים של יונדאי (לפחות הגדולים) נסעו על מנועים של מרצדס...? אמנם ישנים אבל של מרצדס?
אתה יודע שעד לא מזמן הג'יפים של יונדאי (לפחות הגדולים) נסעו על מנועים של מרצדס...? אמנם ישנים אבל של מרצדס?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כחובב גיפים בעברי היו לי כמה שבניהם ,לצורך דיוק הראשון ,היה גאלופר ואחריו הגיעו הטרופר,הטרנו ותקופה קצרה גם לנד קרוזר.Itay_Pollak כתב:iStar - אם מחר אני אומר לך שאני לוקח מנוע של פורשה ובונה מכונית, אתה קונה?
אתה יודע שעד לא מזמן הג'יפים של יונדאי (לפחות הגדולים) נסעו על מנועים של מרצדס...? אמנם ישנים אבל של מרצדס?...
אני יכול להגיד לך רק, שלא היה מקום ולא היה בורדר שלא הצלחתי לעבור עם הגאלופר, באופן אלגנטי ואיכותי.
ויש לי תחושת בטן שהסטרימר החדש הזה הולך להיות פצצות לגבות. שוב זה לא בשבילי ,פשוט חבר הזמין ואני אדווח ברגע שהוא יקבל , במידה ויקבל, כמובן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אותה יכולת הסקת מסקנות הייתה גם עבור ה- ISTAR והוכחה כאיכותית ביותר.guyezra כתב:שתהיה לי בריא עם יכולת ההסקת מסקנות שלך...istarmini כתב: הנה עוד סיבה טובה למה לא צריך לחשוש מלרכוש את ה- XTREAMER החדש......
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מסתבר כי לדגם 6600 יהיו 2 דגמים, אחד זול אשר יוכל להוות תחרות מול ה WD TV2 וה Xtreamer, השני בעל תכונות עשירות יותר ויתומחר בצורה יקרה יותר. שני הדגמים יהיו זמינים במהלך אוגוסט\ספטמבר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי מה שאני מבין, התזמון מדובר על סוף אוגוסט, ואני מעריך שלאור הבעיות עם ה-REALTEK, יקח זמן עד שהצ'יפ יהיה מספיק יציב בשביל שיתחרה בכל השאר. לפי מה שאני מבין יהיה לו את כל היכולות של ה-6500 (כולל BD LITE), עם עוד כמה יכולות, כגון UP&P.
מבחינת עיצוב, זה אמור להזכיר את ה-6500, אבל עם פינות עגלגלות יותר ו-FACEPLATE שונה לחלוטין.
יהיה חם הקיץ!
מבחינת עיצוב, זה אמור להזכיר את ה-6500, אבל עם פינות עגלגלות יותר ו-FACEPLATE שונה לחלוטין.
יהיה חם הקיץ!
זה לא בדיוק אותו דבר ... כאן החברה מתיימרת לכתוב את הקושחה בעצמה, במקרה של ISTAR הקושחה נכתבה ע"י SYABAS עבור כל נגני ה NMT. בגדול ISTAR התעסקו "רק" באריזה, בממשקי החומרה ובעיצוב.istarmini כתב:אותה יכולת הסקת מסקנות הייתה גם עבור ה- ISTAR והוכחה כאיכותית ביותר.guyezra כתב:שתהיה לי בריא עם יכולת ההסקת מסקנות שלך...istarmini כתב: הנה עוד סיבה טובה למה לא צריך לחשוש מלרכוש את ה- XTREAMER החדש.........
בנייה ועדכון הקושחה זה החלק הטריקי, וכאן היכולות עוד לא לגמרי הוכחו.
- oferlaor
- מנהל

אגב, כנראה שלא יהיו שני דגמים שיקראו 6600 אלא שהחברה תוציא מוצר נוסף בשם m8000 שיהיה המוצר היוקרתי יותר.
אין עוד פרטים על תזמון, עלות או עיצוב.
אין עוד פרטים על תזמון, עלות או עיצוב.
- oferlaor
- מנהל

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
התמונה נראת כמו של מזרימדיה עם כירה חשמלית!
אין על מזרימדיה במטבח...
אין על מזרימדיה במטבח...