המלצה לכרטיס DVB-S2
שלום לכולם,
אני מעוניין להחליף את ה PVR150 שלי לכרטיס DVB-s2. לאחרונה נתקלתי במדריך "המדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV" שהיה בדיוק מה שחיפשתי - ועכשיו אפשר להתחיל בקניות...
אני ממש לא רוצה להיכנס לעומק ברמת הכרטיס - אני פשוט מחפש כרטיס שיעשה את העבודה (שיהיה אפשר להקליט דרכו שידורים מ YES בHD).
אני מחפש שם של מוצר למישהו יש נסיון טוב איתו, זה הכל....
כל המלצה תתקבל בתודה.
תודה ולילה טוב,
יובל
אני מעוניין להחליף את ה PVR150 שלי לכרטיס DVB-s2. לאחרונה נתקלתי במדריך "המדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV" שהיה בדיוק מה שחיפשתי - ועכשיו אפשר להתחיל בקניות...
אני ממש לא רוצה להיכנס לעומק ברמת הכרטיס - אני פשוט מחפש כרטיס שיעשה את העבודה (שיהיה אפשר להקליט דרכו שידורים מ YES בHD).
אני מחפש שם של מוצר למישהו יש נסיון טוב איתו, זה הכל....
כל המלצה תתקבל בתודה.
תודה ולילה טוב,
יובל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הכרטיסים של TechnoTrend מעולים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אבל תוכל לקלוט את הערוצים הישראליים מהלוויין
פשוט מוסיפים עוד עינית לצלחת (LNB), בתנאי שהצלחת מכוונת לכיוון פחות או יותר מתאים.
Re: אבל תוכל לקלוט את הערוצים הישראליים מהלוויין
הוא לא צריך להוסיף כלום כי הכרטיס יתחבר לצלחת של יס אשר מכוונת לעמוס.drixie כתב:פשוט מוסיפים עוד עינית לצלחת (LNB), בתנאי שהצלחת מכוונת לכיוון פחות או יותר מתאים....
You are never fully dressed without a smile
Re: SKYSTAR HD2
תודה.drixie כתב:של חברת TECHNISAT. מצויין, וזול (אפשר לקנות בגרמניה בפחות מ70 אירו)....
מצאתי את SkyStar S2 שלהם.
ולפי מה שאני מבין הוא תומך ב DVB-S2 :
The digital sat receiver SkyStar S2 PCI offers superior performance for Internet via satellite services (DVB-S/DVB-S2).
אבל אז ראיתי את SkyStar HD 2 with RC-Set IR USB
פחות חושב לי ה USB אבל כתוב במפורש שהוא תומך ה HDTV
האם הכרטיס השני יהיה טוב יותר עבורי ?? (כל מה שאני רוצה זה לראות ולהקליט סרטים בפורמט דיגיטלי ושתיהיה לי תמיכה בפורמטים עתידיים כמו HDTV).
תודה,
יובל
כל הכרטיסים באותו האתר:zovirax כתב:תביא לינק לכרטיס השני....
http://www.technisat.com/indexd606.html ... n,76-15023