לא מצליח לגרום לשמע מהמחשב לעבוד

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
eshaham פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

התחדשתי לי בפיליפס 5604, וכמובן שהדבר הראשון שעשיתי היה לרוץ לקנות כבל DVI to HDMI איכותי.
את מחשב ה-Core Duo 2 שלי (כרטיס מסך NVIDIA 9600GT) העברתי למקום הכבוד ליד הטלויזיה, וחשבתי לתומי לפנק את עצמי ואת רעייתי בסרט 720p שהורדתי מבעוד מועד.
משום מה לא הצלחתי לגרום לשמע מהמחשב לעבוד בטלויזיה. את התמונה רואים נפלא, ויציאת השמע בודאות עובדת - נבדק ע"י חיבור אוזניות.
אגב, לפי המדריך למשתמש (המקוצר משהו) של פיליפס, כל שעלי לעשות הוא לחבר את כבל ה-DVI to HDMI שלי לאחד מכניסות ה-HDMI ולחבר את ה-Audio ל-AUDIO L/R או ל-AUDIO IN mini-jack only. הטלויזיה לכאורה אמורה לזהות את החיבור בין המקור השמע לאות הוידאו שמגיע מהמחשב.

יש למישהו רעיון?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

לדעתי הבעייה במקודדים, נסה להפעיל משהו שהוא לא סרט, כמו למשל קובץ MP3 ולראות אם אתה שומע משהו.
מצד שני אם אתה אומר שחיברת אוזניות ואתה שומע, אז אולי הבעייה בכבל האודיו שיש לך מהמחשב למסך או
שבאפשרויות הטלויזיה יש לך דרך לשייך כניסות אודיו לוידאו (דרך תפריט המסך), יש את זה בחלק מהדגמים.

eshaham פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

staticx כתב:לדעתי הבעייה במקודדים, נסה להפעיל משהו שהוא לא סרט, כמו למשל קובץ MP3 ולראות אם אתה שומע משהו.
...
לא עובד שום סוג של סאונד
staticx כתב:מצד שני אם אתה אומר שחיברת אוזניות ואתה שומע, אז אולי הבעייה בכבל האודיו שיש לך מהמחשב למסך
...
כבל האודיו עובד טוב כשהוא מחובר למסך המחשב שלי
staticx כתב:או שבאפשרויות הטלויזיה יש לך דרך לשייך כניסות אודיו לוידאו (דרך תפריט המסך), יש את זה בחלק מהדגמים.
...
אני חושד שאולי כאן עלית על משהו למרות שלא מופיע במדריך למשתמש ואני לא מצליח למצוא תפריט כזה בטלויזיה. נשמע לי מאוד הגיוני שיהיה דבר כזה, אבל אין לי מושג איפה זה בתפריטים

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

גם לי לפעמים ישנה הבעיה שאותה פותר אני עם וולה-סטייל זידאן אבל בעצבים שלי פישלוש יותר חזק
אמן מייסר

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #5 

הדרך הטובה ביותר זה פשוט להפעיל קובץ סאונד כלשהו ולעבור בין האינפוטים של הטלויזיה עד שתשמע משהו.

יכול להיות שכניסות ה HDMI שלך לא משוייכות לאף מקור אנלוגי בציפייה לקבל את האודיו דרך ה HDMI?

eshaham פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

staticx כתב:הדרך הטובה ביותר זה פשוט להפעיל קובץ סאונד כלשהו ולעבור בין האינפוטים של הטלויזיה עד שתשמע משהו.
...
הצלחתי לשמוע את האודיו כשעברתי לכניסה בשם VIDEO. הבעיה היא שאות הוידאו בכניסה זו הוא מסוג RCA, ולא מתאים לי לאבד את איכות הצפייה.
יש למישהו עוד רעיונות? אולי משהו שקשור לסוג האות שכרטיס הקול שלי במחשב מוציא?

rgulian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 709
שם מלא: רמי
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #7 

לי יש את הדגם 42PFL7403D/10 .
צריך לשייך את הסאונד לכניסת HDMI .
ככה זה אצלי :
menu>setup>installation>audio setup
בחלון הזה אני יכול להגדיר לאיזה HDMI להוציא סאונד .

יש לך קישור לחוברת ?

eshaham פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

יש לך קישור לחוברת ?
...
http://www.p4c.philips.com/files/3/37pf ... fu_eng.pdf

אני חושב שהבנתי מה הבעיה, אבל עדיין לא מצליח לפתור אותה. כנראה שכרטיס המסך שלי גורם לטלויזיה לחשוב שהוא מעביר לה גם שמע למרות שמשום מה הוא לא עושה את זה.
חיברתי כבל S/PDIF פנימי בין לוח האם וכרטיס המסך ועדיין השמע לא עובד.
אני כבר די מיואש, יש למישהו רעיונות נוספים?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”