מבקש המלצות למזרימדיה מארה"ב וגם HP SmartMedia Connect

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
orib פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום כולם,
יש לי אפשרות לקנות בארה"ב עוד שבוע ואני מבקש לקבל המלצות עבור מזרימדיה בתקציב עד $200. חשוב לי שיהיה מסוגל לקלוט WIFI ואם אפשר עם כונן בלו-ריי אבל לא מחייב.

כמו כן אם אפשר המלצות לראוטר איכותי שיכול לתת מענה לדירה ממוצעת 100 מ"ר ע"מ להעביר תכני וידאו (לאו דווקא HD) דרך המזרימדיה הנ"ל.

תודה

עריכה:
מישהו מכיר את הסטרימר הזה?
לינק לאמזון: http://www.amazon.com/Hewlett-Packard-X ... 889&sr=8-1

נראה כי שמו דגש על העברת תכנים בWIFI שזה מה שאני צריך. האם מישהו יכול לתת עצה? אני יכול לשפר לתקציב עד $300 אבל חשוב לי יכולת WIFI.

מה לגבי XTREAMER? יש יתרון במחיר אם מזמינים לארה"ב ולא לישראל?
נערך לאחרונה על ידי orib ב 17/06/2009 10:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

אין כזה במחיר שציינת
גם לא תספיק לקבל אותו בדואר תוך שבוע

אתה יכול להזמין מפה www.digitalconnection.com

orib פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מה המחיר ההתחלתי שבו אפשר להשיג סטרימר? עזוב לרגע את המשלוח מישהו שם כבר יקנה עבורי ויביא לפה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #4 

orib,
תעיין בדביק. לאחר שתנעל על המכשיר שמעניין אותך ותקרא את השרשורים השונים בפורום, אני בטוח שתוכל כבר לענות לעצמך על השאלות הללו.

orib פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הי זיו,

עיינתי בדביק ולא פעם אחת :? עדיין אני מתקשה להחליט מה אני צריך ויש לי מספר שאלות.

1. מחיפושים שעשיתי ברשת יש כל מיני מכשירים זולים יותר סביב 100-200 $ של D-LINK, LINKSYS, IOMEGA ועוד כל מיני חברות. הם לא 'בומבסטים' כמו המכשירים בדביק אבל האם הם יעשו את העבודה? לא כולם תומכים ב 1080P אבל גם המסך שאקנה יהיה HD READY אז האם אני צריך 1080P בסטרימר? על מה חשוב להסתכל במפרט?

2. מה דעתך לגבי המוצרים הבאים
HP SMARTMEDIA CONNECT X280N
Mediagate MG-700DVR (ראיתי שירשור על MG800 אבל ה MG700 זול ב $100 בערך)

3. האם אפשר לחבר לכל מכשיר בעל כניסת USB מתאם WIFI וכך לגרום לו לקבל תקשורת אלחוטית או שמחייב איזה התקן / תמיכה בנגן? אם מחייב אז על מה להסתכל במפרט, אם כתוב UPNP זה מספיק? האם מחייב כונן קשיח פנימי ע"מ לחבר דונגל WN-100 או כל דונגל אחר?

כמו שהבנת אני רוצה WIFI כדי להעביר וידאו. אם יעבור 720P אז מעולה אם לא אשתמש בכונן קשיח עבור תוכן HDותכני SD אני מקווה מאוד שיכולים לעבור ב WIFI.
על המוצר של HP מצורף עלון המסביר לגבי ווידאו בWIFI (תסתכל בתוך הלינק של אמזון יש שם קישור לPDF) ונראה שהם בחנו את העניין לעומק, יש שם המלצות על ראוטרים תואמים וכו'. נראה לי מעניין.

תודה על העזרה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”