מבקש קצת עזרה בעניין A-110

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
קוביס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי, רכשתי את המוצר דרך אתר היצרן עם כרטיס אשראי בתאריך 14/06/09 במחיר של 250$ עם כרטיס רשת אל-חוטי...
(popcornhour A-110+WN-100), הוספתי 45$ למשלוח לישראל ככה שהגעתי כבר ל 295$
זמן קצר מאוד אחרי ששלחתי שאלה (מתי אני אמור לקבל??) קיבלתי מייל ובו כתוב שב 26 לחודש יהיה "Batch" ומשם זה יקח עוד 3-4 ימים. בכל אופו אני מקווה שאני אקבל אותו עד סוף החודש, עד אז אני צריך להתארגן על מס' דברים נוספים ואשמח לקצת עזרה מכם:
1. איזה כונן חיצוני לקנות? האם כונן קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential Edition 1000GB WDH1U10000 נחשב לכונן טוב והאם הוא יעשה את העבודה כראוי??
2. איזה כונן קשיח פנימי לקנות ובאיזה גודל הוא אמור להיות?? אני מתכוון "להעמיס" את כל הסרטים "הכבדים" על הכונן החיצוני ומכיון שאני לא בדיוק מבין מה תפקידו של הכונן הפנימי לא ברור לי מה כדאי??
3. אם מישהו מנוסה בזה, מה הנוהל לגבי הזמנות כאלו מחו"ל, מבחינת המכס... כמה אני אצטרך לשלם והאם אפשר למזער את זה איכשהו??
4. מי יודע מה ההבדל בין הA-110 ל C-200 החדש של popcorn?? האם כדאי לבטל ובמקומו להזמין את החדש (אם זה אפשרי בכלל)... או שאולי כדאי להישאר עם מה שכבר הוכיח את עצמו??
תודה רבה!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46360
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #2 

לפי הצרכים שתיארת, אין לך צורך בכונן פנימי, רק חיצוני שאותו תנייד עם התכנים בין המחשב למזרימדיה. הכונן הפנימי הינו עבור אפליקציות ה NMT, קיים פירוט לכך בביקורת.
לגבי השוואה בין ה A-110 ל C-200, מוקדם מדי על מנת לתת המלצה כלשהי, ה C-200 מתומחר יקר יותר ועדיין לא יציב דיו כמו ה A-110. תהנה מהמוצר שרכשת, ללא חרטות :אחלה:

estyle
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 39
נתן תודות: 0

שליחה #3 

3. מכס באיזור 30 אחוז
estyle. יבוא שיווק והפצת מוצרים דיגיטלים מתקדמים.
מחשבים, מדיה סנטר וציוד נלווה | קולנוע ביתי, מסכים, מקרנים וסטריאו

www.estyle.co.il | [email protected]

קוביס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

קודם כל תודה רבה על התגובה.
קראתי בביקורת על הצורך בכונן פנימי רק בשביל- NMT הבעייה היא שאני לא בדיוק יודע מה זה NMT , אם זה אומר שבשביל לגלוש באינטרנט ולצפות בתכנים מהאינטרנט אני צריך את זה אז אני לא אחסוך את הכונן הפנימי (רק הייתי רוצה לדעת איזה נפח אני צריך), אם לא, אשמח להסבר קצר.
דבר נוסף, לא הגבת על הכונן החיצוני שציינתי... האם כונן זה יספק את מה שצריך או שאולי צריך כונן עם חיבור
e sata??

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #5 

כונן בעל חיבור SATA יאפשר העברת תכנים מהירה יותר לכונן הקשיח החיצוני מאשר חיבור USB, פי 2 ויותר. מכיוון שההתממשקות של הכונן החיצוני למזרימדיה נעשית בעזרת מחבר ה USB, אין יתרון מבחינה זו לכונן בעל חיבור SATA.
אפליקציות ה NMT הינן עבור הפעלת שרת NFS, SMB, myiHome, קליינט טורנטים ועוד - אם אין לך צורך בשירותים אלו, המנע מהתקנת HDD פנימי.
הכונן החיצוני שהזכרת יהיה בסדר גמור.

קוביס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

ושוב,
תודה רבה!

estyle
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 39
נתן תודות: 0

שליחה #7 

קוביס כתב:קודם כל תודה רבה על התגובה.
קראתי בביקורת על הצורך בכונן פנימי רק בשביל- NMT הבעייה היא שאני לא בדיוק יודע מה זה NMT , אם זה אומר שבשביל לגלוש באינטרנט ולצפות בתכנים מהאינטרנט אני צריך את זה אז אני לא אחסוך את הכונן הפנימי (רק הייתי רוצה לדעת איזה נפח אני צריך), אם לא, אשמח להסבר קצר.
דבר נוסף, לא הגבת על הכונן החיצוני שציינתי... האם כונן זה יספק את מה שצריך או שאולי צריך כונן עם חיבור
e sata??
...
מזה NMT?
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... p/NMT_Apps
נערך לאחרונה על ידי estyle ב 18/06/2009 11:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
estyle. יבוא שיווק והפצת מוצרים דיגיטלים מתקדמים.
מחשבים, מדיה סנטר וציוד נלווה | קולנוע ביתי, מסכים, מקרנים וסטריאו

www.estyle.co.il | [email protected]

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

estyle,
לפחות תתן קישור לדף המתאים, לא סתם לוויקי.

קוביס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

סבבה תודה, בנתיים אשתמש במוצר ללא NMT ... אולי בשלב מאוחר יותר...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”