עזרה בשאלות טכניות לפני קנייה
קודם כל אני חייב לציין שהאתר מעולה והעזרה של כולכם מאוד עוזרת!
אני עומד לפני קנייה של מסך (כרגע העדיפות היא לPV80 42, אבל אני עוד צריך לראות אותו פיזית כי ראיתי את האופציה השניה שרציתי, הסמסונג 450 ולא כל כך אהבתי את ההשתקפות...)
ולפני כל זה יש לי שאלות טכניות:
1. האם המסך יכול לעמוד על מזנון? גם בגודל 42? מה עדיף?
2. האם צריך לחבר את המסך לחשמל דרך מגן ברקים או משהו בסגנון? יש המלצה למוצר ספציפי?
תודה מראש לעונים!
אני עומד לפני קנייה של מסך (כרגע העדיפות היא לPV80 42, אבל אני עוד צריך לראות אותו פיזית כי ראיתי את האופציה השניה שרציתי, הסמסונג 450 ולא כל כך אהבתי את ההשתקפות...)
ולפני כל זה יש לי שאלות טכניות:
1. האם המסך יכול לעמוד על מזנון? גם בגודל 42? מה עדיף?
2. האם צריך לחבר את המסך לחשמל דרך מגן ברקים או משהו בסגנון? יש המלצה למוצר ספציפי?
תודה מראש לעונים!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם המזנון שלך מנייר אז לא...
לגבי מגן ברקים, אפשרי ואף רצוי ועדיף לא משהו פשוט כי קרו מקרים של קפיצות חשמל אחרי הפסקה, והמגן הפשוט היה שווה לת...
לגבי משהו ספציפי תריץ חיפוש בפורום נושאים טכניים
לגבי מגן ברקים, אפשרי ואף רצוי ועדיף לא משהו פשוט כי קרו מקרים של קפיצות חשמל אחרי הפסקה, והמגן הפשוט היה שווה לת...
לגבי משהו ספציפי תריץ חיפוש בפורום נושאים טכניים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש הכל בפורום אם רק תחפש.eliz כתב:אני שמח שקצת עונים.. אבל הייתי יותר שמח לתשובות..
1. האם יש מעמד לכל מסך? מה הגובה המומלץ לצפייה? איך מחובר אצלכם? (תלוי על קיר/מעמד על מזנון)?
2. חיבור לחשמל באיזה צורה? דוגמא למוצר ספציפי אמין?
שוב תודה.....
בכל מקרה הנה כמה תשובות:
1: לרוב מגיע מעמד שולחני בקרטון של המסך, לפעמים הוא מחובר למסך ולפעמים לא.
מה הגובה? גובה תלייה הוא מרכז מסך = מרכז עיניים בישיבה בסלון -> לרוב זה מ100 ס"מ עד 120 ס"מ.
איך מחברים? תלוי איזה ציוד יש לך בבית.
תלוי על קיר או מזנון? כל אחד והעדיפות שלו.
2: באיזה צורה כבר אפשר לחבר????????? לרוב רגיל לשקע שצמוד למסך אלא אם כן עשית הכנות לפני התלייה שהכבל יהיה מאחורי המסך.
דוגמה למוצר ספציפי לא יתנו לך כי כולם אמינים ובגלל זה הם בשוק, יש פחות ויש יותר, הכל תלוי בצורך שלך וגודל מסך ולמה הוא ישמש.
עכשיו אני ממליץ לך לדפדף בפורום, להכיר קצת את הנושא מקרוב, לראות ויזואלית מסכים בחנויות ואז להחליט.