PS3 מארה"ב: שאלה על אחריות..
-
lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני חושב על לקנות ממישהו כאן מכשיר חדש שהוא הביא מארה"ב... השאלה שלי היא האם כל המכשירי PS3 שנקנים בארה"ב מגיעים אוטומטית עם אחריות (אחריות בארה"ב בלבד) או שיש גם מכשירים חדש שנמכרים שם ללא אחריות?
האם המכשיר אמור להיגע עם תפסים מסוימים שאיתם צריך להירשם (REGISTER) על מנת שהוא יהיה מאובטח.אני פשוט רוצה לדעת איך לזהות אם יש או אין לי אחריות (בארה"ב,לא בארץ) כאשר אני קונה ממישהו כאן מכשיר מחול. תודה
האם המכשיר אמור להיגע עם תפסים מסוימים שאיתם צריך להירשם (REGISTER) על מנת שהוא יהיה מאובטח.אני פשוט רוצה לדעת איך לזהות אם יש או אין לי אחריות (בארה"ב,לא בארץ) כאשר אני קונה ממישהו כאן מכשיר מחול. תודה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
ברור שיש אחריות - היכן שרכשת את המוצר, קרי במקרה שלך בארה"ב. מה שאומר שאם המוצר יתקלקל תצטרך לשלוח אותו להיכן שרכשת אותו.
רק שים לב, האחריות בכל מקום בו תרכוש בעולם היא לשנה בלבד, ורב הסיכויים שבשנה הראשונה לא יהיו תקלות (קורה אבל נדיר) ככה שהשנת אחריות הזו לא ממש רלוונטית לדעתי.
ד"א - להבא קצת סבלנות, זה פורום ולא מסנג'ר - אף אחד לא יושב פה 24/7 ומחכה לשאלות שלך.
רק שים לב, האחריות בכל מקום בו תרכוש בעולם היא לשנה בלבד, ורב הסיכויים שבשנה הראשונה לא יהיו תקלות (קורה אבל נדיר) ככה שהשנת אחריות הזו לא ממש רלוונטית לדעתי.
ד"א - להבא קצת סבלנות, זה פורום ולא מסנג'ר - אף אחד לא יושב פה 24/7 ומחכה לשאלות שלך.
-
lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה על התגובה... וכן..ידוע לי שזה לא מסנגרHuber כתב:ברור שיש אחריות - היכן שרכשת את המוצר, קרי במקרה שלך בארה"ב. מה שאומר שאם המוצר יתקלקל תצטרך לשלוח אותו להיכן שרכשת אותו.
ד"א - להבא קצת סבלנות, זה פורום ולא מסנג'ר - אף אחד לא יושב פה 24/7 ומחכה לשאלות שלך....