PS3 מארה"ב: שאלה על אחריות..

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני חושב על לקנות ממישהו כאן מכשיר חדש שהוא הביא מארה"ב... השאלה שלי היא האם כל המכשירי PS3 שנקנים בארה"ב מגיעים אוטומטית עם אחריות (אחריות בארה"ב בלבד) או שיש גם מכשירים חדש שנמכרים שם ללא אחריות?
האם המכשיר אמור להיגע עם תפסים מסוימים שאיתם צריך להירשם (REGISTER) על מנת שהוא יהיה מאובטח.אני פשוט רוצה לדעת איך לזהות אם יש או אין לי אחריות (בארה"ב,לא בארץ) כאשר אני קונה ממישהו כאן מכשיר מחול. תודה

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

יאללה חברים..מישהו בטוח יודע.. מה עלי לבדוק בחבילה על מנת לבדוק אם יש אחריות במכשיר מהארה"ב?
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #3 

ברור שיש אחריות - היכן שרכשת את המוצר, קרי במקרה שלך בארה"ב. מה שאומר שאם המוצר יתקלקל תצטרך לשלוח אותו להיכן שרכשת אותו.

רק שים לב, האחריות בכל מקום בו תרכוש בעולם היא לשנה בלבד, ורב הסיכויים שבשנה הראשונה לא יהיו תקלות (קורה אבל נדיר) ככה שהשנת אחריות הזו לא ממש רלוונטית לדעתי.

ד"א - להבא קצת סבלנות, זה פורום ולא מסנג'ר - אף אחד לא יושב פה 24/7 ומחכה לשאלות שלך.

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

Huber כתב:ברור שיש אחריות - היכן שרכשת את המוצר, קרי במקרה שלך בארה"ב. מה שאומר שאם המוצר יתקלקל תצטרך לשלוח אותו להיכן שרכשת אותו.

רק שים לב, האחריות בכל מקום בו תרכוש בעולם היא לשנה בלבד, ורב הסיכויים שבשנה הראשונה לא יהיו תקלות (קורה אבל נדיר) ככה שהשנת אחריות הזו לא ממש רלוונטית לדעתי.

ד"א - להבא קצת סבלנות, זה פורום ולא מסנג'ר - אף אחד לא יושב פה 24/7 ומחכה לשאלות שלך.
...
תודה על התגובה... וכן..ידוע לי שזה לא מסנגר

maccabi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

תדאג גם שהסוני יהיה אירופאי ולא אמריקאי זה הכי חשוב

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #6 

האחריות היא לשנה, וגם אם תהיה לך תקלה, משלוח הלוך ושוב לארה"ב יעלה המון כסף ויהפוך את כל הנושא ללא כדאי .

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”