כתר פלסטיק הרוויחו אותי כלקוח - אין לי ספק שאת כל הקניות הרלוונטיות אעשה אצלם.
כתר פלסטיק - שרות עם חיוך - זה אמיתי!!
-
yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
לפני שבוע, ניגשתי לחנות המפעל של כתר פלסטיק מתוך כוונה לרכוש דלת תחליפית למחסן שיש לי בחצר הבית (נקנה לפני מס' שנים). איש המכירות לקח אותי למחסן החלפים, מצא את הדלת המתאימה ווידא שיש לי את כל החלקים הנכונים ובמידות הנכונות - מה שלקח קצת יותר מדקה או שתיים. כששאלתי כמה יעלה התענוג, ציין שהשרות ניתן ללא תשלום - "אנחנו נותנים שרות עם חיוך". אני חייב לציין שהייתי ממש בהלם - זה ישראל פה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה בטוח שהגעת לחנות שלהם? ולא לאיזה משהו אחר?
מדהים, לא פחות.
מדהים, לא פחות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפני המון שנים עשיתי מלואים עם מישהו מאוד מאוד בכיר בכתר פלסטיק וכמובן שתמיד יש את החוכמולוג התורן שעבורו זו מתנה משמיים שהוא יכול לפנות ישר להנהלה כדי להעביר תלונה על כיסא שרגליו מתעקמות כשהוא יושב עליו. בסופו של דבר התברר שאת הכיסא הוא קנה ב 30 שקלים לפני 4 שנים ולא הייתה לו ממש תשובה כשהוא נשאל אם יש לו עוד הרבה דברים בבית בני 4 שעלו 30 שקלים ושעדיין עובדים
ללא שום קשר לאותו אדם יקר שהיכרתי בצבא, רכשתי במהלך השנים מספר מוצרים שלהם ומעולם לא היו לי תלונות. כתר פלסטיק היא לדעתי חברה המייצרת מוצרים טובים מאוד המתומחרים היטב וברמה השווה לכל נפש. זה שמתברר שיש להם גם שירות לקוחות מצויין לא מפתיע אותי בכלל.
ללא שום קשר לאותו אדם יקר שהיכרתי בצבא, רכשתי במהלך השנים מספר מוצרים שלהם ומעולם לא היו לי תלונות. כתר פלסטיק היא לדעתי חברה המייצרת מוצרים טובים מאוד המתומחרים היטב וברמה השווה לכל נפש. זה שמתברר שיש להם גם שירות לקוחות מצויין לא מפתיע אותי בכלל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מצחיק היה להסתובב בברזיל, באיזה חנות סטייל הוםסנטר וכד' ולראות שם כתר...
הם דווקא מייצרים הכל בברזיל כביכול
הם דווקא מייצרים הכל בברזיל כביכול
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אשתי עובדת בכתר פלסטיק
ושמחה לקרוא את השרשור.
היא תשמח להעביר הלאה את המילה הטובה
שבהחלט מגיעה כאן.
אם תוכל (אפילו בפרטי) למסור את זהות החנות שבה
מדובר ואם ידוע שם העובד-מה טוב.
היא תשמח להעביר הלאה את המילה הטובה
שבהחלט מגיעה כאן.
אם תוכל (אפילו בפרטי) למסור את זהות החנות שבה
מדובר ואם ידוע שם העובד-מה טוב.
מחסן אופניים - תלונה
לפני כשנה רכשתי מחסן אופניים של כתר פלסטיק. לאחר כחודשיים הייתה רוח חזקה (כפר סבא) אשר פירקה לגורמים את המחסן ועיקמה חלק מהחלקים ללא יכולת להרכבה מחדש.
לאחר שיחה עם ברכה סופר משירות לקוחות נאמר לי כי הייתי צריך לקרוא את האותיות הקטנות של האחריות בהן כתוב כי המחסן איננו עמיד ברוח חזקה.
1. מדובר במחסן לשימוש חיצוני לא פנימי אשר אמור לעמוד בתנאי מזג אוויר, ואין באזור השרון תנאי מזג אוויר קיצוניים באף עונה ואף שנה.
2. מדובר על מידע מהותי אשר היה אמור להיות תחת גילוי נאות של המוכר לפני המכירה. אם הייתי מודע למידע זה לא הייתי רוכש את המחסן.
כמו כן נאמר לי כי החברה לא מוכנה להחליף את המחסן. מוכנים להחליף מספר חלקים מתוכו כל עוד לא יותר מידי חלקים. כפי שאמרתי המחסן התפרק לגמרי והתעקם.
לא נותר לי אלא לזרוק את המחסן לזבל, למרות שהייתי צריך להקשיב לדברי מנכ"ל כתר לשעבר אשר ביקר אצלי בחברה בהזדמנות אחרת ואמר לי שהייתי צריך לזרוק אותו בסניף כתר.
הלכו לזבל 2500 ש"ח ואפילו לא יצא לי להנות מהמחסן, והאופניים (3000 ש"ח) כמובן החלידו כתוצאה מכך.
שירות לקוחות ברמה נמוכה ביותר.
גם חברים שלי דיווחו לי על מקרים דומים לגבי כסאות גן של כתר.
שורה תחתונה החברה עושה כנראה שימוש ברכיבים העשויים מפלסטיק זול אשר אין לו יכולת עמידות בפני מזג אוויר.
אני בטוח לא רוכש שוב מוצרים של כתר פלסטיק, ואני ממליץ לחבריי לנהוג באותו אופן.
לאחר שיחה עם ברכה סופר משירות לקוחות נאמר לי כי הייתי צריך לקרוא את האותיות הקטנות של האחריות בהן כתוב כי המחסן איננו עמיד ברוח חזקה.
1. מדובר במחסן לשימוש חיצוני לא פנימי אשר אמור לעמוד בתנאי מזג אוויר, ואין באזור השרון תנאי מזג אוויר קיצוניים באף עונה ואף שנה.
2. מדובר על מידע מהותי אשר היה אמור להיות תחת גילוי נאות של המוכר לפני המכירה. אם הייתי מודע למידע זה לא הייתי רוכש את המחסן.
כמו כן נאמר לי כי החברה לא מוכנה להחליף את המחסן. מוכנים להחליף מספר חלקים מתוכו כל עוד לא יותר מידי חלקים. כפי שאמרתי המחסן התפרק לגמרי והתעקם.
לא נותר לי אלא לזרוק את המחסן לזבל, למרות שהייתי צריך להקשיב לדברי מנכ"ל כתר לשעבר אשר ביקר אצלי בחברה בהזדמנות אחרת ואמר לי שהייתי צריך לזרוק אותו בסניף כתר.
הלכו לזבל 2500 ש"ח ואפילו לא יצא לי להנות מהמחסן, והאופניים (3000 ש"ח) כמובן החלידו כתוצאה מכך.
שירות לקוחות ברמה נמוכה ביותר.
גם חברים שלי דיווחו לי על מקרים דומים לגבי כסאות גן של כתר.
שורה תחתונה החברה עושה כנראה שימוש ברכיבים העשויים מפלסטיק זול אשר אין לו יכולת עמידות בפני מזג אוויר.
אני בטוח לא רוכש שוב מוצרים של כתר פלסטיק, ואני ממליץ לחבריי לנהוג באותו אופן.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אורן111,
מעניין.
קנית מחסן לפני שנה. חודשיים אח"כ הוא נשבר מהרוח.
מאז עברו 10 חודשים. אפילו אם בזבזת חצי שנה בשיחות טלפון - עדיין כל זה קרה הסתיים לפני 4 חודשים.
עכשיו נזכרת פתאום לחפש בגוגל שרשור שמחמיא לשירות של "כתר פלסטיק", רק כדי לפתוח משתמש חדש ולהטיל רפש בחברה?
הרשה לי להטיל ספק, ואני די בטוח שגם גולשים אחרים בפורום שיקראו את השרשור יחליטו בצורה מושכלת על דברי מי לסמוך.
מעניין.
קנית מחסן לפני שנה. חודשיים אח"כ הוא נשבר מהרוח.
מאז עברו 10 חודשים. אפילו אם בזבזת חצי שנה בשיחות טלפון - עדיין כל זה קרה הסתיים לפני 4 חודשים.
עכשיו נזכרת פתאום לחפש בגוגל שרשור שמחמיא לשירות של "כתר פלסטיק", רק כדי לפתוח משתמש חדש ולהטיל רפש בחברה?
הרשה לי להטיל ספק, ואני די בטוח שגם גולשים אחרים בפורום שיקראו את השרשור יחליטו בצורה מושכלת על דברי מי לסמוך.