באיירדיינמיק DT880: איזו עכבה עדיפה?
אני מעוניין לרכוש DT880 וראיתי שיש אפשרות לעכבה של 250 אוהם או 32 אוהם. אני מבין שהדגם עם העכבה הנמוכה מתאים לנגנים ניידים ללא תוספת הגברה, ושה250 דורש הגברה ייעודית (או סתם יציאת אוזניות ממגבר).
יש איזו סיבה להעדיף את ה-250 (לשימוש ביתי) על פני ה-32 (בהנחה שניידות היא לא פקטור משמעותי בבחירה)?
יש איזו סיבה להעדיף את ה-250 (לשימוש ביתי) על פני ה-32 (בהנחה שניידות היא לא פקטור משמעותי בבחירה)?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני מצטרף לשאלהzemm כתב:אני מעוניין לרכוש DT880 וראיתי שיש אפשרות לעכבה של 250 אוהם או 32 אוהם. אני מבין שהדגם עם העכבה הנמוכה מתאים לנגנים ניידים ללא תוספת הגברה, ושה250 דורש הגברה ייעודית (או סתם יציאת אוזניות ממגבר).
יש איזו סיבה להעדיף את ה-250 (לשימוש ביתי) על פני ה-32 (בהנחה שניידות היא לא פקטור משמעותי בבחירה)?...
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
ברמת העיקרון אם אין לך רפרנס של אחת מהן אין שום הבדל (יש הבדל אבל אם לא משווים אחד מול השני קשה ממאוד להבדיל לפחות לי). גירסת 250 היא יחסית קלה להנעה כך שהשיקול לדעתי אם אהבתה את חתימת הצליל, צריך להיות למה אתה הולך לחבר אותן. לדוגמה הרבה מאוד מגברי מנורות חיים יותר טוב אם אוזניות בעלות עכבה גבוהה וכו'. ודרך אגב יש גם גירסת 600 אוהם לבית.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
תודה.slavazh כתב:ברמת העיקרון אם אין לך רפרנס של אחת מהן אין שום הבדל (יש הבדל אבל אם לא משווים אחד מול השני קשה ממאוד להבדיל לפחות לי). גירסת 250 היא יחסית קלה להנעה כך שהשיקול לדעתי אם אהבתה את חתימת הצליל, צריך להיות למה אתה הולך לחבר אותן. לדוגמה הרבה מאוד מגברי מנורות חיים יותר טוב אם אוזניות בעלות עכבה גבוהה וכו'. ודרך אגב יש גם גירסת 600 אוהם לבית....
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
עדיין, מה היתרון בלהזמין את גרסת ה-250 ולא ה-32?slavazh כתב:ברמת העיקרון אם אין לך רפרנס של אחת מהן אין שום הבדל (יש הבדל אבל אם לא משווים אחד מול השני קשה ממאוד להבדיל לפחות לי). גירסת 250 היא יחסית קלה להנעה כך שהשיקול לדעתי אם אהבתה את חתימת הצליל, צריך להיות למה אתה הולך לחבר אותן. לדוגמה הרבה מאוד מגברי מנורות חיים יותר טוב אם אוזניות בעלות עכבה גבוהה וכו'. ודרך אגב יש גם גירסת 600 אוהם לבית....
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
יש מגבר אוזניות או מתכוון לקנות מתישהו כך 250 או 600. אין מגבר אוזניות ולא מתכוון לקנות אחד קנה 32. זה מה שרציתה לשמוע?danlior כתב:עדיין, מה היתרון בלהזמין את גרסת ה-250 ולא ה-32?slavazh כתב:ברמת העיקרון אם אין לך רפרנס של אחת מהן אין שום הבדל (יש הבדל אבל אם לא משווים אחד מול השני קשה ממאוד להבדיל לפחות לי). גירסת 250 היא יחסית קלה להנעה כך שהשיקול לדעתי אם אהבתה את חתימת הצליל, צריך להיות למה אתה הולך לחבר אותן. לדוגמה הרבה מאוד מגברי מנורות חיים יותר טוב אם אוזניות בעלות עכבה גבוהה וכו'. ודרך אגב יש גם גירסת 600 אוהם לבית.......