באיירדיינמיק DT880: איזו עכבה עדיפה?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
zemm פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין לרכוש DT880 וראיתי שיש אפשרות לעכבה של 250 אוהם או 32 אוהם. אני מבין שהדגם עם העכבה הנמוכה מתאים לנגנים ניידים ללא תוספת הגברה, ושה250 דורש הגברה ייעודית (או סתם יציאת אוזניות ממגבר).

יש איזו סיבה להעדיף את ה-250 (לשימוש ביתי) על פני ה-32 (בהנחה שניידות היא לא פקטור משמעותי בבחירה)?

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

zemm כתב:אני מעוניין לרכוש DT880 וראיתי שיש אפשרות לעכבה של 250 אוהם או 32 אוהם. אני מבין שהדגם עם העכבה הנמוכה מתאים לנגנים ניידים ללא תוספת הגברה, ושה250 דורש הגברה ייעודית (או סתם יציאת אוזניות ממגבר).

יש איזו סיבה להעדיף את ה-250 (לשימוש ביתי) על פני ה-32 (בהנחה שניידות היא לא פקטור משמעותי בבחירה)?
...
אני מצטרף לשאלה :מבולבל:

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

ברמת העיקרון אם אין לך רפרנס של אחת מהן אין שום הבדל (יש הבדל אבל אם לא משווים אחד מול השני קשה ממאוד להבדיל לפחות לי). גירסת 250 היא יחסית קלה להנעה כך שהשיקול לדעתי אם אהבתה את חתימת הצליל, צריך להיות למה אתה הולך לחבר אותן. לדוגמה הרבה מאוד מגברי מנורות חיים יותר טוב אם אוזניות בעלות עכבה גבוהה וכו'. ודרך אגב יש גם גירסת 600 אוהם לבית.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

zemm פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

slavazh כתב:ברמת העיקרון אם אין לך רפרנס של אחת מהן אין שום הבדל (יש הבדל אבל אם לא משווים אחד מול השני קשה ממאוד להבדיל לפחות לי). גירסת 250 היא יחסית קלה להנעה כך שהשיקול לדעתי אם אהבתה את חתימת הצליל, צריך להיות למה אתה הולך לחבר אותן. לדוגמה הרבה מאוד מגברי מנורות חיים יותר טוב אם אוזניות בעלות עכבה גבוהה וכו'. ודרך אגב יש גם גירסת 600 אוהם לבית.
...
תודה.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #5 

slavazh כתב:ברמת העיקרון אם אין לך רפרנס של אחת מהן אין שום הבדל (יש הבדל אבל אם לא משווים אחד מול השני קשה ממאוד להבדיל לפחות לי). גירסת 250 היא יחסית קלה להנעה כך שהשיקול לדעתי אם אהבתה את חתימת הצליל, צריך להיות למה אתה הולך לחבר אותן. לדוגמה הרבה מאוד מגברי מנורות חיים יותר טוב אם אוזניות בעלות עכבה גבוהה וכו'. ודרך אגב יש גם גירסת 600 אוהם לבית.
...
עדיין, מה היתרון בלהזמין את גרסת ה-250 ולא ה-32?

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

אם יש לך מגבר מנורות עדיף לך להזמין 250, אם לא אז 32. אין שום הבדל בסאונד פרט לעדיפות שלך.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

danlior כתב:
...
עדיין, מה היתרון בלהזמין את גרסת ה-250 ולא ה-32?
...
יש מגבר אוזניות או מתכוון לקנות מתישהו כך 250 או 600. אין מגבר אוזניות ולא מתכוון לקנות אחד קנה 32. זה מה שרציתה לשמוע?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”