תגובות לכתבה: ה C-200, המזרימדיה החדש מבית Popcorn Hour
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
קבלו את ה C-200, המזרימדיה החדש מבית Popcorn Hour
קבלו את ה C-200, המזרימדיה החדש מבית Popcorn Hour
נמתין לביקורות על ה XTREAMER שיגיעו בקרוב
אני הייתי בטוח שכתוב xtreamer על האריזה
גם ג'יימס בונד לפעמים טועה
גם ג'יימס בונד לפעמים טועה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

על DViCO אנחנו צריכים לפתוח בקרוב שרשור "חידושים מבית DViCO", תהיו בטוחים שהם גם מבשלים משהו מעניין.
תודה על הסקירה!
אותי מעניין לדעת:
1) מה המהירות שמקבלים *באמת* על הרשת. אני רואה שיש NIC של גיגה, אבל כבר ראיתי DEVICES שלא מגיעים אפילו ל 100 למרות שיש תמיכה חומרתית. הייתי שמח אם היית יכול לעשות ניסוי מתי שהוא ולפרסם את התוצאות.
2) מה קורה שם עם כל ה BAYS? האם אני צריך לבחור בין דיסק קשיח פנימי (3.5) לבלו ריי? אי אפשר שניהם יחדיו?
3) אני באמת יכול לסגור את המכשיר בארון ושלט ה RF עדיין יעבוד?
4) מה זה פורט USB פנימי? מה אני אמור לחבר אליו?
אותי מעניין לדעת:
1) מה המהירות שמקבלים *באמת* על הרשת. אני רואה שיש NIC של גיגה, אבל כבר ראיתי DEVICES שלא מגיעים אפילו ל 100 למרות שיש תמיכה חומרתית. הייתי שמח אם היית יכול לעשות ניסוי מתי שהוא ולפרסם את התוצאות.
2) מה קורה שם עם כל ה BAYS? האם אני צריך לבחור בין דיסק קשיח פנימי (3.5) לבלו ריי? אי אפשר שניהם יחדיו?
3) אני באמת יכול לסגור את המכשיר בארון ושלט ה RF עדיין יעבוד?
4) מה זה פורט USB פנימי? מה אני אמור לחבר אליו?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה ליגה...
לפי החישוב, אם המשלוח והמחיר מדוייקים - ובשער דולר של נניח 4 - זה יוצא כולל מיסים 2000 ש"ח.
השאלה הגדולה, מה הוא עושה כבר עכשיו? האם הוא מציע למשל את מה שה POP 100 עושה כבר כיום? או שגם שם יש בעיות?
לדעתי הם צריכים לשים עינית IR, יותר חשוב מכל הכבלים שציינת, כי זה כבל שלא כל אחד ידע היכן להשיג.
מעניין אם דווקא בעלי שלטים אוניברסליים RF יוכלו לשלוט עליו.
אם נחזור למחיר - העובדה שאפשר להוסיף לו כונן בלוריי דווקא לדעתי "מוזילה" אותו עוד יותר מחשבתית - אפשר להשיג כוננים כאלה בסביבות 70$ למיטב זכרוני. - מה שאומר שיש לך משהו שמקביל במחירו לPS3 בארץ, וכנראה יזרים הרבה יותר טוב.
מחכים להמשך....
nir11 - החיבור USB הפנימי - אני משער שלשם אפשר לחבר למשל DOK פנימי בשביל הBDLIVE, או נניח ויש לך כונן 2.5 חיצוני - אתה יכול לדחוף אותו פנימה.
לפי החישוב, אם המשלוח והמחיר מדוייקים - ובשער דולר של נניח 4 - זה יוצא כולל מיסים 2000 ש"ח.
השאלה הגדולה, מה הוא עושה כבר עכשיו? האם הוא מציע למשל את מה שה POP 100 עושה כבר כיום? או שגם שם יש בעיות?
לדעתי הם צריכים לשים עינית IR, יותר חשוב מכל הכבלים שציינת, כי זה כבל שלא כל אחד ידע היכן להשיג.
מעניין אם דווקא בעלי שלטים אוניברסליים RF יוכלו לשלוט עליו.
אם נחזור למחיר - העובדה שאפשר להוסיף לו כונן בלוריי דווקא לדעתי "מוזילה" אותו עוד יותר מחשבתית - אפשר להשיג כוננים כאלה בסביבות 70$ למיטב זכרוני. - מה שאומר שיש לך משהו שמקביל במחירו לPS3 בארץ, וכנראה יזרים הרבה יותר טוב.
מחכים להמשך....
nir11 - החיבור USB הפנימי - אני משער שלשם אפשר לחבר למשל DOK פנימי בשביל הBDLIVE, או נניח ויש לך כונן 2.5 חיצוני - אתה יכול לדחוף אותו פנימה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יפה מאוד וברכות על קבלת הצעצוע החדש. נראה לי המכשיר לכשעצמו הוא בבחינת קפיצת מדרגה רצינית מאוד לחברת Popcorn Hour וזה בא לידי ביטוי בקשיים שיש להם עדיין עם הקושחות ויישום התכונות המתקדמות.
אבל אני גם סומך על זיו שיש לו את היכולות לאתר את כל מה שדורש תיקון ולדווח חזרה ליצרן ולבדוק שזה באמת תוקן. סה"כ צפוי לזיו לא מעט עבודה שבסופה יהנו כל המשתמשים העתידיים של המכשיר. יישר כוח!
אבל אני גם סומך על זיו שיש לו את היכולות לאתר את כל מה שדורש תיקון ולדווח חזרה ליצרן ולבדוק שזה באמת תוקן. סה"כ צפוי לזיו לא מעט עבודה שבסופה יהנו כל המשתמשים העתידיים של המכשיר. יישר כוח!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

nir11,
1. במימוש ראשוני הגעתי ב SMB ל 6MBps. ב FTP הקצב כבר 13MBps.קצבים אלו יעלו כאשר הקושחה קצת תבשיל.
2. אפשר. ב Bay של ה 5.25 אתה יכול לשים כונן Blu-ray או כונן קשיח. בתוך ה C-200, יש מקום לעוד כונן HDD 2.5 בממשק SATA ואם תתעקש - אולי תצליח לדחוף עוד כונן USB באמצעות המחבר הפנימי.
3. חיובי.
4. כל מה שתרצה. מי שיעשה שימוש ב C-200 כנגן Blu-ray, יצטרך לחבר DOK של לפחות 1GB. קיום מחבר USB פנימי יאפשר לעשות זאת בצורה יפה. מחבר ה USB הפנימי בעל אותן תכונות כמו מחברי ה USB החיצוניים.
1. במימוש ראשוני הגעתי ב SMB ל 6MBps. ב FTP הקצב כבר 13MBps.קצבים אלו יעלו כאשר הקושחה קצת תבשיל.
2. אפשר. ב Bay של ה 5.25 אתה יכול לשים כונן Blu-ray או כונן קשיח. בתוך ה C-200, יש מקום לעוד כונן HDD 2.5 בממשק SATA ואם תתעקש - אולי תצליח לדחוף עוד כונן USB באמצעות המחבר הפנימי.
3. חיובי.
4. כל מה שתרצה. מי שיעשה שימוש ב C-200 כנגן Blu-ray, יצטרך לחבר DOK של לפחות 1GB. קיום מחבר USB פנימי יאפשר לעשות זאת בצורה יפה. מחבר ה USB הפנימי בעל אותן תכונות כמו מחברי ה USB החיצוניים.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אחלה סריקה!
נראה אחלה מכשיר,
למרות שהמחיר שלו (אם מוסיפים הארדיסק) כבר מתקרב מאוד למחיר של מחשב.
נראה אחלה מכשיר,
למרות שהמחיר שלו (אם מוסיפים הארדיסק) כבר מתקרב מאוד למחיר של מחשב.
זיו תודה על התשובות. שאלות המשך\ הבהרה:ziv_r כתב:nir11,
3. חיובי.
4. כל מה שתרצה. מי שיעשה שימוש ב C-200 כנגן Blu-ray, יצטרך לחבר DOK של לפחות 1GB. קיום מחבר USB פנימי יאפשר לעשות זאת בצורה יפה. מחבר ה USB הפנימי בעל אותן תכונות כמו מחברי ה USB החיצוניים....
1) לגבי הקצבים, כשאתה כותב 6MBps הכוונה לביטים או בייטים? על הA100 מקבלים בערך מקסימום של 5 מגה בייט לשניה, שזה בערך 50 אחוז מ100mbps. אני מאוד מקווה שהקופסה החדשה הזו תעבוד הרבה יותר מהר. אני די פסימי לגבי שיפור ביצועים על ידי עדכוני קושחה, אלה יהיו שיפורים מינוריים לטעמי. הקצב מוגדר בעיקר על ידי
החומרה ( הצ'יפ של כרטיס הרשת).
2) לא הבנתי עד הסוף את העניין של ה BAYS. אני רוצה להדגיש שמבחינתי יש הבדל משמעותי בין 2.5 ל3.5 אינץ. נניח שתקעתי כונן בלו ריי. האם אני יכול לשים *גם* כונן קשיח פנימי בגודל 3.5? זה חשוב לי בגלל שהכוננים האלה הקטנים של הלפטופים עולים הרבה יותר מהגדולים.
3)לגבי חיבור ה USB הפנימי - יש מספיק מקום בתוך הקופסה כדי לתקוע שם DOK? יש מספיק מקום כדי לשים דיסק USB 2.5 כמו שמישהו פה הציע? למעט DOK, אני לא מצליח לחשוב על שימוש לדבר המוזר הזה..
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

nir11,
1. כשאני רושם B הכוונה לבייט = Byte.
2. שלילי. כונן 3.5 ניתן להתקנה רק ב Bay של ה 5.25
3. יש מקום. אני אפרסם תמונה בהמשך. המקום הזה אופטימלי עבור DOK ל BD Live כפי שרשמתי.
1. כשאני רושם B הכוונה לבייט = Byte.
2. שלילי. כונן 3.5 ניתן להתקנה רק ב Bay של ה 5.25
3. יש מקום. אני אפרסם תמונה בהמשך. המקום הזה אופטימלי עבור DOK ל BD Live כפי שרשמתי.