צריך סאב וופר חדש
היי,
ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר קנווד RX-V361, רמקולים קדמיים JBL E60, רמקול סנטר Focal JMLab Chorus,
רמקולים אחוריים פירלס SR-177 וסאב וופר פירלס S80
הרמקולים האחוריים והסאב אצלי ממערכת רמקולים ישנה. את האחוריים אין לי ממש צורך להחליף כי הם עושים את העבודה מבחינת צליל היקפי.
הסאב דווקא התחיל לעשות צרות לאחרונה והתחיל להוציא צליל רשרוש מוזר.
אז, הזדמנות טובה להחליף סאב שלא אהבתי יותר מדי גם ככה.
מחפש המלצות על סאב וופר טוב אשר יהיה מאוזן עם האיכות של הרמקולים הקדמיים והסנטר שלי.
את האחוריים אני מניח שאני אחליף בהזדמנות אחרת.
התקציב עד כ-2000 שקל, אבל לא חקוק בסלע. אם צריך טיפה יותר בשביל משהו מדהים, אז אפשר גם להוסיף.
חשבתי לקפוץ לחנות פיוז בגבעתיים שבה קניתי את הרסיבר, הקדמיים והסנטר לפני כשלוש שנים. קיבלתי אז שירות טוב ועדיין נשאר טעם טוב. האם החנות עדיין מומלצת או שהם הדרדרו עם השנים?
ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר קנווד RX-V361, רמקולים קדמיים JBL E60, רמקול סנטר Focal JMLab Chorus,
רמקולים אחוריים פירלס SR-177 וסאב וופר פירלס S80
הרמקולים האחוריים והסאב אצלי ממערכת רמקולים ישנה. את האחוריים אין לי ממש צורך להחליף כי הם עושים את העבודה מבחינת צליל היקפי.
הסאב דווקא התחיל לעשות צרות לאחרונה והתחיל להוציא צליל רשרוש מוזר.
אז, הזדמנות טובה להחליף סאב שלא אהבתי יותר מדי גם ככה.
מחפש המלצות על סאב וופר טוב אשר יהיה מאוזן עם האיכות של הרמקולים הקדמיים והסנטר שלי.
את האחוריים אני מניח שאני אחליף בהזדמנות אחרת.
התקציב עד כ-2000 שקל, אבל לא חקוק בסלע. אם צריך טיפה יותר בשביל משהו מדהים, אז אפשר גם להוסיף.
חשבתי לקפוץ לחנות פיוז בגבעתיים שבה קניתי את הרסיבר, הקדמיים והסנטר לפני כשלוש שנים. קיבלתי אז שירות טוב ועדיין נשאר טעם טוב. האם החנות עדיין מומלצת או שהם הדרדרו עם השנים?
בתקציב הזה התמורה כמובן תהיה בהתאם , אבל יותר חשוב לדעת שתוספת קטנה במקרה הזה לא
תשיג לך משהו "מדהים" (חבל שלא כמובן).
תשיג לך משהו "מדהים" (חבל שלא כמובן).
סאב - מורל ?
לאחר שכבר רכשתי לעצמי סאב , יצא לי לאחרונה לבקר במפעל של מורל בנס ציונה והופתעתי לראות שם סאב חדש , קטן יחסית אך הפיק צלילים עמוקים והדוקים , מפתיע יחסית לגודלו , הצטערתי שעבר רכשתי.
מבנה מאד מעניין - קצת נראה כמו שבלול
עלותו היתה קצת גבוהה מהצעה שלך קרוב יותר ל 3K אם אני לא טועה
אך הייתי שוקל קפיצה לשם לצורך האזנה , ואם תגיע לשם תבקש גם להאזין ל fat lady אם כבר הציבו אותה שם . תספר איך היה .
אמיר
מבנה מאד מעניין - קצת נראה כמו שבלול
עלותו היתה קצת גבוהה מהצעה שלך קרוב יותר ל 3K אם אני לא טועה
אך הייתי שוקל קפיצה לשם לצורך האזנה , ואם תגיע לשם תבקש גם להאזין ל fat lady אם כבר הציבו אותה שם . תספר איך היה .
אמיר
יש פה דיון דומה עם המלצות:Spook כתב:ועל איזה סאב היית ממליץ?...
http://www.hometheater.co.il/vt86775
עם כל הכבוד לקליפש, הייתי כבר מעדיף במחיר הזה ללכת על ה Power Cube 12 של wharfedale.Spook כתב:אשמח לחוות דעת על ההצעה שקיבלתי. מישהו?...
הלכתי בסוף לפיוז וישבתי עם אותו המוכר שמכר לי את הסט רמקולים הקיים (לצערי אני לא זוכר איך קוראים למוכר).
חווית השירות המדהימה שהיתה לי כשקניתי אצלו פעם קודמת חזרה על עצמה. כל כך כיף לשבת עם מוכר שיש לו סבלנות ונותן לך 100% מתשומת הלב שלך ולא שם שעון על הזמן שהוא יושב איתך. משווה, מראה, נותן לך להרגיש את מה שאתה קונה. לא מנסה לדחוף לך דברים מיותרים, גם אם אמרת לו שאתה יכול לעלות במחיר במידה וצריך.
בסוף קניתי אצלו את ה- Wharfedale SW150. במחיר טוב (למען ההגינות כלפיו לא אציין את המחיר).
לא היה לו במלאי את הצבע שרציתי אז הוא שולח אלי עוד יומיים בלי תוספת תשלום.
את ההפרש במחיר שהייתי מוכן לשלם למה ששילמתי בסוף, אני שם בצד ואקנה אצלו בעתיד רסיבר חדש.
חווית השירות המדהימה שהיתה לי כשקניתי אצלו פעם קודמת חזרה על עצמה. כל כך כיף לשבת עם מוכר שיש לו סבלנות ונותן לך 100% מתשומת הלב שלך ולא שם שעון על הזמן שהוא יושב איתך. משווה, מראה, נותן לך להרגיש את מה שאתה קונה. לא מנסה לדחוף לך דברים מיותרים, גם אם אמרת לו שאתה יכול לעלות במחיר במידה וצריך.
בסוף קניתי אצלו את ה- Wharfedale SW150. במחיר טוב (למען ההגינות כלפיו לא אציין את המחיר).
לא היה לו במלאי את הצבע שרציתי אז הוא שולח אלי עוד יומיים בלי תוספת תשלום.
את ההפרש במחיר שהייתי מוכן לשלם למה ששילמתי בסוף, אני שם בצד ואקנה אצלו בעתיד רסיבר חדש.
לא זוכר את השמות כי לא התמקדתי בהם אלא באיך שהם נשמעים.
אבל אני זוכר שהוא השמיע לי גם אחד של Focal JMLab שהיה לו למכירה מתצוגה. מחיר רגיל שלו באיזור ה-5000, כשבגלל התצוגה זה היה ב-2500 בערך. שמעתי את ההבדל לטובת ה-Focal, אבל החלטתי שזה לא שווה לי את התוספת מחיר. גם המוכר אמר שעדיף ללכת על משהו יותר זול מבחינתי כי זה יותר יתאים לי למערכת הקיימת לי ולא סתם ייתן לי סאב שגדול עליה בכמה מידות ושהרסיבר הקיים שלי לא יוציא ממנו את המקסימום.
אבל אני זוכר שהוא השמיע לי גם אחד של Focal JMLab שהיה לו למכירה מתצוגה. מחיר רגיל שלו באיזור ה-5000, כשבגלל התצוגה זה היה ב-2500 בערך. שמעתי את ההבדל לטובת ה-Focal, אבל החלטתי שזה לא שווה לי את התוספת מחיר. גם המוכר אמר שעדיף ללכת על משהו יותר זול מבחינתי כי זה יותר יתאים לי למערכת הקיימת לי ולא סתם ייתן לי סאב שגדול עליה בכמה מידות ושהרסיבר הקיים שלי לא יוציא ממנו את המקסימום.