בעיות בנגן ITUNE בסידור קבצים
-
asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני משתמש ב ITUNE כדי להעלות את הדיסקים שלי למחשב HP מולטימדיה בפורמט LOSSLESS . בינתיים זה עובד יפה וגם הסאונד מתקבל מצויין.
לאחרונה נתקלתי בתופעה מעצבנת כאשר התוכנה מתעלמת לפעמים מהמספר הסידורי של פרקי היצירות בדיסק ולא מעלה אותם, זה קורה משום מה בדיסקים של מלחין מסויים PURCELL לפחות כך נראה לי.
למישהו יש הערכה מה קורה
לאחרונה נתקלתי בתופעה מעצבנת כאשר התוכנה מתעלמת לפעמים מהמספר הסידורי של פרקי היצירות בדיסק ולא מעלה אותם, זה קורה משום מה בדיסקים של מלחין מסויים PURCELL לפחות כך נראה לי.
למישהו יש הערכה מה קורה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מאיפה אתה מושך את הפרטים?
כשאתה מייבא דיסק, הפרטים נמשכים משרת CDDB ברשת.
אם הם לא זמינים, יש לך אפשרות להזין ידנית לפני תחילת ה RIP.
אם מי שיצר את המידע ברשת לא **** את מספרי הטרקים, הם לא יהיו...
אתה יכול לערוך אותם לבד באמצעות לחיצה ימנית על קובץ ו get info, לפני ביצוע ה rip (תגדיר בהגדרות היבוא שלא יתחיל מיד, אלא יחכה שתגרור את הקבצים מהדיסק אל ה Library).
כשאתה מייבא דיסק, הפרטים נמשכים משרת CDDB ברשת.
אם הם לא זמינים, יש לך אפשרות להזין ידנית לפני תחילת ה RIP.
אם מי שיצר את המידע ברשת לא **** את מספרי הטרקים, הם לא יהיו...
אתה יכול לערוך אותם לבד באמצעות לחיצה ימנית על קובץ ו get info, לפני ביצוע ה rip (תגדיר בהגדרות היבוא שלא יתחיל מיד, אלא יחכה שתגרור את הקבצים מהדיסק אל ה Library).
-
asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
uriler
את הפרטים אני מקבל כאשר אני מכניס את הCD ל RIP הכל עולה לפי הסדר הנכון אך לאחר תהליך ה RIPPING נמחקים מספרי הפרקים
נכון שניתן להכניס את המספרים ידנית, אך זה תהליך ארוך ומסורבל ומה אם יש 48 פרקים ליצירה
כאמור, זה קורה רק לעיתים רחוקות, אך מעצבן כהוגן
staticx
שמעתי טובות על MEDIAMONKEY למוסיקה קלאסית, וגם ניסיתי אותה לזמן קצר, אך נכון לעתה יש לי גם APPLE TV במערך והוא יודע לתקשר עם ITUNE בלבד
תודה לשניכם
את הפרטים אני מקבל כאשר אני מכניס את הCD ל RIP הכל עולה לפי הסדר הנכון אך לאחר תהליך ה RIPPING נמחקים מספרי הפרקים
נכון שניתן להכניס את המספרים ידנית, אך זה תהליך ארוך ומסורבל ומה אם יש 48 פרקים ליצירה
כאמור, זה קורה רק לעיתים רחוקות, אך מעצבן כהוגן
staticx
שמעתי טובות על MEDIAMONKEY למוסיקה קלאסית, וגם ניסיתי אותה לזמן קצר, אך נכון לעתה יש לי גם APPLE TV במערך והוא יודע לתקשר עם ITUNE בלבד
תודה לשניכם