SONY KDL-46W5500
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
ראיתי אותה באולם התצוגה של ישפאר בהרצליה פיתוח והיא סיפקה את הסחורה בשידורי SD.masker1 כתב:המחיר הוא דרך היבואן (חבר של חבר של חבר).
האם מבחינת שידורי SD היא מספקת את הסחורה???...
בנוסף קניתי לא מזמן את הדגם 40v5500 (מדורג מתחת ל W) ורואים מעולה גם SD וגם HD כך שזוהי קנייה בטוחה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
masker1,
חבל על הכסף שלך - לא תוכל למצות את איכויות המסך הנ"ל מהמרחק הצפיה שלך. לא ניתן להבחין בין תכני 720 ל-SD במסך 46 אינץ' ממרחק 3.8 מטרים. לגבי תכני FHD (כלומר 1080) אין מה לדבר בכלל - ניתן להבחין בהם רק ממרחק הקטן מ-3 מטרים.
לי יש את ה-46D3550 של סוני ואני צופה בתכני HD במרחק הקטן מ-2.5 מטרים - אילו היה לי את התקציב ל-52 אינץ' לא הייתי מהסס לרגע.
ממליץ לך לחשוב על מסך פלאזמה 50 אינץ' HDR המתאים יותר לשידורי SD, גם תוכל להנות במידת מה מתכני HD וגם יעלה לך הרבה פחות ממסך LCD מקביל בגודלו.
חבל על הכסף שלך - לא תוכל למצות את איכויות המסך הנ"ל מהמרחק הצפיה שלך. לא ניתן להבחין בין תכני 720 ל-SD במסך 46 אינץ' ממרחק 3.8 מטרים. לגבי תכני FHD (כלומר 1080) אין מה לדבר בכלל - ניתן להבחין בהם רק ממרחק הקטן מ-3 מטרים.
לי יש את ה-46D3550 של סוני ואני צופה בתכני HD במרחק הקטן מ-2.5 מטרים - אילו היה לי את התקציב ל-52 אינץ' לא הייתי מהסס לרגע.
ממליץ לך לחשוב על מסך פלאזמה 50 אינץ' HDR המתאים יותר לשידורי SD, גם תוכל להנות במידת מה מתכני HD וגם יעלה לך הרבה פחות ממסך LCD מקביל בגודלו.