דווקא הפסקה האחרונה שם אומרת שאין שום סיבה לרכוש כבל HDMI יקר של מונסטר, וכל כבר ב-75 סנט למטר עובד בדיוק כמו כבל שעולה 100 דולר למטר. אין הבדל בין השניים.
לדעתי וגם הבדיקות מוכיחות שנכון אומנם אין טעם לרכוש כבלים בכמה מאות שקלים אך ישנה חשיבות לאיכות הכבל, ז"א ככול שהכבל יותר עבה מאסיבי פוחתים הסיכונים שהוא יקרה או משהו בסגנון וכמו כן אתה יודע שהתשתית שעליה עובר המידע היא איכותית בעלת ניגודיות נמוכה וכו'..
לכן נכון אולי אין צורך לקנות את ההכי יקר שיש אבל בטח ובטח גם לא את ההכי זול ונחות
goliv3r כתב:לדעתי וגם הבדיקות מוכיחות שנכון אומנם אין טעם לרכוש כבלים בכמה מאות שקלים אך ישנה חשיבות לאיכות הכבל, ז"א ככול שהכבל יותר עבה מאסיבי פוחתים הסיכונים שהוא יקרה או משהו בסגנון וכמו כן אתה יודע שהתשתית שעליה עובר המידע היא איכותית בעלת ניגודיות נמוכה וכו'..
לכן נכון אולי אין צורך לקנות את ההכי יקר שיש אבל בטח ובטח גם לא את ההכי זול ונחות
...
תוי באיזה שיטה כבל עובד. אם דיגיטלי אז כל לא משנה העיקר הפלאג יהיה מספיק חזק שלא ישבר וזהו. אם שיטה אנלוגית אז פה לפי מה שאני הבנתי כן יש הבדלים.
Itay_Pollak כתב:Catskinner,
אני דווקא זוכר שנתקלתי בכבל אחד או שניים עם נעילה.
...
יש לחברת Ottovonmo פטנט על מחבר ננעל והכבלים שלהם נמכרים החל מ$35 למטר. חברת ACCELL גם הייתה אמורה לשחרר כבלים ננעלים אבל אני לא זוכר מתי ובאיזה מחיר. יש גם כל מיני פטנטים שנראים כמו כיסוי למחבר ה HDMI המאפשרים את נעילתו עם בורג או לחצן קפיצי.
מכל מקום, מחבר ה HDMI הוא לא החלק המוצלח ביותר בתקן האומלל הזה.
הפסקה האחרונה מוכיחה בדיוק ההיפך, אין טעם לבזבז כסף על כבל יקר!
[left]Now that you have spent several thousand dollars on a new flat-panel TV and a surround sound system, you may be tempted to kick in a few hundred more to buy top-of-the-line cables to connect every component.
One word of advice: don’t.
“Cheap cables that cost 75 cents per foot work as well as those that cost $100 per foot,” said Mr. Kane. “With the latest HDMI cables, if you see a picture and hear the sound, you know it works.”[/left]