שדרגתי את מערך המרת התקליטים שלי עם TANNOY ומגבר SAMSON 260
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
חברה,
שדרגתי את מערך המרת התקליטים שלי עם זוג רמקולי TANNOY REVEAL ומגבר SAMSON SERVO 260.
מה אומר ומה אדבר? מכיוון שאני חולה (מקווה שזה לא שפעת החזירים), הצלחתי ליהנות היום מהשדרוג ונהניתי לשמוע הרבה מוזיקה.
המגבר בנוי בהתאמה לסטים ספציפיים של רמקולים וה-TANNOY בתוכם. ההתאמה ביניהם ממש מושלמת והצליל מדויק, מפורט ומאוזן מאוד. גיליתי כבר כמה "החלקות" שהיו לי בעבודות קודמות.
שדרגתי את מערך המרת התקליטים שלי עם זוג רמקולי TANNOY REVEAL ומגבר SAMSON SERVO 260.
מה אומר ומה אדבר? מכיוון שאני חולה (מקווה שזה לא שפעת החזירים), הצלחתי ליהנות היום מהשדרוג ונהניתי לשמוע הרבה מוזיקה.
המגבר בנוי בהתאמה לסטים ספציפיים של רמקולים וה-TANNOY בתוכם. ההתאמה ביניהם ממש מושלמת והצליל מדויק, מפורט ומאוזן מאוד. גיליתי כבר כמה "החלקות" שהיו לי בעבודות קודמות.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
תתחדש
אכשיו אני מבין שעברת קבוע למרחב המוגן .

אכשיו אני מבין שעברת קבוע למרחב המוגן .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
chalmh
- חבר מביא חבר

אייל,
תאמין לי אתה צודק.
היום אני בעוד יום מחלה שיעשה לי טוב (שפעת החזירים?). עשיתי לי "חדר בידוד" לתפארת.
truejoker,
קניתי מוצרים יד שניה במצב חדש ללא שריטה. המחיר היה טוב
.
תאמין לי אתה צודק.
היום אני בעוד יום מחלה שיעשה לי טוב (שפעת החזירים?). עשיתי לי "חדר בידוד" לתפארת.
truejoker,
קניתי מוצרים יד שניה במצב חדש ללא שריטה. המחיר היה טוב
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
חנן תתחדש , לאחר הרבה זמן שלא הייתי מחובר לפורום בגלל שידרוגים באולפן (בקרוב אני יעלה כמה תמונות )
ולצערי גם לקח לי קצת זמן להתחבר שוב לפורום עקב בעיית סיסמא וכיוצא בזאת , כמו כל סיפור טוב בסוף הצלחתי להתחבר בהצלחה,
אני מאחל לך הרבה שעות האזנה ברמה אחרת ממה שהכרת לפני כן, אני גם מאמין שהרגשת בהבדל הגדול..
ברכות והחלמה מהירה ידידי היקר .
ולצערי גם לקח לי קצת זמן להתחבר שוב לפורום עקב בעיית סיסמא וכיוצא בזאת , כמו כל סיפור טוב בסוף הצלחתי להתחבר בהצלחה,
אני מאחל לך הרבה שעות האזנה ברמה אחרת ממה שהכרת לפני כן, אני גם מאמין שהרגשת בהבדל הגדול..
ברכות והחלמה מהירה ידידי היקר .
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
-
chalmh
- חבר מביא חבר

תודה למברכים,
כבר הבראתי וחזרתי לעבודה. תאמינו לי היא לא ברחה.
חייתי במרחב המוגן כדי לא להדביק את זוגתי. היא טענה שזאת היתה שפעת החזירים. היתה לה דיאגנוזה מדויקת. שאלתי אותה איך היא הגיעה למסקנה שזאת היתה שפעת החזירים? היא אמרה לי שכאשר ישנתי, נחרתי כמו חזיר
. סיפרתי את זה לרופאה שלי וכמעט הייתי צריך לעשות לה החייאה כי היא התמוטטה מרוב צחוק

כבר הבראתי וחזרתי לעבודה. תאמינו לי היא לא ברחה.
חייתי במרחב המוגן כדי לא להדביק את זוגתי. היא טענה שזאת היתה שפעת החזירים. היתה לה דיאגנוזה מדויקת. שאלתי אותה איך היא הגיעה למסקנה שזאת היתה שפעת החזירים? היא אמרה לי שכאשר ישנתי, נחרתי כמו חזיר
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
-
chalmh
- חבר מביא חבר

Joshua_G,
חשבתי שאתה יודע מה הסט-אפ שלי
.
פטפון מחרשה JVC עם זרוע מקורית.
ראש MM של אודיוטכניקה AT440MLA.
פונו סטייג' מקורי בתכנון עצמי "הבונבוניירה" בנוי במיוחד לצורך הקלטות ברעש נמוך ואחוז עיוותים נמוך
כרטיס קול של CREATIVE ביכולת הקלטה 24ביט 96קה"ץ.
כבילה בייצור עצמי: בין הפטפון לבונבוניירה זה כבל מסוכך של BELDEN בתצורה של TRIAX (סיכוך כפול). כל שאר הכבלים RG58 בכיסוי סיכוך של מעל 90%.
התוצאות שאני מקבל מהסט-אפ מפתיעות.
חשבתי שאתה יודע מה הסט-אפ שלי
פטפון מחרשה JVC עם זרוע מקורית.
ראש MM של אודיוטכניקה AT440MLA.
פונו סטייג' מקורי בתכנון עצמי "הבונבוניירה" בנוי במיוחד לצורך הקלטות ברעש נמוך ואחוז עיוותים נמוך
כרטיס קול של CREATIVE ביכולת הקלטה 24ביט 96קה"ץ.
כבילה בייצור עצמי: בין הפטפון לבונבוניירה זה כבל מסוכך של BELDEN בתצורה של TRIAX (סיכוך כפול). כל שאר הכבלים RG58 בכיסוי סיכוך של מעל 90%.
התוצאות שאני מקבל מהסט-אפ מפתיעות.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
סטאפ דומה לעניים
היי חנן. הסט אפ שלך מזכיר מאוד את מה שסיימתי להרכיב היום
מגבר servo 170
רמקולים tannoy 603
למותר לציין שכל הציוד מיד שניה בנתיים מאוד נהנה ממנו. עדיין חסרה לי המלצה לקדם מגבר לפטיפון (קטן כי אין לי מקום) שיתן input טוב למגבר. יש לך איזו עצה בשבילי?
נראה כמה זמן אני אחזיק עד השדרוג הבא...
מגבר servo 170
רמקולים tannoy 603
למותר לציין שכל הציוד מיד שניה בנתיים מאוד נהנה ממנו. עדיין חסרה לי המלצה לקדם מגבר לפטיפון (קטן כי אין לי מקום) שיתן input טוב למגבר. יש לך איזו עצה בשבילי?
נראה כמה זמן אני אחזיק עד השדרוג הבא...
-
chalmh
- חבר מביא חבר

שלום חיליק,
ראשית ברכות והנאה רבה מהשדרוג.
אין לי המלצה לפונו ספציפי מהסיבה שהוא עלול להפוך לצואר בקבוק בסטאפ. ההתאמה בין ה-SAMSON למוניטורים של TANNOY היא כמו כפפה ליד. רמת הפירוט גבוהה ולכן פונו סטייג' לא מתאים עלול לגרוע מאיכות הסאונד. לכן כדאי לך לבדוק מספר פונו סטייג'ים (קטנים כגדולים) בהאזנה בסטאפ שלך. אני כמעט בטוח שתוכל למצוא משהו ביד שניה או אפילו חדש והמוכר יוכל לתת לך אפשרות לבחון את הסטייג' אצלך.
ראשית ברכות והנאה רבה מהשדרוג.
אין לי המלצה לפונו ספציפי מהסיבה שהוא עלול להפוך לצואר בקבוק בסטאפ. ההתאמה בין ה-SAMSON למוניטורים של TANNOY היא כמו כפפה ליד. רמת הפירוט גבוהה ולכן פונו סטייג' לא מתאים עלול לגרוע מאיכות הסאונד. לכן כדאי לך לבדוק מספר פונו סטייג'ים (קטנים כגדולים) בהאזנה בסטאפ שלך. אני כמעט בטוח שתוכל למצוא משהו ביד שניה או אפילו חדש והמוכר יוכל לתת לך אפשרות לבחון את הסטייג' אצלך.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!