PS3 או מחשב מדיה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
assafwei פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתכנן רכישה של מחשב כ HTPC בלבד.
השאלה היא האם PS3 יכול להחליף בצורה שקופה מחשב לכל התכנים שקיימים כיום, או שיש בעית תאימות לרוב הפורמטים ועדיף להישאר עם מחשב מדיה?

תודה,

אסף.

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

assafwei כתב:אני מתכנן רכישה של מחשב כ HTPC בלבד.
השאלה היא האם PS3 יכול להחליף בצורה שקופה מחשב לכל התכנים שקיימים כיום, או שיש בעית תאימות לרוב הפורמטים ועדיף להישאר עם מחשב מדיה?

תודה,

אסף.
...
תקח מחשב. הPS3 לא קורא MKV וגם אינו מרכיב כתוביות. שני חסרונות ענקיים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

כן ולא.
לא, הוא אכן לא יודע לקרוא בעצמו כמעט אף פורמט.
כן, כי עם התוכנה PS3 Media Server שאתה מתקין על מחשב אחר בבית (חייב להיות מחשב חזק), לא רק שהוא מנגן כל קובץ, הוא יודע גם לעשות המרה אמיתית ללא downsampling של תכני HD עם True-HD ו-DTS-HD ל-LPCM 7.1. כלומר, אם יש לך רסיבר עם כניסת HDMI ויכולת לפענוח LPCM 7.1, תוכל לנגן ללא הפסדי איכות את פורמטי האודיו החדשים.
ואם דיברתי עכשיו סינית ופורמטי האודיו החדשים לא ממש מדברים אליך, אז עזוב אותך, לך על HTPC... ;)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

assafwei פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

pixies כתב:כן ולא.
לא, הוא אכן לא יודע לקרוא בעצמו כמעט אף פורמט.
כן, כי עם התוכנה PS3 Media Server שאתה מתקין על מחשב אחר בבית (חייב להיות מחשב חזק), לא רק שהוא מנגן כל קובץ, הוא יודע גם לעשות המרה אמיתית ללא downsampling של תכני HD עם True-HD ו-DTS-HD ל-LPCM 7.1. כלומר, אם יש לך רסיבר עם כניסת HDMI ויכולת לפענוח LPCM 7.1, תוכל לנגן ללא הפסדי איכות את פורמטי האודיו החדשים.
ואם דיברתי עכשיו סינית ופורמטי האודיו החדשים לא ממש מדברים אליך, אז עזוב אותך, לך על HTPC... ;)
...
מדברים , אבל בעצם לא עשינו בזה כלום, כי לפי מה שכתבת אני בכל מקרה אצטרך גם מחשב וגם PS3...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

אני אישית נגד PS3 ותמיד אעדיף HTPC. אבל יש כאלה שטוענים ש-PS3 עדיף. הוא קטן יותר, יפה יותר, ואם יש ממילא מחשב חזק בבית אז זה עובד יפה. אה, ואפשר גם לשחק... בלי התקנות, פשוט שמים את הדיסק ומשחקים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #6 

PS3 קונים רק כשרוצים מכונת משחקים ובדרך גם מכשיר HTPC כלשהוא. ל HTPC נטו עדיף מחשב או סטרימר. ואת זה אני אומר מפי אחד שיש לו PS3 כמעט שנתיים. אני אישית לא ארכוש גם סטרימר בנוסף ל PS3 כי יש לי מחשב ו PS3 והשיתוף פעולה בנהם (בעזרת ה PMS כפי שצויין למעלה) הופך את ה PS3 לסטרימר לכל דבר - אבל אם הייתי צריך רק HTPC/סטרימר נטו לא הייתי הולך על ה PS3 מכלתחילה. בדוק מהם מרכיך המדויקים ועשה את הבחירה בהתאם.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #7 

PS3 זו קונסולת משחקים.
אם אתה רוצה לנגן מדיה תקנה HTPC או מזרימדיה.

אם אתה רוצה לשחק וגם קצת לנגן מדיה אז PS3 זהו פיתרון חלקי (מאוד)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”