זקוק לעזרה בבקשה - SAGE לא מצליח לקרוא את ה XML
היי, קראתי בערך את כל הנושאים שקשורים לבעיה אבל עדיין לא מצאתי פתרון, אולי תוכלו לעזור.
נתחיל מהסוף - כשאני מריץ את ה PLUGIN TEST אני מקבל את השגיאה:
java.lang.NumberFormatException: For input string: "YES"
זה גורם לכך שאני בכלל לא יכול לראות LIVE TV ושהוא נתקע לי על DOWNLOADING כשהוא מנסה לקרוא את ה XML.
ועכשיו נתונים:
xmltv-0.5.42-win32
jre1.5.0_06 (הכי מעודכנת)
קובץ ה xerces נמצא בכל מקום אפשרי על המחשב! כלומר בתיקיית JARS וגם בתיקיית הבסיס של SAGE, ובכל תיקיית EXT של גירסאות ה JAVA השונות.
ממה שראיתי - קובץ ה PROP שלי מעודכן עם הZIP CODE הנכון וכן הPLUGIN.
מישהו יכול לעזור?
נתחיל מהסוף - כשאני מריץ את ה PLUGIN TEST אני מקבל את השגיאה:
java.lang.NumberFormatException: For input string: "YES"
זה גורם לכך שאני בכלל לא יכול לראות LIVE TV ושהוא נתקע לי על DOWNLOADING כשהוא מנסה לקרוא את ה XML.
ועכשיו נתונים:
xmltv-0.5.42-win32
jre1.5.0_06 (הכי מעודכנת)
קובץ ה xerces נמצא בכל מקום אפשרי על המחשב! כלומר בתיקיית JARS וגם בתיקיית הבסיס של SAGE, ובכל תיקיית EXT של גירסאות ה JAVA השונות.
ממה שראיתי - קובץ ה PROP שלי מעודכן עם הZIP CODE הנכון וכן הPLUGIN.
מישהו יכול לעזור?
טוב, לאחרונה זה קרה גם לי... אם לא עשית את כל הנידרש בפעם הראשונה שהתחלת לעבוד עם SAGE יש סיכוי (גבוה) שנוספה לך שורה שמונעת ממך לעבוד עם ה XML ב SAGE.PROPERTIES
אז קודם כל - גבה את הקובץ (SAGE.PROPERTIES) ואז ערוך אותו ומחק את השורה שמתחילה ב: epg/channel_lineups
(אמורה להיות שורה מאוד ארוכה).
התחל שוב את SAGE וקנפג את ה EPG... לאחר בחירת ה ZIP 00000 אמור הפעם להקרא קובץ ה EPGDATA ולא נתונים לרשתות שידור אמריקאיות כבעבר...
אז קודם כל - גבה את הקובץ (SAGE.PROPERTIES) ואז ערוך אותו ומחק את השורה שמתחילה ב: epg/channel_lineups
(אמורה להיות שורה מאוד ארוכה).
התחל שוב את SAGE וקנפג את ה EPG... לאחר בחירת ה ZIP 00000 אמור הפעם להקרא קובץ ה EPGDATA ולא נתונים לרשתות שידור אמריקאיות כבעבר...
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
השגיאה שנרשמה לך היא בגלל שהקובץ XML הוא במבנה לא חוקי
תנסה לייצר קובץ חדש , במידה וזה קורא אחת לכמה זמן תפנה לאורן אולי יתכן שמדובר בבאג (אם כי אני לא מאמין )
תנסה לייצר קובץ חדש , במידה וזה קורא אחת לכמה זמן תפנה לאורן אולי יתכן שמדובר בבאג (אם כי אני לא מאמין )
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
עכשיו זה בסדר
הבנתי מה הבעיה:
השתמשתי בקבצי XMLTV לא נכונים, את תיקיית XMLTV ששמתי בתוך SAGETV\ לקחתי ממקום שהוא לא האתר של אורן.
ברגע ששמתי את התיקייה שיש לו באתר, הכל הסתדר.
תודה רבה על התגובות והעזרה.
השתמשתי בקבצי XMLTV לא נכונים, את תיקיית XMLTV ששמתי בתוך SAGETV\ לקחתי ממקום שהוא לא האתר של אורן.
ברגע ששמתי את התיקייה שיש לו באתר, הכל הסתדר.
תודה רבה על התגובות והעזרה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כל טוב ובהצלחה 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center