עשיתי נסיון עם סקארט לסקארט RGB והגנת העתקה נכשלה מופיעה.
סיבה ללכך שהממיר מקבל נתונים חזרה כמו בHDMI
הקומפוננט הוא חד כיווני ממהמיר למסך ונותן 1080I וחדות והתמונה שוות ערך לחלוטין בHDMI
מה שלא מובן לי אייך ממירי HD של הוט לא נותנים הודעה של HDCP
כנ"ל ממירי לוין,מה שם יש עקיפה או התאמה של פרוטוקול HDCP הבעיה,היתה גם בממיר הזאפאר
שם כל עדכון גירסא הוסיף עןד מקלטי טלוויזיה שקודם לא הופיעה "הגנת העתקה נכשלה" ובעקבות
עדכון גרסא נאלצו להפרד מכבל HDMI,שניטרל את האפשרות לשרשר רסיבר בקלות והביא לסרבול
בחיווט קומפוננט וסאונד אנאלוגי
תקלה חוזרת ב YES MAX HD (הגנת העתקה נכשלה)
נכון, הסאונד הרבה יותר טוב וברור ב-HDMI מאשר בכניסות אנלוגיות ומנוצל הכי טוב על ידי מסכים של היום שפחות טובים בסמפלינג של אות אודיו אנלוגי.
וזו סיבה נוספת לכך שאי אפשר לקבל את הפיתרון 'פיל בחנות חרסינה' שמציע לוותר על HDMI.
צריכים לטפל במימוש הבעייתי של ה-HDCP בממיר, אז אני מקווה שהפניה של היום תועבר למי שצריך.
אני מבין שזו דרישה מבעלי הזכויות להפעיל הצפנה, אבל אם זה לא עובד טוב כרגע, למה להפעיל את זה ולסבך צופים חוקיים?8O
זה לא שאני גונב תוכן או משהו. אני משלם ל-YES שמשלמים למפיצים שמסתדרים עם בעלי הזכויות, הכל חוקי פה. אז לא ברור לי לגמרי. המכשיר מחובר למקלט טלוויזיה לגיטימי, לא לאיזה צורב בלו-ריי קיקיוני או משהו. בינתיים, אם זה לא עובד טוב, הממיר לא יכול להבחין שהוא מחובר לטלוויזיה רגילה ולהפסיק את ההצפנה?
חוץ מזה, אם הבנתי נכון,
1- ה-component לא מצפין (אז לא ברור מה עשו בזה - מי שרוצה להקליט ב-HD יכול)
2- אם כבר, התקן מדבר על downscaling, לא על מסך שחור עם הודעת שגיאה בעברית.
נכון? אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה

וזו סיבה נוספת לכך שאי אפשר לקבל את הפיתרון 'פיל בחנות חרסינה' שמציע לוותר על HDMI.
צריכים לטפל במימוש הבעייתי של ה-HDCP בממיר, אז אני מקווה שהפניה של היום תועבר למי שצריך.
אני מבין שזו דרישה מבעלי הזכויות להפעיל הצפנה, אבל אם זה לא עובד טוב כרגע, למה להפעיל את זה ולסבך צופים חוקיים?8O
זה לא שאני גונב תוכן או משהו. אני משלם ל-YES שמשלמים למפיצים שמסתדרים עם בעלי הזכויות, הכל חוקי פה. אז לא ברור לי לגמרי. המכשיר מחובר למקלט טלוויזיה לגיטימי, לא לאיזה צורב בלו-ריי קיקיוני או משהו. בינתיים, אם זה לא עובד טוב, הממיר לא יכול להבחין שהוא מחובר לטלוויזיה רגילה ולהפסיק את ההצפנה?
חוץ מזה, אם הבנתי נכון,
1- ה-component לא מצפין (אז לא ברור מה עשו בזה - מי שרוצה להקליט ב-HD יכול)
2- אם כבר, התקן מדבר על downscaling, לא על מסך שחור עם הודעת שגיאה בעברית.
נכון? אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה