המשך ( משלי ) לביקורת על ה OPPO
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אוקיי, אז כנראה שהייתי אמור לראות תמונה מדהימה דרך יציאת ה HDMI שלו, אך התקציב שאושר לי לקניית פלאזמה נעלם כשעברנו לבית חדש לפני כמה חודשים. עד המונדיאל אהיה לי פלאזמה HD אפילו אם זה יוביל לגירושין.
אבל עד אז אני מנסה להשתמש ב OPPO כ DVD רגיל בלי לנצל את איכויותיו ויש כמה דברים שמפריעים לי.
קניתי את ה DVD באוקטובר, הגיע מהר מאוד לדואר הקרוב לביתי ( פשוט יותר מללכת לחנות, אין מה לעשות ענין מ "יבוא אישי" ), שילמתי מס לפי שווי של 100$. לא ביקשתי מהם כלום אבל כנראה בגלל אותו חוכמולוג ( שאני זוכר שננזף כאן ) שביקש את זה מהם קצת לפני שאני קניתי הם עשו את זה.
קיבלתי שלט שחור ( זה שאפשר לקבלו בחינם היום ? ), ה DVD היה פתוח ל MultiRegion ונראה יופי.
לפני שהתחלתי לבדוק אותו התקנתי את גרסת התכנה החדשה: Version: OP971-D-1111B
Release Date: November 22, 2005. ( הייתי צריך שוב לבחור ב region 0 כדי שהוא יהיה שוב MultiRegion )
השיפור המיידי מבחינתי היה תמיכה נרחבה יותר ברזולוציות DIVX. לפני כן רוב הקבצים שהיו לי נמתחו ל Full Frame ועכשיו כולם מוצגים בפרופורציה הנכונה.
ועכשיו לבעיות:
DIVX :
Decoding time1. לוקח 3-4 שנ'. יש לי קטעי וידאו שצילמתי את הילדות שלי וכל Track יש הפסקה של כמה שניות ( לא קורה ב DVDVIDEO של LG שקניתי להן בדיוטי ).
2. בעיית רגישות ? יש קבצים שהוא לא מצליח לקרוא ( שוב ה LG מנצח ). אני חושב שזה קרן הלייזר שמתקשה עם צרובים.
DVD Video :
1. כשמעבירים Track אין חיווי. הייתי מצפה שמספר ה Track לפחות יהיה מוצג שאדע איפה אני. כשאני מעביר כמה קדימה אני ממש צריך את זה.
2. בדיסקים מסוימים שאינם מתוצרת ארה"ב יש בעיה עם תצוגת כפתור ה Subtitles. בסמוראי האחרון ( נקנה בארץ ) לחצתי על הכפתור וקיבלתי את הסימן שכפתור זה לא פעיל. אחרי כמה דקות שהתייאשתי לראות אנשים מדברים יפנית מצאתי שבתפריט הראשי יש את כל האפשרויות. ב XXX ( נקנה בלונדון) ישנן האפשרויות אך כאשר הפונט הוא לא סטנדרטי לא מוצג כלום, כך שיש הרבה שפות אבל איו לי מושג במה בחרתי.
3. זמני תגובה איטיים : יש לי הרגשה שהמכשיר הזה חושב המון עד שהוא זז, לפעמים זה בפתיחת הדלת, לפעמים עד שהוא מסיים לבצע את הטעינה של הדיסק.
זהו פחות או יותר, אני רוצה לשלוח את זה לתמיכה, אבל הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים לפני שאני יוצא מפגר ומסתבר שאני לא עושה משהו טוב.
עודי
אבל עד אז אני מנסה להשתמש ב OPPO כ DVD רגיל בלי לנצל את איכויותיו ויש כמה דברים שמפריעים לי.
קניתי את ה DVD באוקטובר, הגיע מהר מאוד לדואר הקרוב לביתי ( פשוט יותר מללכת לחנות, אין מה לעשות ענין מ "יבוא אישי" ), שילמתי מס לפי שווי של 100$. לא ביקשתי מהם כלום אבל כנראה בגלל אותו חוכמולוג ( שאני זוכר שננזף כאן ) שביקש את זה מהם קצת לפני שאני קניתי הם עשו את זה.
קיבלתי שלט שחור ( זה שאפשר לקבלו בחינם היום ? ), ה DVD היה פתוח ל MultiRegion ונראה יופי.
לפני שהתחלתי לבדוק אותו התקנתי את גרסת התכנה החדשה: Version: OP971-D-1111B
Release Date: November 22, 2005. ( הייתי צריך שוב לבחור ב region 0 כדי שהוא יהיה שוב MultiRegion )
השיפור המיידי מבחינתי היה תמיכה נרחבה יותר ברזולוציות DIVX. לפני כן רוב הקבצים שהיו לי נמתחו ל Full Frame ועכשיו כולם מוצגים בפרופורציה הנכונה.
ועכשיו לבעיות:
DIVX :
Decoding time1. לוקח 3-4 שנ'. יש לי קטעי וידאו שצילמתי את הילדות שלי וכל Track יש הפסקה של כמה שניות ( לא קורה ב DVDVIDEO של LG שקניתי להן בדיוטי ).
2. בעיית רגישות ? יש קבצים שהוא לא מצליח לקרוא ( שוב ה LG מנצח ). אני חושב שזה קרן הלייזר שמתקשה עם צרובים.
DVD Video :
1. כשמעבירים Track אין חיווי. הייתי מצפה שמספר ה Track לפחות יהיה מוצג שאדע איפה אני. כשאני מעביר כמה קדימה אני ממש צריך את זה.
2. בדיסקים מסוימים שאינם מתוצרת ארה"ב יש בעיה עם תצוגת כפתור ה Subtitles. בסמוראי האחרון ( נקנה בארץ ) לחצתי על הכפתור וקיבלתי את הסימן שכפתור זה לא פעיל. אחרי כמה דקות שהתייאשתי לראות אנשים מדברים יפנית מצאתי שבתפריט הראשי יש את כל האפשרויות. ב XXX ( נקנה בלונדון) ישנן האפשרויות אך כאשר הפונט הוא לא סטנדרטי לא מוצג כלום, כך שיש הרבה שפות אבל איו לי מושג במה בחרתי.
3. זמני תגובה איטיים : יש לי הרגשה שהמכשיר הזה חושב המון עד שהוא זז, לפעמים זה בפתיחת הדלת, לפעמים עד שהוא מסיים לבצע את הטעינה של הדיסק.
זהו פחות או יותר, אני רוצה לשלוח את זה לתמיכה, אבל הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים לפני שאני יוצא מפגר ומסתבר שאני לא עושה משהו טוב.
עודי
אחלה הא?סראונד אלק!!!
כושים מאחורה
בלונדיניות מקדימה
פידבקים בסאב
השכנים נותנים לך בטח הרבה כבוד הא
תאר לך מה זה ב HIGH DEFINISION&DTS
ממש
יפה
עכשיו ימחקו את ההודעה
אבל מה אחלה מבחן לOPPO
סתם-אני מכיר את הסרט XXX עם דיזל האגדי-אתמול היה אותו בYES
סתם בשביל הקטע-קבל ב
בלונדיניות מקדימה
פידבקים בסאב
השכנים נותנים לך בטח הרבה כבוד הא
תאר לך מה זה ב HIGH DEFINISION&DTS
ממש
עכשיו ימחקו את ההודעה
אבל מה אחלה מבחן לOPPO
סתם-אני מכיר את הסרט XXX עם דיזל האגדי-אתמול היה אותו בYES
סתם בשביל הקטע-קבל ב
אתה יכול להסביר בבקשה?לא הבנתי?
ocsi כתב:il62,עכשיו מובן לי למה הכפתור ANGLE הכי שימושי אצלך...
ולudiraz וברצינות
הOPPO לא חף מכל מיני באגים קטנים ומעצבנים
היו הרבה יותר כשאני הבאתי אותו(בן החמישה הראשונים בארץ)
אבל יאמר לזכותם שהם לומדים ומוציאים כל הזמן גרסאות עדכון
התמונה לעומת זאת מדהימה -ובמיוחד במסכי היי דפינישן
אתה בינתיים תקוע על דיזל (בXXX )כשתעבור לבנזין בהיי דפינישן
תבין למה כל התשבוחות למכשיר !!!
אצלי לדוגמא לא היה כפתור ANGLE....
ועכשיו שלחתי להם מייל שהמשתמש OCSI טוען שזה פיצ'ר מאוד חשוב
שיסבירו לי לאיזה סרטים???
אעדכן אותך כשהם יענו לי
Re: אתה יכול להסביר בבקשה?לא הבנתי?
החברה כניראה התבלבלה,התשובה שלך הגיעה עלי,רשום שם חפש את הכפתור מצד שמאול ל-ZOOMil62 כתב:.....אצלי לדוגמא לא היה כפתור ANGLE....ocsi כתב:il62,עכשיו מובן לי למה הכפתור ANGLE הכי שימושי אצלך...
ועכשיו שלחתי להם מייל שהמשתמש OCSI טוען שזה פיצ'ר מאוד חשוב
שיסבירו לי לאיזה סרטים???
אעדכן אותך כשהם יענו לי...
וכדי להמחיש את החשיבות של הפיצ'ר,התבקשתה לבחור כותר מהרשימה:
http://www.digitalplayground.com/virtua ... 4905fe713b
שכמובן ישלח עליך בחינם
אתה רואה למה OPPO זכו במוצר השנה לשנת 2006!!!!!
זה שירות!!!!
זו חברה שדואגת ל"סיפוק "של הלקוחות שלה!!!
אכן תמונות קשות

אכן תמונות קשות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הסרטים היחידים שיש בהם ANGLE (שאני יודע עליהם) הם בד"כ סרטי XXX למניהם (אבל כאלה שנטולים את וין דיזל).
Re: אתה רואה למה OPPO זכו במוצר השנה לשנת 2006!!!!!
il62 כתב:זה שירות!!!!
...
אכן,איי איי .... מתי אצלנו
כל הלקוחות של ניופאן שחשבו שמקבלים את השרות הטוב ביותר
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... icleID=820
נא לצאת לרחובות,ולהפגין,ומכוון שאנחנו הישראלים לא פראיירים,אנחנו רוצים גם 720P וגם DD5.1,לכן דורשים במיידי לספק את:
http://www.dvdtalk.com/reviews/read.php?ID=18503
או ש..........
כל זה כמובן באישור של "הנהלה":biggrin:
אני משתמש ב OPPO כבר 6 ימים, עוד לא ניסיתי עם קבצי DIVX, כרגע רק טוחן mpeg2.
נתקלתי כבר בבעיה שאחרי שלוחצים על STOP וממשיכים סרט יש בעיה בסינכרון הקול לתמונה, משחק קטן באפשרות Delay של הקול פתרה בינתיים.
איכות התמונה פשוט מדהימה למה שהיכרתי בעבר על הטושיבה שלי, משתמש ב 720P.
מה שכן כאשר משתמשים ב DVI אין אפשרות לבחור מצבי תצוגה במסך, זה ה OPPO קובע, כך שאיבדתי את מצב ה Super live בטושיבה שמושך תמונה 4:3 למסך מלא בצורה טובה יחסית. זה אומר שכל DVD 4:3 יהיה 4:3 במסך אלא אם תבקש מה OPPO למתוח אותו (עוד לא ניסיתי).
יש עוד אופציה מעניינת (אולי) שלא ניסיתי, כבעל רסיבר ישן אין לי DD Pro logic II, ל OPPO כן יש, כך שאם אני אחבר את הרסיבר ל OPPO על ידי החיבור 5.1 האנלוגי (6 כבלים) אני מקבל מצב כזה, לא בטוח שכדאי כרגע, נשקול בהמשך.
נתקלתי כבר בבעיה שאחרי שלוחצים על STOP וממשיכים סרט יש בעיה בסינכרון הקול לתמונה, משחק קטן באפשרות Delay של הקול פתרה בינתיים.
איכות התמונה פשוט מדהימה למה שהיכרתי בעבר על הטושיבה שלי, משתמש ב 720P.
מה שכן כאשר משתמשים ב DVI אין אפשרות לבחור מצבי תצוגה במסך, זה ה OPPO קובע, כך שאיבדתי את מצב ה Super live בטושיבה שמושך תמונה 4:3 למסך מלא בצורה טובה יחסית. זה אומר שכל DVD 4:3 יהיה 4:3 במסך אלא אם תבקש מה OPPO למתוח אותו (עוד לא ניסיתי).
יש עוד אופציה מעניינת (אולי) שלא ניסיתי, כבעל רסיבר ישן אין לי DD Pro logic II, ל OPPO כן יש, כך שאם אני אחבר את הרסיבר ל OPPO על ידי החיבור 5.1 האנלוגי (6 כבלים) אני מקבל מצב כזה, לא בטוח שכדאי כרגע, נשקול בהמשך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יצא לי לשחק עם OPPO מעט על סרטי DVD בלבד בחיבור HDMI ל-DVI.
הנגן מוציא תמונה יפה מאוד ללא ארטיפקטים בולטים לעין.
בסרטים מ-ZONE1 ראינו בעיות INTERLACING קשות מאוד ואז שמנו לב שבתפריט הוא היה מכוון להוציא הכל ב-PAL, אי לכך, וודאו שאתם על AUTO.
הנגן מוציא תמונה יפה מאוד ללא ארטיפקטים בולטים לעין.
בסרטים מ-ZONE1 ראינו בעיות INTERLACING קשות מאוד ואז שמנו לב שבתפריט הוא היה מכוון להוציא הכל ב-PAL, אי לכך, וודאו שאתם על AUTO.