שלום לכולם,
יש לי שאלה בסיסית לגבי השימוש בנגן WMC:
כאשר לוחצים על לחצן ימני ובחרים באפשרויות וידאו/אודיו, קיימות אלף אופציות...איך יודעים באיזה פילטרים הנגן משתמש (כן/לא משתמש ב AC3FILTER?). נראה כי יש אלף אופציות לפענח AC3 לדוגמא.
בנוסף יש לי כרטיס קול SB 5.1 וסימנתי את יציאת האודיו הדיגיטאלית וחיברתי אותה עם כבל SPDIF (עם מתאם 3.5מ"מ) אבל נאדה....הצעות? גם במיקסר של ה SB יש אפשרות להחליט האם להפעיל קידוד AC3 או לא, מי לעזאזל קובע באיזה פורמט יצא הסאונד? כל מה שאני רוצה זה להוציא את הסאונד כמו שהוא ולהכניס אותו למקודד שלי ONKYO ED901 כדי לשמוע סרט כמו בן אדם...
תודה מראש,
רועי.
שאלות לגבי נגן WMC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
האם התכוונת ל-Windows Media Center? איזו מערכת הפעלה? XP או ויסטה? לא הבנתי על איזה תפריט בדיוק מדובר. האם מדובר בתפריטים של התוסף Media Control? תוכל להביא Screenshot?
לגבי הגדרות כרטיס הקול שלך, מומלץ להגדיר על פי המדריך לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי. הלינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
האם התכוונת ל-Windows Media Center? איזו מערכת הפעלה? XP או ויסטה? לא הבנתי על איזה תפריט בדיוק מדובר. האם מדובר בתפריטים של התוסף Media Control? תוכל להביא Screenshot?
לגבי הגדרות כרטיס הקול שלך, מומלץ להגדיר על פי המדריך לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי. הלינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"