עזרה בהחלטה E71 או 5800 של NOKIA?
לאחרונה הטלפון שלי התחיל לגמגם והבנתי שהגיע הזמן לחדש.
השימושים שלי בטלפון הם לצורכי גלישה מינימליים, הודעות, IM, מייל, GPS ועבודה על קבצים זמניים בדרכים.
כמובן שפיצ'רים כמו מצלמה, איכות ניגון מוזיקה ומולטימדיה חשובים גם כן, אבל קודם כל השימושים העיקריים.
E71 או 5800 או משהו אחר אולי?
השימושים שלי בטלפון הם לצורכי גלישה מינימליים, הודעות, IM, מייל, GPS ועבודה על קבצים זמניים בדרכים.
כמובן שפיצ'רים כמו מצלמה, איכות ניגון מוזיקה ומולטימדיה חשובים גם כן, אבל קודם כל השימושים העיקריים.
E71 או 5800 או משהו אחר אולי?
אני לקחתי את ה-N85 ומרוצה .היה לי את ה-E51 ואישתי לקחה אותו.
ה-E71 היה לי מגושם ורחב, עצבן אותי המקשים הקטנים, למרות שיש לו ביקורות מעולות.
אם יש לך סבלנות לך על ה-N97 .
תוכל להתרשם ממנו פה:
http://www.viewscore.com/vsER/20/7345
ה-E71 היה לי מגושם ורחב, עצבן אותי המקשים הקטנים, למרות שיש לו ביקורות מעולות.
אם יש לך סבלנות לך על ה-N97 .
תוכל להתרשם ממנו פה:
http://www.viewscore.com/vsER/20/7345
ה-N97 מכשיר שאמור להיות מעולה. הבעיה היא המחיר הצפוי שלו בהשקה ואחריה.
ה-5800 הוא אחיו הקטן ולכן אני יותר נוטה לכיוון שלו, בנוסף לעובדה שקיבלתי גם על ה-E71 וגם על ה-5800 מחיר מצחיק.
כל מה שנותר לעשות הוא לבחור.
אני מעדיף מכשיר עם מקלדת מלאה, לא חשוב איזה סוג, ושיהיה כמה שיותר חדשני כי הכל מתקדם וחבל, לדעתי, להשאר מאחור כשמדובר על טלפון חכם.
לכן אני יותר נוטה לכיוון של ה-5800, אבל אני לא רוצה לוותר על אפשרויות המשרד המעולות שיש ב-E71.
השאלה היא האם ניתן להתקין אותם על ה-5800 והאם בכלל ניתן להשיג אותם?
ה-5800 הוא אחיו הקטן ולכן אני יותר נוטה לכיוון שלו, בנוסף לעובדה שקיבלתי גם על ה-E71 וגם על ה-5800 מחיר מצחיק.
כל מה שנותר לעשות הוא לבחור.
אני מעדיף מכשיר עם מקלדת מלאה, לא חשוב איזה סוג, ושיהיה כמה שיותר חדשני כי הכל מתקדם וחבל, לדעתי, להשאר מאחור כשמדובר על טלפון חכם.
לכן אני יותר נוטה לכיוון של ה-5800, אבל אני לא רוצה לוותר על אפשרויות המשרד המעולות שיש ב-E71.
השאלה היא האם ניתן להתקין אותם על ה-5800 והאם בכלל ניתן להשיג אותם?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אלה שני מכשירים שונים מאוד.
אם אתה מעדיף מכשיר עם מקלדת רחבה אתה צריך ללכת על E71.
המינוס היחיד שאני רואה ב E71 לעומת 5800 הוא יכולות המדיה של 5800.
E71 הוא לא מכשיר נוח במיוחד לסרטים ולמוזיקה.
אם אתה מעדיף מכשיר עם מקלדת רחבה אתה צריך ללכת על E71.
המינוס היחיד שאני רואה ב E71 לעומת 5800 הוא יכולות המדיה של 5800.
E71 הוא לא מכשיר נוח במיוחד לסרטים ולמוזיקה.
Need more cowbell
E71 פשוט מכשיר מעולה. ממש לא מגושם וממש לא גדול/רחב כבד. המקלדת קטנה אבל מתרגלים תוך שבוע לערך (למתקשים שבינינו).
אם אתה בקטע של מסכי מגע עדיף לך לחכות ל N97. ה 5800 מכשיר סוג של ניסיוני של נוקיה, הראשון שלהם עם מסך מגע, ככה שהרבה באגים ודברים לא בסדר הולכים איתו...
אבל כמובן, ההמלצה היא על ה E71...ואם אתה מוכן לחכות, אז על ה E72 שצריך לצאת מאוחר יותר השנה וניראה פשוט מעולה:)
אם אתה בקטע של מסכי מגע עדיף לך לחכות ל N97. ה 5800 מכשיר סוג של ניסיוני של נוקיה, הראשון שלהם עם מסך מגע, ככה שהרבה באגים ודברים לא בסדר הולכים איתו...
אבל כמובן, ההמלצה היא על ה E71...ואם אתה מוכן לחכות, אז על ה E72 שצריך לצאת מאוחר יותר השנה וניראה פשוט מעולה:)
ה-N97 מחוץ לליגה שלי בגלל המחיר.
יכולות מדיה זה חשוב אבל לא עד כידי כך, יותר חשוב לי יכולות הגלישה של המכשיר.
שתי המקלדות סבירות ודורשות הסתגלות ככה שאין עדיפות ספציפית בעניין המקלדות.
גודל המכשיר לא מהווה פקטור.
לפי מה שראיתי הבאגים ההתחלתיים של המכשיר נפתרו עם ה-FIRMWARES החדשים.
ההבדל בין ה-E71 ל-E72 לא כזה משמעותי בשבילי. אלו הבדלים של LAYOUT ומצלמה חדשה - לא מעניין, לדעתי.
יכולות מדיה זה חשוב אבל לא עד כידי כך, יותר חשוב לי יכולות הגלישה של המכשיר.
שתי המקלדות סבירות ודורשות הסתגלות ככה שאין עדיפות ספציפית בעניין המקלדות.
גודל המכשיר לא מהווה פקטור.
לפי מה שראיתי הבאגים ההתחלתיים של המכשיר נפתרו עם ה-FIRMWARES החדשים.
ההבדל בין ה-E71 ל-E72 לא כזה משמעותי בשבילי. אלו הבדלים של LAYOUT ומצלמה חדשה - לא מעניין, לדעתי.