ייעוץ אישי להרכבת מערכת קולנוע ביתי - בבניית בית חדש
אני בונה כעת בית, יש לי מערכת ישנה, וסט רמקולים JBL סטלטים + סאב ישנים (אך ככל נראה טובים, כי לא הצלחתי עד היום להפיק מהם). יש לי רסיבר בן 16 שנה שהוא ייזרק ואני צריך לרכוש רסיבר + טלוויזה. אני רוצה לקבל ייעוץ אישי לגבי קניית רסיבר ומיקום הרמקולים. אני מניח שאעמיד גם (אך נראה לי שלא מיידית עם הכניסה לבית) מדיה סנטר בסלון.
איפה ניתן לקבל ייעוץ נייטרלי ומקצועי, תוך כדי עיון בתכנית האדריכלית של הסלון ?
בברכה,
רונן
איפה ניתן לקבל ייעוץ נייטרלי ומקצועי, תוך כדי עיון בתכנית האדריכלית של הסלון ?
בברכה,
רונן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם שמת לב - זה בדיוק מה שאנחנו מציעים במסגרת בית הספר לקולנוע ביתי - ייעוץ אישי.
זה במידה ואתה מעדיף ייעוץ אישי יותר ופרטני. אפשר אף להגיע לסיוע ברכישה ובהתקנה וכד' אם יהיה צורך בהמשך.
www.htschool.co.il
או צור עימי קשר בפרטי.
כמובן, שאתה יכול קודם כל לנסות להעזר בפורום עצמו - לא פעם סייעו החברים לאנשים שהביאו תוכנית אדריכלית.
יש לציין שכדאי מאוד להחליט בסוגייה עוד בתחילת הבנייה בכדי להכין תשתית ראוייה. לבית הספר גם קשר הדוק עם המרכז לבית חכם ותוכל לקבל ייעוץ משולב - בכדי לעשות גם הכנה לבית חכם אם תהיה מעוניין.
שבוע טוב
זה במידה ואתה מעדיף ייעוץ אישי יותר ופרטני. אפשר אף להגיע לסיוע ברכישה ובהתקנה וכד' אם יהיה צורך בהמשך.
www.htschool.co.il
או צור עימי קשר בפרטי.
כמובן, שאתה יכול קודם כל לנסות להעזר בפורום עצמו - לא פעם סייעו החברים לאנשים שהביאו תוכנית אדריכלית.
יש לציין שכדאי מאוד להחליט בסוגייה עוד בתחילת הבנייה בכדי להכין תשתית ראוייה. לבית הספר גם קשר הדוק עם המרכז לבית חכם ותוכל לקבל ייעוץ משולב - בכדי לעשות גם הכנה לבית חכם אם תהיה מעוניין.
שבוע טוב
אז הנה:
אני בונה בית בקיבוץ קלי"ה. הבית הוא בגדול 140 מ"ר. ראו תכנית בקובץ מצורף.
אני מתכנן להעמיד קונטרקציית גבס בסלון ובה יהיו:
טלוויזיה דקה
ממיר YES
DVD
רסיבר
מדיה סנטר (בעתיד)
יש לי סט רמקולים JBL ישנים: 5 סטלטים + סאב.
אני צריך עזרה בבחירת רסיבר, עם תקציב סביב 3000 ש"ח (יש לקחת בחשבון שארצה לחברו בהמשך למדיה סנטר) + הערכה של איכות הרמקולים (לא רשום הדגם) + מיקומם בסלון. השימושים שלי הם מוזיקה אודיו וסרטים.
תודה !
רונן
אני בונה בית בקיבוץ קלי"ה. הבית הוא בגדול 140 מ"ר. ראו תכנית בקובץ מצורף.
אני מתכנן להעמיד קונטרקציית גבס בסלון ובה יהיו:
טלוויזיה דקה
ממיר YES
DVD
רסיבר
מדיה סנטר (בעתיד)
יש לי סט רמקולים JBL ישנים: 5 סטלטים + סאב.
אני צריך עזרה בבחירת רסיבר, עם תקציב סביב 3000 ש"ח (יש לקחת בחשבון שארצה לחברו בהמשך למדיה סנטר) + הערכה של איכות הרמקולים (לא רשום הדגם) + מיקומם בסלון. השימושים שלי הם מוזיקה אודיו וסרטים.
תודה !
רונן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בלי קשר לתכנון (אני עדיין לא שם
) - תעלה צילום של הרמקולים, הסאב, אולי החיבורים בסאב מאחורה, כל מה שאתה יכול לרשום - תרשום (הספקים, ohm וכו').
זה יעזור למי שמכיר להעריך את רמת הסט
זה יעזור למי שמכיר להעריך את רמת הסט