WMC לא מנגן AVI וקופא
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אהלן
קניתי מחשב חדש עם VISTA 64 הפעלתי בפעם הראשונה את WMC נראה נחמד מאד אז החלטתי להוריד סרט
הורדתי 2 סרטים אחד בMPEG4 ואחד AVI
התקנתי חבילת קידוד K-LITE
אני מנסה לפתוח את קובץ AVI עי WMC ותוכנה נתקעת וקופאת
את הסרט בMPEG 4 הוא בכלל לא מזהה
למה הדברים צריכים להיות כל כך קשים?
האם יש תוכנה כמו WMC שגם יכולה לשמש כאיחסון ונגינה של כל הפורמטים?
האם יש דרך לגרום ל WMC לנגן את כל הקבצים בלי יותר מידי בעיות ?
תודה
קניתי מחשב חדש עם VISTA 64 הפעלתי בפעם הראשונה את WMC נראה נחמד מאד אז החלטתי להוריד סרט
הורדתי 2 סרטים אחד בMPEG4 ואחד AVI
התקנתי חבילת קידוד K-LITE
אני מנסה לפתוח את קובץ AVI עי WMC ותוכנה נתקעת וקופאת
את הסרט בMPEG 4 הוא בכלל לא מזהה
למה הדברים צריכים להיות כל כך קשים?
האם יש תוכנה כמו WMC שגם יכולה לשמש כאיחסון ונגינה של כל הפורמטים?
האם יש דרך לגרום ל WMC לנגן את כל הקבצים בלי יותר מידי בעיות ?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
קודם כל, ויסטה 64 ביט לא ממש מומלצת עבור HTPC. יש סיבה ספציפית שהתקנת 64 ביט ולא 32?
כמו כן, K-Lite מאוד מאוד לא מומלץ. זו הסיבה העיקרית שחייך קשים.
מה שאני מציע - פרמט את המחשב, תתקין מחדש ויסטה 32 ביט ועליו רק FFDShow + Haali. לינקים והסברים במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום. אם אתה בכל זאת מתעקש על 64 ביט, יש במדריך גם לינקים לגירסאות 64 ביט של FFDShow + Haali.
כמו כן, K-Lite מאוד מאוד לא מומלץ. זו הסיבה העיקרית שחייך קשים.
מה שאני מציע - פרמט את המחשב, תתקין מחדש ויסטה 32 ביט ועליו רק FFDShow + Haali. לינקים והסברים במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום. אם אתה בכל זאת מתעקש על 64 ביט, יש במדריך גם לינקים לגירסאות 64 ביט של FFDShow + Haali.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בנוסף אם אתה רוצה התחלה חלקה לפני שאתה מתחיל להתעסק עם FFDShow & Haali, תוריד את MPC-HC (חפש בגוגל, לינק ראשון).
לא דורש התקנה או קודקים חוץ מאשר מקרים מאד מסויימים ועובד מצויין על 64ביט (מניסיון רב)
לא דורש התקנה או קודקים חוץ מאשר מקרים מאד מסויימים ועובד מצויין על 64ביט (מניסיון רב)
ממליץ, מהמלצות קודמות שלי אליך בנושא, להשתמש במדיה פורטל עם נגן חיצוני MPC-HC הכולל את המקודדים המובנים לכל סוגי התכנים הידועים כיום. בנוגע לניגון תכנים בצורה חיצונית ממדיה פורטל, רצוי להסיר את כל המקודדים הקיימים במחשב, לעשות RESTART ולהתקין:
1. HAALI
2. FFDSHOW
ברגע שתגיע לקונפיגורציה מומלצת שעובדת עבורך, נסה להתרכז יותר בתכנים שאתה הולך לצפות מאשר באיך לגרום לדברים לעבוד בצורה כזאת או אחרת. כך או אחרת, סרט טוב, ברוב המקרים, ישאר סרט טוב גם באיכות נמוכה יותר, כאשר איכות גבוה יותר רק תורמת לחיבור הנפש אל המשחק והבימוי של הצוות.
שלבי עבודה עבורך:
1. התקנת MPC-HC
2. התקנת מדיה פורטל
3. הורדת תוספים למדיה פורטל (MOVING PICTURES ו- TVSERIES)
4. הגדרת מדיה פורטל, התוספים והפעלת ניגון בעזרת MPC-HC
5. הגדרת MPC-HC לניגון הסרט במסך השני (מסך הטלוויזיה)
6. ביצוע כיול למסך, מהכיול האחרון שלי (מהחודש): http://www.hometheater.co.il/vt86548
7. להנות להנות להנות!
1. HAALI
2. FFDSHOW
ברגע שתגיע לקונפיגורציה מומלצת שעובדת עבורך, נסה להתרכז יותר בתכנים שאתה הולך לצפות מאשר באיך לגרום לדברים לעבוד בצורה כזאת או אחרת. כך או אחרת, סרט טוב, ברוב המקרים, ישאר סרט טוב גם באיכות נמוכה יותר, כאשר איכות גבוה יותר רק תורמת לחיבור הנפש אל המשחק והבימוי של הצוות.
שלבי עבודה עבורך:
1. התקנת MPC-HC
2. התקנת מדיה פורטל
3. הורדת תוספים למדיה פורטל (MOVING PICTURES ו- TVSERIES)
4. הגדרת מדיה פורטל, התוספים והפעלת ניגון בעזרת MPC-HC
5. הגדרת MPC-HC לניגון הסרט במסך השני (מסך הטלוויזיה)
6. ביצוע כיול למסך, מהכיול האחרון שלי (מהחודש): http://www.hometheater.co.il/vt86548
7. להנות להנות להנות!