סקר הביטרייט של MP3 - Gizmodo

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

מעניין רק שהם אפילו לא בדקו ביטרייט יותר גבוה , או שאולי החמצתי כאן משהו ?
מה שכן רואים שהמחיר של המערכת משחק , השאלה של הביצה והתרנגולת כאן , האם זה בגלל שאלו ששומעים טוב גם מחפשים איכות ומוכנים לשלם ?, או שמדובר על אותה רמת שמיעה ? לענ"ד זה החלק הראשון , אבל מעניין מה יחשבו האחרים כאן בפורום

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #3 

סקר מאוד בעיתי כי הוא פתוח לגמרי ולכן כל אחד בעצם רואה על מה הוא מצביע.

סקר נכון צריך להיות עיוור.

כלומר להציג קבצי wav מקור לעומת אותו המקור אחרי שהוסב ל mp3 או flac ואז חזרה ל wav.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

סקרים עיוורים מתנהלים מזה שנים ב Hydrogen Audio ועוד ב 2000 ערך המגזין הגרמני c't מבחן עיוור שהראה באופן די משכנע שב 256 הסיכוי לזהות נכון ולהבדיל בין mp3 ל CD מקורי הוא 50/50 וזה עוד כשה mp3 קודד עם Xing שלכל הדעות נופל באיכותו בכמה רמות מ LAME.

תמיד יהיה מישהו שיגיד שהסקרים פגומים, או שהמבחן ערוך באופן מוטה או שהניתוח של התוצאות אינו נכון. אני כבר מזמן מאמין שהסיבה שהעניין עדיין נתון לוויכוח הוא בגלל אהבת הוויכוח עצמו ולא החיפוש אחרי האמת. מסיבה זו הסקר של Gizmodo הוא שעשוע נחמד ופתיחה טובה לוויכוח נוסף אבל ממנו לא תצא הישועה.

דרך, אגב המאמר המקורי של c't נמצא כאן: http://www.heise.de/ct/00/06/092/default.shtml ומי שאינו קורא גרמנית יכול לקרוא את התרגום לאנגלית כאן: http://www.geocities.com/altbinariessou ... 3test.html
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”