LCD במצע של בזק בינלאומי
מה אתם אומרים על המבצע הזה
כל לקוח שמתחייב לחבילות הגלישה של בזק בינלאומי ל 36 חודשים
יכול לרכוש את המסכים הבאים במחירים האלו:
LH22R של LG ב 55*36 סה"כ 1,980 ש"ח
או:
55FR של LG ב 110*36 סה"כ 3,960 ש"ח
איך המסכים האלו בכל?, מישהו מכיר או שיכול לתת המלצה?
ומה לגבי המחיר שווה?
כל לקוח שמתחייב לחבילות הגלישה של בזק בינלאומי ל 36 חודשים
יכול לרכוש את המסכים הבאים במחירים האלו:
LH22R של LG ב 55*36 סה"כ 1,980 ש"ח
או:
55FR של LG ב 110*36 סה"כ 3,960 ש"ח
איך המסכים האלו בכל?, מישהו מכיר או שיכול לתת המלצה?
ומה לגבי המחיר שווה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אלו המפרטים של המסכים
LH22R 32
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
55FR 37
לגבי נושא ההתחייהות לספקית אז אין לי כל בעיה אני כלהזמן מחובר דרך בזק בינלאומי ואני לא רוצה שום סיבה מיוחדת להתנתק
תודה
55FR 37
לגבי נושא ההתחייהות לספקית אז אין לי כל בעיה אני כלהזמן מחובר דרך בזק בינלאומי ואני לא רוצה שום סיבה מיוחדת להתנתק
תודה
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני לא הייתי מתחייב ל3 שנים . המהירות יכולה לגדול משמעותית ב3 שנים הללו ואתה תהיה עדיין תקוע במהירות נמוכה בחבילה עם התחייבות. ובכל מקרה ,לא הייתי נותן לחברת אינטרנט לתפוס אותי בבי*** - אתה צריך תמיד נקודת מיקוח כך שאם פתאום חוסמים לך פורטים וכאלו תהיה לך אלטרנטיבה.
אני הצטרפתי למבצע הזה גם.
קיבלתי את הטלויזיה LG 32" 32LH22R
בHOT האיכות היא די זוועתית, אבל כשמחברים את המחשב בחיבור VGA ורואים סרטים (אפילו סרטי XVID רגילים) יש שיפור עצום באיכות.
הבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להגדיר רזולוציה מתאימה כמו 1360x768. אני מצליח רק 1600x1200 וזה נראה לי מאוד מוזר שאני מצליח לראות ברזולוציה הזאת...
קיבלתי את הטלויזיה LG 32" 32LH22R
בHOT האיכות היא די זוועתית, אבל כשמחברים את המחשב בחיבור VGA ורואים סרטים (אפילו סרטי XVID רגילים) יש שיפור עצום באיכות.
הבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להגדיר רזולוציה מתאימה כמו 1360x768. אני מצליח רק 1600x1200 וזה נראה לי מאוד מוזר שאני מצליח לראות ברזולוציה הזאת...
לא רק שהמהירות יכולה לגדול היא תגדל,
בזק כבר החלה בפריסת הNGN מציעה כבר היום חבילות של 10 ו15MB במחירים של 5 ו-8,
הם אמורים להגיע ל-50 מ"ב, מה שאומר שכמה שהיו אתם משלמים על החבילה עוד כשנה בטח זה יהיה מחיר אסטרונומי יחסית למהירות הנוכחית שלכם, אולי זה נראה כאילו אתם מרוויחים איזה 1000 שקל על מסך מפוקפק אבל בעצם אתם משלמים איזה 2000 שקל בהפרש מחירים....
בזק כבר החלה בפריסת הNGN מציעה כבר היום חבילות של 10 ו15MB במחירים של 5 ו-8,
הם אמורים להגיע ל-50 מ"ב, מה שאומר שכמה שהיו אתם משלמים על החבילה עוד כשנה בטח זה יהיה מחיר אסטרונומי יחסית למהירות הנוכחית שלכם, אולי זה נראה כאילו אתם מרוויחים איזה 1000 שקל על מסך מפוקפק אבל בעצם אתם משלמים איזה 2000 שקל בהפרש מחירים....
תוריד תוכנת POWERSTRIP ותשנה את הרזולציה במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך שלךהבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להגדיר רזולוציה מתאימה כמו 1360x768. אני מצליח רק 1600x1200 וזה נראה לי מאוד מוזר שאני מצליח לראות ברזולוציה הזאת......
אתם מתחייבים ל014, לא לחבילה. כך שכשהמהירויות יעלו אז אתם גם תוכלו להשתדרג.
אנחנו משלמים נדמה לי 39 שקל ל-3 מגה. אם עוד חצי שנה יהיה מבצע של 49 ש"ח ל-4מגה אז נוכל פשוט להוסיף עשרה שקלים בחודש. לא נקבל קנס או משהו כזה.
אנחנו פשוט התחייבנו לשלם לפחות 39 שקל בחודש למשך X זמן (לא זוכר אם זה שנתיים או שלוש)
אנחנו משלמים נדמה לי 39 שקל ל-3 מגה. אם עוד חצי שנה יהיה מבצע של 49 ש"ח ל-4מגה אז נוכל פשוט להוסיף עשרה שקלים בחודש. לא נקבל קנס או משהו כזה.
אנחנו פשוט התחייבנו לשלם לפחות 39 שקל בחודש למשך X זמן (לא זוכר אם זה שנתיים או שלוש)
אין דבר כזה אם אתה מתחייב לחברה היא אתה חייב להשאר אצלה ולשלם את העסקה הנוכחית או לשלם קנס ולצאת היא מתחייבת לא להעלות את מחיר החבילה שיש לך כרגע מעבר לכך היא לא מתחייבת לכלום,ZeppeliN כתב:אתם מתחייבים ל014, לא לחבילה. כך שכשהמהירויות יעלו אז אתם גם תוכלו להשתדרג.
אנחנו פשוט התחייבנו לשלם לפחות 39 שקל בחודש למשך X זמן (לא זוכר אם זה שנתיים או שלוש)...
כלומר אתה יכול לרצות לעבור מסלול אבל הם לא חייבים והסיפור הוא לא שתוסיף למשל 10 ש"ח ותשדרג אלא שה-3 מגה שלך יעלה 10 שקל והם לעולם לא יפחיתו לך 20 שקל מהמחיר.
מקסימום תשלם יותר על משהו שאתה הלא צריך
בכלל מסך זה משהו שאמורים לקנות כי יש צורך ואז קונים מסך שעונה לדרישות ולא כי יש איזה מבצע, אלא אם כן במקרה המסך במבצע עונה על הדרישות...