שלום,
מתחיל בצעדי במחשב HTPC , נערתי רבות בעצות של ההתקנה
כיצד מעבירים סרטי DVD שיש לי לתוך המחשב , האם יש תוכנות מומלצות , האם רצוי להמיר ל DIVX ? חבל לי לאבד תכונות של ה DVD המקורי
אני רוצה להכניס את הסרטים למחשב כיוון שיש לי ילד שנוטה להשמיד אותם ...
תודה
אביב
העברת סרטי DVD למחשב HTPC
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אם אתה רוצה ליצור גיבוי אחד לאחד אז אתה יכול להשתמש בתוכנה חינמית בשם DVD Shrink או גם ב-HandBreak.
אם אתה רוצה להפוך את ה-DVD ל-DIVX (או משהו דומה) אז אתה יכול להשתמש בתוכנה בשם Xilisoft DVD Ripper Platinum 5 (היא לא חינמית אבל מעולה).
אני עובד עם ה-Xilisoft DVD Ripper Platinum 5 כיוון שגם הבת שלי נוטה להרוס דיסקים והיא כבר למדה לבד כיצד להכניס ולהוציא דיסקים מה-DVD וחבל לי על הדיסקים המקוריים.
אם אתה רוצה להפוך את ה-DVD ל-DIVX (או משהו דומה) אז אתה יכול להשתמש בתוכנה בשם Xilisoft DVD Ripper Platinum 5 (היא לא חינמית אבל מעולה).
אני עובד עם ה-Xilisoft DVD Ripper Platinum 5 כיוון שגם הבת שלי נוטה להרוס דיסקים והיא כבר למדה לבד כיצד להכניס ולהוציא דיסקים מה-DVD וחבל לי על הדיסקים המקוריים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מכיר שתי אפשרויות אם אתה לא רוצה לאבד את התכונות של תקליט DVD.
האפשרות הראשונה היא ליצור קובץ ISO מה DVD ולשמור אותו במחשב. ניגון קובץ ה ISO מתבצע על ידי הטענתו לכונן DVD ווירטואלי באמצעות תוכנה כמו Daemon Tools Lite
האפשרות השניה היא לבצע RIP מלא של ה DVD באמצעות כלי לדוגמת DVD Decrypter ולפרק אותו למרכיבי ה VIDEO_TS שאותם שומרים בספריה נפרדת
האפשרות הראשונה היא ליצור קובץ ISO מה DVD ולשמור אותו במחשב. ניגון קובץ ה ISO מתבצע על ידי הטענתו לכונן DVD ווירטואלי באמצעות תוכנה כמו Daemon Tools Lite
האפשרות השניה היא לבצע RIP מלא של ה DVD באמצעות כלי לדוגמת DVD Decrypter ולפרק אותו למרכיבי ה VIDEO_TS שאותם שומרים בספריה נפרדת
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.