מהפכת הNGN של בזק רק גילתה לי מה עומד לקרות
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
למרות שאני גר בפריפריה שמחתי לראות ש'"בזק" משחילה סיבים אופטיים ומקימה ארונות תקשורת שהן בעצם מרכזיות ממוחשבות בכל שכונה.
אולם מאז השבוע שעבר גיליתי שהשרות לא נחשב.זה התחיל בתקלה באינטרנט שנותק לפתע באישון לילה ולפי מוקד166
אמור היה להיות בטיפול כעבור 4 ימי עבודה.ביקשתי להיתנתק וזה לא התבצע.סוףטוב וחבר פורום טכנאי בזק טיפל מרחוק והנושא נפתר.
אתמול נותקה אימי מהטלפון והאינטרננט.שיחה ל166 בישרה שמהפכת הNGN הגיעה לשכונה, וטעות בכתובת הIP גרמה לכל מי שחייג את המספר להגיע למנוי אחר.
לדיברי המוקדנית צוותים מתוגברים עוסקים בשידרוג ימים כלילות,ותוך כמה ימים קו הטלפון יחזור יחד עם האיטרנט.
הדגשתי את החשיבות שאימי מבוגרת ויש לה לחצן מצוקה וכתוצאה מכך יכולים להיות השלכות אך זה מה יש.
יצוין שמדובר במנויים שונים ואני בטוח שעוד יפלו רבים בשרות הלקוי של חברת "נזק_בזק"
אולם מאז השבוע שעבר גיליתי שהשרות לא נחשב.זה התחיל בתקלה באינטרנט שנותק לפתע באישון לילה ולפי מוקד166
אמור היה להיות בטיפול כעבור 4 ימי עבודה.ביקשתי להיתנתק וזה לא התבצע.סוףטוב וחבר פורום טכנאי בזק טיפל מרחוק והנושא נפתר.
אתמול נותקה אימי מהטלפון והאינטרננט.שיחה ל166 בישרה שמהפכת הNGN הגיעה לשכונה, וטעות בכתובת הIP גרמה לכל מי שחייג את המספר להגיע למנוי אחר.
לדיברי המוקדנית צוותים מתוגברים עוסקים בשידרוג ימים כלילות,ותוך כמה ימים קו הטלפון יחזור יחד עם האיטרנט.
הדגשתי את החשיבות שאימי מבוגרת ויש לה לחצן מצוקה וכתוצאה מכך יכולים להיות השלכות אך זה מה יש.
יצוין שמדובר במנויים שונים ואני בטוח שעוד יפלו רבים בשרות הלקוי של חברת "נזק_בזק"
רק בישראל.
מיהרו לספר במסיבת עיתונאים על המהפכה החדשה ועל התעריפים .. אבל מי יודע מתי זה בכלל יקרה.
הייתי מת לדעת אם באמת יש 100,000 שכבר מחוברים לNGN..
אני מתגורר במרכז תל אביב ובקושי זוחל פה 5 מגה..
"תתקשר אלינו מידי פעם להתעדכן אם תוכל להתחבר ל NGN" - ציטוט מילה במילה מהמוקדנית ב199.
מיהרו לספר במסיבת עיתונאים על המהפכה החדשה ועל התעריפים .. אבל מי יודע מתי זה בכלל יקרה.
הייתי מת לדעת אם באמת יש 100,000 שכבר מחוברים לNGN..
אני מתגורר במרכז תל אביב ובקושי זוחל פה 5 מגה..
"תתקשר אלינו מידי פעם להתעדכן אם תוכל להתחבר ל NGN" - ציטוט מילה במילה מהמוקדנית ב199.
-
זורו44
- חבר מכור קשה

,תקלות יכולות לקרות.
כשהמדיניות לטפל בלקוח ב4 ימיי עבודה לא נתפס.
כשלמנכל בזק תהיה הפסקת מים או חשמל מעניין אייך ירגיש כשיטופל בטווח של 4 ימים.חברות יכולות להשקיע מיליונים בפרסומות ובטכנולוגיות חדשות ,אך ברגע האמת מול הלקוח הן נבחנות.
כשהמדיניות לטפל בלקוח ב4 ימיי עבודה לא נתפס.
כשלמנכל בזק תהיה הפסקת מים או חשמל מעניין אייך ירגיש כשיטופל בטווח של 4 ימים.חברות יכולות להשקיע מיליונים בפרסומות ובטכנולוגיות חדשות ,אך ברגע האמת מול הלקוח הן נבחנות.
זורו44 כתב:.חברות יכולות להשקיע מיליונים בפרסומות ובטכנולוגיות חדשות ,אך ברגע האמת מול הלקוח הן נבחנות....
זה בגלל שהפכנו להיות עם שמשתחווה לטלביזיה, לרייטינג ולפרסום.
בגלל זה "נלחמים" בתאונות דרכים, במשבר המים, במשבר החינוך, בבעית האלימות (שאני אמשיך ?...) באמצעות שלטי חוצות ופרסומות במקום בהוצאה לפועל של תכניות של אנשי מקצוע.
אז גם לתת שירות זה בפרסומות....מעניין שבשביל זה תמיד יש מספיק תקציב.
-
זורו44
- חבר מכור קשה

אני מקווה שאמא שלי תקושר לציוליזציה, כי נכון לשעה זאת אין טלפון וכמובן אין אינטרנט זה היום הרביעי.
שיחה ל166 היום בישרה שיגיע טכנאי בזק,שכמובן לא הגיע.אמא שלי לא פיספסה קרוב ל40 שנה תשלום או הוראת קבע לבזק.מה לעשות שהיא קורבן השידרוג של הNGN,
כשני מתקשר אליה עונה לי גברת אחרת שלא מבינה כמובן למה מקבלת שיחות שגויות.
מתוך האתר של בזק:
רשת ה- NGN
בזק גאה להציג את רשת ה-NGN המתקדמת מסוגה בעולם, המאפשרת תשתית אינטרנט מהיר בקצבים גבוהים
של עד 50M ואספקת שירותים חדשים בקו הטלפון. הרשת מתבססת על סיבים אופטיים המגיעים עד לארון תקשורת
בפינת הרחוב, בו ממוקם גם ציוד התקשורת. קרבת ציוד התקשורת אל הלקוחות מאפשרת את אספקת הקצבים הגבוהים.
NGN בעולם
בזק הינה אחת החברות הבודדות בעולם שמובילות פרויקט NGN בפריסה ארצית מלאה,
ומצטרפת לחברות התקשורת המובילות בעולם שכבר החלו בביצוע פרויקט NGN:
החיים ע"פ NGN
רשת ה–NGN חיונית למדינת ישראל ברמה הלאומית ותורמת לשיפור ולשדרוג בתחומים רבים
ומגוונים בכלכלת ישראל, לדוגמא:
רפואה מערבית מתקדמת -תשתית בפס רחב יותר מאפשרת העברת תמונה באיכות High Definition,ובכך מומחים מכל פינה בעולם יכולים לייעץ בזמן אמת במהלך ניתוחים. בנוסף, ניתן לקבל אבחנות רפואיות ממומחים בכל העולם מבלי לעזוב את הארץ.
הייטק חזק - בעזרת תשתית ה-NGN, עסקים יכולים לנהל שרתים על גבי הרשת במקום במחשבי החברה
ובכך לאפשר גישה רחבה יותר לכל שירותי התוכנה. כמו כן שרותי האינטרנט הופכים למהירים הרבה יותר,
עובדה שמאפשרת עבודה נוחה יותר מול גורמים עסקיים בחו"ל (שיחות וידאו), ניהול נוח של כלל המידע על גבי
הרשת ועבודה יעילה מהבית.
השכלה וחינוך איכותיים לכולם- תשתית ה- NGN מחוללת מהפיכה בחינוך בכך שמאפשרת שידור הרצאות
ושיעורים מכל מוסד לימודי אל כל מחשב ביתי, ובכך מאפשרת לבעלי מוגבלויות ללמוד בכל מוסד בארץ. כמו כן,
ניתן ליישר קו ברמת החינוך בכל רחבי הארץ כיוון שכולם יוכלו ליהנות מהמורים הטובים ביותר בכל תחום.
NGN - רשת ירוקה יותר
ברשת החדשה, אין צורך בהרבה מרכזיות מקומיות, השילוב של פרוטוקול IP עם סיבים אופטיים
שמגיעים קרוב מאוד ללקוח , מאפשר לפשט ו ”לשטח” את טופולוגית הרשת.
בכך אנו מקטינים את צריכת החשמל, ואת “חתימת הפחמן” של החברה, ומשתחררים מהחובה להחזיק מתקני גיבוי,
שתרומתם לסביבה מפוקפקת (כמו מערכות UPS המבוססות על מצברים),
ובאופן כללי הופכים את בזק לחברה הרבה יותר ירוקה.
שאלות ותשובות
איך אוכל לדעת האם אני כבר נהנה מרשת ה-NGN?
מתי הרשת החדשה תיפרס גם אצלי?
מתי אפשר יהיה לקבל קצבים של עד 50 מגה?
שאלות ותשובות נוספות >
שיחה ל166 היום בישרה שיגיע טכנאי בזק,שכמובן לא הגיע.אמא שלי לא פיספסה קרוב ל40 שנה תשלום או הוראת קבע לבזק.מה לעשות שהיא קורבן השידרוג של הNGN,
כשני מתקשר אליה עונה לי גברת אחרת שלא מבינה כמובן למה מקבלת שיחות שגויות.
מתוך האתר של בזק:
רשת ה- NGN
בזק גאה להציג את רשת ה-NGN המתקדמת מסוגה בעולם, המאפשרת תשתית אינטרנט מהיר בקצבים גבוהים
של עד 50M ואספקת שירותים חדשים בקו הטלפון. הרשת מתבססת על סיבים אופטיים המגיעים עד לארון תקשורת
בפינת הרחוב, בו ממוקם גם ציוד התקשורת. קרבת ציוד התקשורת אל הלקוחות מאפשרת את אספקת הקצבים הגבוהים.
NGN בעולם
בזק הינה אחת החברות הבודדות בעולם שמובילות פרויקט NGN בפריסה ארצית מלאה,
ומצטרפת לחברות התקשורת המובילות בעולם שכבר החלו בביצוע פרויקט NGN:
החיים ע"פ NGN
רשת ה–NGN חיונית למדינת ישראל ברמה הלאומית ותורמת לשיפור ולשדרוג בתחומים רבים
ומגוונים בכלכלת ישראל, לדוגמא:
רפואה מערבית מתקדמת -תשתית בפס רחב יותר מאפשרת העברת תמונה באיכות High Definition,ובכך מומחים מכל פינה בעולם יכולים לייעץ בזמן אמת במהלך ניתוחים. בנוסף, ניתן לקבל אבחנות רפואיות ממומחים בכל העולם מבלי לעזוב את הארץ.
הייטק חזק - בעזרת תשתית ה-NGN, עסקים יכולים לנהל שרתים על גבי הרשת במקום במחשבי החברה
ובכך לאפשר גישה רחבה יותר לכל שירותי התוכנה. כמו כן שרותי האינטרנט הופכים למהירים הרבה יותר,
עובדה שמאפשרת עבודה נוחה יותר מול גורמים עסקיים בחו"ל (שיחות וידאו), ניהול נוח של כלל המידע על גבי
הרשת ועבודה יעילה מהבית.
השכלה וחינוך איכותיים לכולם- תשתית ה- NGN מחוללת מהפיכה בחינוך בכך שמאפשרת שידור הרצאות
ושיעורים מכל מוסד לימודי אל כל מחשב ביתי, ובכך מאפשרת לבעלי מוגבלויות ללמוד בכל מוסד בארץ. כמו כן,
ניתן ליישר קו ברמת החינוך בכל רחבי הארץ כיוון שכולם יוכלו ליהנות מהמורים הטובים ביותר בכל תחום.
NGN - רשת ירוקה יותר
ברשת החדשה, אין צורך בהרבה מרכזיות מקומיות, השילוב של פרוטוקול IP עם סיבים אופטיים
שמגיעים קרוב מאוד ללקוח , מאפשר לפשט ו ”לשטח” את טופולוגית הרשת.
בכך אנו מקטינים את צריכת החשמל, ואת “חתימת הפחמן” של החברה, ומשתחררים מהחובה להחזיק מתקני גיבוי,
שתרומתם לסביבה מפוקפקת (כמו מערכות UPS המבוססות על מצברים),
ובאופן כללי הופכים את בזק לחברה הרבה יותר ירוקה.
שאלות ותשובות
איך אוכל לדעת האם אני כבר נהנה מרשת ה-NGN?
מתי הרשת החדשה תיפרס גם אצלי?
מתי אפשר יהיה לקבל קצבים של עד 50 מגה?
שאלות ותשובות נוספות >
-
זורו44
- חבר מכור קשה

יש!!! חזר האינטרנט וקו הטלפון לאימא שלי.
לקח 5 ימים "תקלה" בעקבות שידרוג הNGN
הטכנאי תיקן את התקלה מרחוק,אך בכל מקרה
לקחתי הצעה מהוט,
בכל מקרה לא הבנתי עד היום על מה בזק לוקחת דמי שמוש אחזקת
טלפון.הריי את ציוד הקצה הלקוח קונה,והם גובים בנוסף כסף עבור תמיכה טלפןנית
באינטרנט בנושא תשתית מודם אלחוטי
וכשייש תקלה מחכים למשיח
לקח 5 ימים "תקלה" בעקבות שידרוג הNGN
הטכנאי תיקן את התקלה מרחוק,אך בכל מקרה
לקחתי הצעה מהוט,
בכל מקרה לא הבנתי עד היום על מה בזק לוקחת דמי שמוש אחזקת
טלפון.הריי את ציוד הקצה הלקוח קונה,והם גובים בנוסף כסף עבור תמיכה טלפןנית
באינטרנט בנושא תשתית מודם אלחוטי
וכשייש תקלה מחכים למשיח
-
זורו44
- חבר מכור קשה

אני מצטער אבל אני
לא מנוי בשרות החדש בסה"כ בגלל השידרוג
בשכונה נותק הטלפון והאינטרנט.עדיין אני סקפטי לגבי 15 מגה
קודם שבזק ידאגו לגלישה רגילה וטלפון רגיל.
נזכרתי ש199 הציע פיצוי על התקלה 22.90 מחצית אחזקה חודשית.חח...
לא מנוי בשרות החדש בסה"כ בגלל השידרוג
בשכונה נותק הטלפון והאינטרנט.עדיין אני סקפטי לגבי 15 מגה
קודם שבזק ידאגו לגלישה רגילה וטלפון רגיל.
נזכרתי ש199 הציע פיצוי על התקלה 22.90 מחצית אחזקה חודשית.חח...
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זורו44 תתחדש, אתה כן מנוי.
ברגע שנותקת, חוברת מחדש למרכזיית VOIP חדשה שנמצאת בקצה הרחוב. משם כל שיחות הטלפון שלך מנותבות על הרשת החדשה על גבי IP.
אתה סובל מכל אותן בעיות מספור שמונעות חיוג לחלק מהמספרים מהקו של בזק.
ולגבי ה 15 מגה, אתה צודק שאתה סקפטי, אני אעדכן בהמשך.
ברגע שנותקת, חוברת מחדש למרכזיית VOIP חדשה שנמצאת בקצה הרחוב. משם כל שיחות הטלפון שלך מנותבות על הרשת החדשה על גבי IP.
אתה סובל מכל אותן בעיות מספור שמונעות חיוג לחלק מהמספרים מהקו של בזק.
ולגבי ה 15 מגה, אתה צודק שאתה סקפטי, אני אעדכן בהמשך.
-
זורו44
- חבר מכור קשה

איפה העדכון?
jpost חברת התקשורת הישראלית עדיין חושבת שהיא מונופול,ונציגה שלה פיצתה אותי על התקלה של 5 ימים ללא טלפוןואיטרננט ב200 דקות שווה ערך ל20 שקלים.
על העובדה שטכנאי לא הגיע פעמיים, אין פיצוי היות ולמרות שנאמר ללקוח נניח שטכנאי יהיה בין 2 ל4,הוא לא אמור להגיע לבית פיזית אלא לארון בפינת הרחוב.והטכנאי נקרא טכנאי תשתית ולא טכנאי שרות על כן לא חל עלייהם חוק המתנה לטכנאי,.לא פלא שטכנאי בבזק עושה 40 קריאות ביום מסתובב עם טלפון חוגה ומתקשה להתמודד עם העידן הממוחשב של הNGN
jpost חברת התקשורת הישראלית עדיין חושבת שהיא מונופול,ונציגה שלה פיצתה אותי על התקלה של 5 ימים ללא טלפוןואיטרננט ב200 דקות שווה ערך ל20 שקלים.
על העובדה שטכנאי לא הגיע פעמיים, אין פיצוי היות ולמרות שנאמר ללקוח נניח שטכנאי יהיה בין 2 ל4,הוא לא אמור להגיע לבית פיזית אלא לארון בפינת הרחוב.והטכנאי נקרא טכנאי תשתית ולא טכנאי שרות על כן לא חל עלייהם חוק המתנה לטכנאי,.לא פלא שטכנאי בבזק עושה 40 קריאות ביום מסתובב עם טלפון חוגה ומתקשה להתמודד עם העידן הממוחשב של הNGN