החלפת שקעים ומתגים , לפני או אחרי הצבע?
אני מעוניין להחליף את השקעים של החשמל ומתגים של האור ללא החלפת הקופסא הכתומה שנמצאת בתוך הקיר.
השאלה שלי אם זה בכלל אפשרי ? (הבנתי שכן ולא צריכה להיות בעיה)
ואם לעשות את זה לפני או אחרי הצבע ? זאת אומרת החשש שלי שאני אם עושה את זה אחרי הצבע זה לא ישב טוב ואני יצטרך לעשות איטום מסביב למסגרת ...ואז חבל :\
השאלה שלי אם זה בכלל אפשרי ? (הבנתי שכן ולא צריכה להיות בעיה)
ואם לעשות את זה לפני או אחרי הצבע ? זאת אומרת החשש שלי שאני אם עושה את זה אחרי הצבע זה לא ישב טוב ואני יצטרך לעשות איטום מסביב למסגרת ...ואז חבל :\
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אם אתה מדבר על קופסאות מלבניות (אביזרים מודולריים) אז צריך להוריד רק את המסגרת וההחלפה תעשה לאחר הצביעה.
אם מדובר על קופסאות עגולות (55) אז רצוי להוציא את האביזר מהקופסה (לא לנתק מהחוטים), ואחרי הצבע להחליף לחדשים.
הבעיה עם החלפה לפני הצביעה היא "הדבקה" של האביזרים לקיר ובמקרה שצריך לטפל בהם לפעמים נקרע הצבע סביבם.
כמובן שכל טיפול במערכת החשמל תתבצע ע"י חשמלאי מורשה.
יואב.
אם מדובר על קופסאות עגולות (55) אז רצוי להוציא את האביזר מהקופסה (לא לנתק מהחוטים), ואחרי הצבע להחליף לחדשים.
הבעיה עם החלפה לפני הצביעה היא "הדבקה" של האביזרים לקיר ובמקרה שצריך לטפל בהם לפעמים נקרע הצבע סביבם.
יואב.
yoavidor כתב:אם אתה מדבר על קופסאות מלבניות (אביזרים מודולריים) אז צריך להוריד רק את המסגרת וההחלפה תעשה לאחר הצביעה.
יואב....
רק עיי חשמלאי מורשה
ברק
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
חבר שלי עשה אותו דבר, זה עלה לו בפירפור קל ופיוז 60 שרוף...Tamir61 כתב:ניתקתי את החשמל בחדר ולפני שפירקתי את החוטים מהשקעים צילמתי את החיבורים על מנת לחזור על אותם חיבורים בידיוק עם השקעים החדשים....
איך? בדירה שכורה בתל אביב גם אם תצלם לא תצליח להבין מה עשו שם לפניך. פאזות הפוכות, הערכות עם כבלים בצבעים שונים, הוספת קו ללא מאמ"ת...
אבל היה נחמד.
תזהר
בכל אופן , אם מה שאתה אומר היה נכון לגבי הבית שלי (בית שבנינו) כנראה שעכשיו כבר הייתי מתחשמל כי כבר פירקתי את כל הנק' חשמל וחלק מחוטי חשמל הספיקו לגעת בי... (אולי יש לי יותר מזל משכל?)
אחרי ההרכבה אם אני מעלה את החשמל בחדר שלי ואין קצר , זה אומר שהכל בסדר?
אחרי ההרכבה אם אני מעלה את החשמל בחדר שלי ואין קצר , זה אומר שהכל בסדר?