ISTAR H6

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
utsur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

משהו אולי מכיר את המכשיר?

בביקורת באתר על H5 כתוב שאין מצב STANDBY אבל בהוראות ההפעלה באנשלית של H6 כשותה שיש STANDBY . משהו יודע מה נכון?

זה פרמטר קריטי בשבילי כי ממש לא נראה לי לחכות דקה כל פעם שרוצים להשתמש בסטרימר(הוא אמור לשמש גם לסדרות ומוסיקה)

utsur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

is there anybody out there

שליחה #2 

is there anybody in there

goliv3r
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
קיבל תודות: 0

לא מבין מה הבעיה לחכות מס' שניות (אפילו 60) עד להפעלה

שליחה #3 

האם זה עד כדי כך קרטי ומעצבן אותך?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

קודם כל, רוב האנשים, בכלל לא מכבים את המזרימדיה - ככה או ככה.
עכשיו - למה שלא תתקשר לחברה הישראלית שמפרסמת באתר ותשאל אותם?
חוץ מזה, למיטב זכרוני - זה באמת אחד הדברים ששיפרו ב H6 - תעשה חיפוש באתר - נדמה לי שיש לזה התייחסות.

utsur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התגובות

שליחה #5 

לגבי הכיבוי והדלקה. זה קריטי, כי אצלי המזרימדיה עובד בתור הכבלים שלי(אין לי הוט או YES). תחשוב שלממיר היה לוקח 60 שניות להדלק כל פעם שמדליקים טלוויזיה.

איתי, זה שמשאירים את המזרימדיה דולק לא מבשל קצת את הדיסק?

חוץ מזה ראיתי פה שכולם קונים HDX או פופקורן. מה הסיבה?
הרי גם ככה כולם עושים אותו דבר. הבנתי של-ISTAR אין יציאת קומפוננט אבל בעידן המסכים של היום גם ככה כולם מחברים ב-HDMI . יש משהו שאני מפספס?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

ממש לא,
היתרון היחידי לסטרימר שהיה עד לא מזמן בלעדי זה לPOP 110 - שהיה היחידי (שוב, עד לא מזמן) שעושה DOWNMIX לסטריאו ל DTS - כלומר אם אתה רואה סרט בDTS ואין לך רסיבר - עדיין ניתן היה לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה.
לאחרונה גם הHDX 1000 נכנס לרשימה מצומצמת זו.

בגדול ניתן לומר, שלמי שיש רסיבר עם חיבור HDMI תומך אודיו - יכול לקנות כל אחד מהנגנים המתקדמים, ולא יהיה הבדל בינהם.
עיקר ההבדלים זה בצורה, בחיבורים, אפשרות/קלות השימוש בHDD פנימי (למי שרוצה להתעסק עם זה בכלל) וכד'.

מבשל את הדיסק? לא יודע - יש שאומרים שהדיסק ממשיך משום מה לעבוד, אבל למיטב זכרוני גם בסטנדביי זה ככה.
הכי פשוט - אל תשים HDD פנימי, חבר עם כבל רשת לרשת שלך, תהנה גם משקט, וגם מחוסר בדאגה לחום שכביכול נוצר.

utsur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Itay_Pollak כתב:בגדול ניתן לומר, שלמי שיש רסיבר עם חיבור HDMI תומך אודיו - יכול לקנות כל אחד מהנגנים המתקדמים, ולא יהיה הבדל בינהם.
עיקר ההבדלים זה בצורה, בחיבורים, אפשרות/קלות השימוש בHDD פנימי (למי שרוצה להתעסק עם זה בכלל) וכד'.
...
מה לגבי רסיבר שלא תומך באודיו על HDMI ? אפשר להוציא את הקול (DTS /DD) מיציאה אופטית /קואקסיאלית?

utsur פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

Itay_Pollak כתב:בגדול ניתן לומר, שלמי שיש רסיבר עם חיבור HDMI תומך אודיו - יכול לקנות כל אחד מהנגנים המתקדמים, ולא יהיה הבדל בינהם.
...
מה לגבי רסיבר שלא תומך באודיו על HDMI ? אפשר להוציא את הקול (DTS /DD) מיציאה אופטית /קואקסיאלית?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #9 

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #10 

utsur כתב:
...
...
לא רק שאפשר, ב ISTAR אתה אמור להוציא את הקול דרך היציאה האופטית לרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”